سیدمحمد حسینی در دانشگاه علم و صنعت:
چرا وزرای صنعت، نفت و اقتصاد تغییر نکردند؟
وزیر اسبق ارشاد تغییر وزرا را دیرهنگام دانست و گفت: اگر اهداف انتخاباتی در تغییرات وجود ندارد باید وزرای دیگر مانند صنعت، نفت و اقتصاد هم تغییر میکردند.
سیدمحمد حسینی، وزیر اسبق ارشاد در همایش بازخوانی تاریخ معاصر "کاپیتولاسیون" که در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد، تصریح کرد: برخی معتقدند فراگیر شدن تب آمریکا ستیزی برای بعد از انقلاب است اما اگر ماجرای کاپیتولاسیون را نگاه کنیم نشان میدهد این مدعیان یا با تاریخ معاصر آشنا نیستند یا حقایق را بیان نمیکنند.
این استاد دانشگاه تهران بیان داشت: برخی از سخنرانی دانشجویان در نماز جمعه ناراحتند و میگویند چرا به یک عده بچه انقلابی اجازه سخنرانی میدهند در صورتی که همین بچهها حماسههای بزرگی را در انقلاب خلق کردند.
وی با تاکید بر اینکه مواضع امام(ره) کاملا مشخص است، اضافه کرد: برخی ها چون مواضع خود را تغییر دادهاند میخواهند مواضع جدید خود را به امام(ره) نسبت دهند. تنها کسی که امروز مواضع امام را بدون انحراف بیان میکند رهبری است.
حسینی ادامه داد: اگر خطوط قرمز نظام و رهبری نادیده گرفته نمیشد امروز شاهد این وضعیت در اجرای برجام نبودیم. از همان ابتدا مشخص بود در کابینه دولت خیلیها اراده خدمت ندارند. کسی که درآمد میلیاردی دارد چگونه درد و رنج ملت را میفهمد.
این استاد دانشگاه تهران تغییر وزرا را دیرهنگام دانست و در این باره خاطر نشان کرد: اگر اهداف انتخاباتی در تغییرات وجود ندارد باید وزرای دیگر مانند صنعت، نفت و اقتصاد هم تغییر میکردند. علت مخالفت رهبری برای حضور احمدی نژاد در انتخابات این بود که صلاح ندانستند دو قطبی بین مردم و تنش در کشور ایجاد شود. شرایط امروز کشور به گونه ای است که اگر یک نیروی متدین و انقلابی وارد صحنه انتخابات شود میتواند پیروز شود.
ارسال نظر