سالک:مقابله با فساد و رسیدگی به معیشت مردم از اهداف جبهه مردمی نیروهای انقلاب است
عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز گفت: مقابله با فساد، رسیدگی به معیشت و اقتصاد مردم و توجه به مسائل اساسی جامعه از اهداف جبهه مردمی نیروهای انقلاب است که امیدواریم با روحیه انقلابی و انقلابیگری بتواند حرکت بزرگی ایجاد کند.
حجتالاسلام احمد سالک عضو ارشد جامعه روحانیت مبارز ، با اشاره به تشکیل «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی»
هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» بهریاست حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین رحیمیان تشکیل شده و اعضای آن آقایان یحیی آلاسحاق، مهدی چمران، حمیدرضا حاجیبابایی، رضا روستاآزاد، محمود خسروی وفا، مهدی محمدی، علیرضا مرندی، نادر طالبزاده و خانم مرضیه وحید دستجردی هستند. اظهار داشت: انشاءالله این جبهه بتواند شعارها و مطالبی را که مطرح کرده است، عملیاتی کند.
سالک تصریح کرد: مقابله با فساد، رسیدگی به معیشت و اقتصاد مردم و توجه به مسائل اساسی جامعه از اهداف این جبهه است که امیدواریم با روحیه انقلابی و انقلابیگری بتواند حرکت بزرگی را ایجاد کند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این حرکت امید زیادی را در جامعه ایجاد کرده است و نقش اساسی خواهد داشت.
وی با اشاره به همگرایی نیروهای انقلاب به تشکیل این جبهه اشاره کرد و گفت: بیتردید این جبهه در همگرایی نیروهای انقلاب مؤثر خواهد بود؛ چراکه یکی از اهداف این جبهه این است که نیروهای انقلاب را جمع کند.
سالک یادآور شد: برای رسیدن به جزئیات و نکات بیشتر اولین جلسه مجمع عمومی آن باید تشکیل شود تا به جمعبندی بیشتری برسیم.
«جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» روز یکشنبه 5 دیماه با حضور 10 نفر از چهرههای انقلابی اعلام موجودیت کرد.
هیئت مؤسس «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» بهریاست حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین رحیمیان تشکیل شده و اعضای آن آقایان یحیی آلاسحاق، مهدی چمران، حمیدرضا حاجیبابایی، رضا روستاآزاد، محمود خسروی وفا، مهدی محمدی، علیرضا مرندی، نادر طالبزاده و خانم مرضیه وحید دستجردی هستند.
210 فعال سیاسی و فرهنگی کشور اعم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فرهنگیان و چهرههای شاخص مذهبی و اقشار مردم اعلامیه اعلام موجودیت «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» را امضا و از تشکیل این جبهه حمایت کردند.
این آقایان بر اساس رزومه هایشان در طول این چند دهه همواره در بخشی از نهادهای حاکمیتی، در جایگاه های تعیین کننده و تأثیر گذار از نهادهای فعال شهری تا وزارت و وکالت، بر زندگی مردم تأثیر گذارده اند. چرا به شعور مردم توهین می کنند و اساس کار خود را بر شعارهای مربوط به حل بحران ها و مشکلاتی گذارده اند که خودشان با سهم های مختلف در وقوع این مشکلات نقش داشته اند. به خدا این مردم ریاکار و تقیه بازایرانی، خیلی از اصحاب قدرت را دچار بدفهمی و کج روی نموده و یکباره آن ها را در عین ناباوری به شوک فرو برده اند. اینان اگر عاقل بودند، به همین زندگی اشرافی که برای خود فراهم کرده اند، قناعت می کردند و کمتر زندگی مردم را تحت تأثیر خسارات ناشی از حضور فعال خود در عرصه های مدیریت کشور قرار می دادند.