به گزارش پارس ، به نقل ازفارس، پلیس بنگلادش امروز یک شنبه مالک یک کارخانه تولیدی پوشاک که روز چهارشنبه فرو ریخت و باعث کشته شدن ۳۷۰ نفر شد را در مرز هند بازداشت کرد.

پلیس بنگلادش پیش از این اعلام کرده بود که به دنبال « دیوید مایر» تاجر اسپانیایی و مدیرعامل یک شرکت بزرگ پوشاک اسپانیایی-بنگلادشی است که این ساختمان ۸ طبقه در اجاره آن بوده است.

وی مالک بخشی از این کارخانه است.

اگر چه این حادثه روز چهارشنبه گذشته رخ داد اما تعداد قربانیان همچنان در حال افزایش است و گروههای امداد و نجات همچنان در جستجوی افراد زیر آوار مانده هستند.

  مقامات پلیس بنگلادش روز گذشته ۸ نفر از جمله دو مالک کارخانه و دو مهندس ناظر را بازداشت کرده بودند.

مهندسین ناظر به دلیل اینکه دو روز قبل از حادثه ایمنی ساختمان را تایید کرده بودند بازداشت شدند.

براساس گزارش صدای روسیه، به گفته پلیس بنگلادش، یکی از مالکان اصلی مجتمع تولیدی ۸ طبقه رعنا امروز در مرز هند دستگیر شده است. وی قصد داشته از کشور خارج شود.

بیش از ۳۰۰۰ نفر در این کارگاه مشغول کار بودند که تا کنون ۳۷۰ جسد از زیر آوار آن خارج شده است اما مشخص نیست که در هنگام وقوع حادثه چه تعداد کارگر در ساختمان حضور داشته اند.

بسیاری از خانواده هایی که بستگانشان در این کارخانه کار میکردند هنوز خبری از آنها ندارند و با تصاویری از بستگان و افراد خانواده خود در مقابل ویرانه های این ساختمان تجمع کرده اند.

کارخانه ها و تولیدی های بنگلادش معمولا با وقوع حوادثی نظیر آتش سوزی و ریزش ساختمان به علت ایمنی پایین آن مواجه می شوند.

در نوامبر سال ۲۰۱۲ نیز بر اثر آتش سوزی در یک کارخانه تولید پوشاک در داکا ۱۱۲ نفر کشته شدند.

روز گذشته بسیاری از مردم داکا با حضور در خیابان ها اعتراض شدید خود را به سطح پایین ایمنی کارخانه ها و همچنین ضایع شدن حقوق کارگران اعلام کردند.

این مساله منجر به درگیری با پلیس شد و پلیس برای متفرق کردن معترضان مجبور به استفاده از گاز اشک آور شد.

بیشتر شرکت های بزرگ پوشاک جهان محصولات خود را به دلیل نیروی کار و مواد اولیه ارزان در بنگلادش تولید و روانه بازارهای جهانی می کنند.

گفته می شود صنعت پوشاک در بنگلادش سالانه بیش از ۲۰ میلیارد دلار برای این کشور ارز آوری دارد.