دشمن این بار از روش سال ۸۸ استفاده نمیکند
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی با اشاره به نقش نخبگان و اساتید در تحقق منویات رهبر انقلاب گفت: کاندیداها به جای تخریب برنامه ارائه دهند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، سیدمحمدحسین حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی صبح امروز در چهارمین کنگره این تشکل دانشگاهی با اشاره به انتخابات پیش رو در کشور اظهار داشت: در آستانه انتخابات مهم ریاست جمهوری و شوراهای شهر، نیازمند همفکری نخبگان و اساتید که نقش ارزنده ای در تحقق منویات رهبر انقلاب دارند، هستیم تا حماسه مورد نظر ایشان به خوبی محقق گردد.
وی ادامه داد: امروز از دیدگاه های مختلف طیف اصولگرایی برای اعلام دیدگاه های خود در این جمع دعوت کرده ایم و امیدوارم دوستان ما با صحه صدر خود به همدیگر برای انتخاب اصلح کمک کنیم.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی خاطرنشان کرد: البته همه کسانی که مورد تائید شورای نگهبان قرار می گیرند، افراد صالحی هستند که ما برای حضور در مستند ریاست جمهوری از بین آنها شخص اصلح را انتخاب خواهیم کرد.
حسینی با اشاره به نشست های عصر این کنگره و بیان مسائلی در خصوص امنیت انتخابات اظهار داشت: اینگونه نیست که ما فکر کنیم که دشمنان انقلاب اسلامی با همان روشی که سال ۸۸ وارد عرصه انتخابات شدند، به همان شیوه عمل می کنند زیرا آنها همواره به دنبال استفاده از شعارهای تازه و مطرح کردن چهره های به ظاهر موجهی برای تحت تاثیر قراردادن افکار عمومی هستیم.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی یادآور شد: مهمترین مسئله در این زمان ارائه برنامه های کاندیداها است زیرا ما برای انتخاب بهتر باید ببینیم چه کسی می تواند کشور را در ادامه مسیر پیشرفت قرار داده و با برنامه های خود مشکلات موجود را برطرف کند.
وی با اشاره به تهدید دشمنان و تحریم آنها افزود: امیدواریم کاندیداها با برنامه های خود بتوانند مشکلات موجود را برطرف کنند البته دشمنان ایران خود می دانند که نشانه ای از تسلیم شدن ایران در برابر تهدید ها و تحریم ها وجود ندارد.
حسینی با اشاره به یکی از گزارش های وزارت بازرگانی آمریکا درباره مبادلات اقتصادی ایران ادامه داد: در مقطعی وزارت بازرگانی آمریکا که کشورهای دیگر را از انجام مبادلات اقتصادی با ایران منع می کرد، طی گزارشی اعلام کرد که در ۲ سال اول سال ۲۰۱۳ مبادلات ایران نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۴۸ درصد افزایش یافته و این گویایی بی تاثیر بودن سیاست های آنها است.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی افزود: با توجه به این مسائل خوب است که کاندیداهای ریاست جمهوری به جای تخطئه دیگران ببینند چه راهکارهایی برای خروج از وضعیت موجود و وابستگی به نفت می توانند در اقتصاد ایران ارائه کنند.
حسینی با اشاره به توصیه های رهبری در زمینه انتخابات اظهار داشت: رهبری در سخنان خود در حرم رضوی عنوان کردند: تکنوکرات ها باور نمی کردند که می توانیم با برنامه هایی از وابستگی به نفت خارج شویم و این حرکت را جدی نگرفته اند اما الان زمانی است که می توانیم این حرکت جدی را نشان دهیم.
وی با بیان اینکه طی دوره های گذشته تحولات مهمی در کشور به وقوع پیوسته است، خاطرنشان کرد: در این کنار این، مشکلاتی نیز وجود داشته است که می توان با ارائه برنامه های مناسب زمینه صادرات غیرنفتی و کاهش وابستگی به نفت را ادامه دهیم.
حسینی با اشاره به تاثیرگذاری بزرگ کردن اختلافات داخلی در نگاه بین المللی به ایران افزود: اخیرا در یک نظرسنجی در کشور ترکیه از مردم این کشور پرسیده شده است که کشوری قدرت اول منطقه است که بیشتر مردم ایران را به عنوان قدرت اول منطقه می دانند و این که آمریکا خود چندین بار خواستار مذاکره با ایران شده است و یا اینکه اسرائیل ایران را به حمله نظامی تهدید می کند، در حالی که ۵ هزار موشک حزب الله منتظرند در مقابل آنها قرار گیرد و آنها را در معرض تهدید قرار دهد، گویای قدرتمند و تاثیرگذار بودن ایران در منطقه است.
دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی تصریح کرد: در این بین باید مراقب تهدیدات دشمنان نسبت به جهان اسلام که دنبال ایجاد تفرقه بین سنی و شیعه هستند را نیز را در نظر گرفت زیرا آنها در این شرایط این راهکار را جدی تر دنبال می کنند و ما باید فرصت استفاده از این مسئله را به آنها ندهیم.
حسینی با اشاره به برخی از توصیه های رهبر انقلاب و شاخص های مهم انتخاباتی در کشور گفت: مشارکت گسترده که گویای مردم سالاری در کشور ماست، برگزاری انتخاباتی امن که نشان دهنده مظهر آرامش و امنیت در انتخابات است، می تواند در مقابل تب انتخاباتی که به ایجاد هیجانات و احساساتی که در انتخابات می انجامد، جلوگیری و کمک کرد انتخابات در فضای عقلانی صورت گیرد.
وی قانون گرایی در انتخابات را یکی دیگر از شاخص های مهم انتخابات در کشور برشمرد و افزود: تسلیم شدن همگان در برابر قانون در کنار وجود سلایق مختلف در انتخابات یکی دیگر از شاخص های مهم انتخاباتی است.
حسینی در همین زمینه ادامه داد: این مسئله به قدری مهم است که در دوران گذشته رهبر انقلاب با مصلحت اندیشی خود از شورای نگهبان که وظیفه آن تائید صلاحیت افراد و کاندیداها در انتخابات است، خواستند که نماینده یکی از سلایق را تائید صلاحیت کند.
وی وجود سلامت در رقابت های انتخاباتی را یکی دیگر از این شاخصه ها برشمرد و ادامه داد: باید تلاش کنیم که عرصه انتخابات عرصه اخلاق انتخاباتی باشد و رقابت در این عرصه تعریف شود و تا می توان از تخریب یکدیگر جلوگیری کرد.
ارسال نظر