علی شمخانی با اشاره به روند همکاری‌های گسترده و رو به رشد میان دو کشور در عرصه‌های مختلف به ویژه حوزه‌های دفاعی و امنیتی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال همسایگان، همواره از اصول حسن همجواری، روابط مسالمت آمیز و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های قابل تبادل پیروی می‌کند.

او با اشاره به اقدامات گسترده ایران در مقابله با تروریسم در سوریه و عراق و تاثیر آن بر ایجاد ثبات و آرامش در منطقه اظهار داشت: در صورتی که با گسترش افسار گسیخته تروریسم تکفیری مقابله به هنگام صورت نمی‌گرفت امروز سراسر منطقه با بحران ناامنی مواجه بود.

 دبیر شورای عالی امنیت ملی ضرورت گفت‌وگو و مفاهمه در حل و فصل اختلافات منطقه‌ای و اجتناب از نظامی‌گری و خشونت در این خصوص را لازمه حفاظت از امنیت و ثبات عنوان کرد و اظهار داشت: ایجاد و توسعه درگیری‌های منطقه‌ای خواست و اراده بیگانگان برای افزایش حضور و مداخله در امور داخلی کشورها و فروش سلاح بوده و باید با هوشیاری و همکاری مستمر اجازه شکل گیری بحران‌های تصنعی داده نشود.

شمخانی سابقه منفی کشورهای غربی در حمایت از تروریسم و استفاده از ابزار تحریم برای  محدود سازی کشورهای قربانی تروریسم چون ایران و سوریه را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای توسعه توان دفاعی متعارف خود از هیچ کشور یا سازمان بین المللی اجازه نخواهیم گرفت وبا هرگونه دخالت خارجی در امور دفاعی از جمله توان موشکی جمهوری اسلامی ایران بشدت مقابله خواهیم کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی خاطر نشان ساخت؛ گروه های مسلح تکفیری که از سوی برخی کشورهای منطقه پشتیبانی فکری و مالی می شوند در کنار رژیم صهیونیستی دو تهدید اصلی برای امنیت بین الملل به شمار می روند و متاسفانه ائتلاف های کاغذی هیچ عملکرد قابل دفاعی در زمینه مهار این تهدیدها نداشته اند.

ویگن سرکیسیان وزیر دفاع ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت و موقعیت ممتاز جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان بر علاقمندی دولت ارمنستان به گسترش همکاری و ارتقاء سطح مناسبات با ایران تأکید کرد.

او با تاکید بر اراده رهبران ارمنستان برای تقویت و گسترش همکاری های همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد؛ ما با ایجاد هرگونه تنش در منطقه و میان همسایگان مخالفیم و ضمن قدردانی از نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در مهار بحران ها و ایجاد ثبات، آماده افزایش همکاری دو جانبه در این خصوص هستیم