اصلاحطلبان منتظر اعلام نظر خاتمی و هاشمی
سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس هشتم، با بیان اینکه اصلاح طلبان برای چگونگی ورود به انتخابات ریاست جمهوری منتظر اعلام نظر آقایان خاتمی و هاشمی هستند، گفت: اگر اصلاح طلبان با اشخاص شماره یک و مطرح وارد شوند کار اجماع راحت است اما اگر بخواهند از بین افراد درجه چند یک نفر را به عنوان کاندیدا انتخاب کنند کار اجماع اصلاح طلبان سخت خواهد شد.
به گزارش پارس به نقل از مهر، داریوش قنبری درباره شرایط حضور طیف های سیاسی در انتخابات و کاندیداهای این جریان اظهار کرد: جریانات سیاسی مختلف در حال حاضر کاندیداهایی را برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرده اند. البته در شرایط فعلی اصولگرایان فعال تر و تشکیلاتی تر در انتخابات حضور یافتند و در جریان اصلاحات هنوز مشکلاتی در ارتباط با چگونگی حضور در انتخابات وجود دارد.
وی افزود: با وجود اعلام کاندیداتوری چند کاندیدای منفرد از سوی جریان اصلاح طلب به نظر می رسد که هر چه سریعتر باید اصلاح طلبان برای چگونگی حضور در انتخابات تصمیم گیری کرده و به صورت تشکیلاتی در این برهه حضور پیدا کنند چون فرصت چندانی برای آنها باقی نمانده و باید تا زمان ثبت نام کاندیداها اقدامات اساسی و سازمان یافته ای برای حضور هر چه بهتر در عرصه انتخابات انجام دهند.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: البته چون ورود زودهنگام به انتخابات منع شده بود شاید جریانات سیاسی می خواهند در ایام قانونی به فعالیت انتخاباتی بپردازند.
قنبری با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان قطعا در این دوره از انتخابات حضور پررنگی خواهند داشت و برای پیروزی هم کار خواهند کرد، گفت: فکر می کنم بزرگان اصلاحات باید ضمن تاکید بر اجماع این جریان برای حضور در انتخابات بر معرفی یک کاندیدای واحد اصرار ورزند. چون در اصل حضور چند کاندیدای منفرد منجر به پیروزی نخواهد شد.
نماینده سابق ایلام در مجلس شورای اسلامی در عین حال تاکید کرد که بخش های قابل توجهی از اصلاح طلبان منتظر تصمیم آقایان خاتمی و هاشمی برای چگونگی حضور در انتخابات و حتی کاندیداتوری آقای خاتمی هستند.
وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نه اصولگرایان و نه اصلاح طلبان به گزینه واحدی نرسیده اند، ادامه داد: باید ببینیم در روزهای آینده این دو جریان می توانند تصمیمی شایسته برای ورود در انتخابات و انتخاب گزینه واحد بگیرند یا خیر. چرا که حداقل درباره اصولگرایان می توان رسیدن به گزینه واحد برای حضور در انتخابات را منتفی دانست.
قنبری یادآور شد: اصلاح طلبان اگر به صورت تشکیلاتی و فعال تر در انتخابات حضور پیدا کنند قطعا می توانند به کاندیدای واحدی که توانایی جذب آرا را داشته باشد برسند البته اصلاح طلبان باید زودتر درباره چگونگی ورود به انتخابات تصمیم بگیرند وگرنه زمان برای آنها زا دست می رود.
وی درباره فعالیت های انتخاباتی جریان منتسب به دولت برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری، خاطر نشان کرد: این جریان کار خود را انجام می دهد و تمایلی هم به همسویی با اصولگرایان ندارد. قطعا آنها با یک جریان و کاندیدای خاص به انتخابات ورود خواهند کرد. البته این راه هم باید اضافه کنم که اصولگرایان به دلیل رفتارهایی که دولت از خود نشان داده دل خوشی از آن ندارند و حاضر به همسویی و همکاری با جریان دولت نیستند.
سخنگوی فراکسیون خط امام مجلس هشتم، گزینه مطلوب دولت را مشایی خواند و از نیکزاد و الهام هم به عنوان گزینه های جایگزین کاندیدای مطلوب دولت نام برد.
به گفته وی اصولگرایان هم با ائتلاف منسوب به طیف سنتی این جریان، ائتلاف سه گانه و جبهه موسوم به پایداری در انتخابات شرکت خواهند کرد و حداقل ۳ کاندیدا از این بین معرفی خواهند شد. چرا که بعید است سازوکارهای ایجاد وحدت که در گذشته از سوی اصولگرایان برای جلوگیری از تشتت آرا به کار گرفته می شد در انتخابات ریاست جمهوری آتی در این جریان کارآیی داشته باشد.
قنبری با تاکید بر اینکه اصلاح طلبان هم به عنوان یک جریان درون نظام قطعا در انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندیدای مورد نظر خود را معرفی خواهند کرد، گفت: ما به عنوان جریان اصلاح طلب خود را عضوی از نظام و معتقد به جمهوری اسلامی می دانیم و بر اساس چارچوب های آن در انتخابات حضور خواهیم یافت و قطعا گزینه مورد نظر خود را هم در این عرصه معرفی خواهیم کرد.
وی عنوان کرد: اگر اشخاص شماره یک و مطرح اصلاحات تصمیم به کاندیداتوری بگیرند قطعا رسیدن به اجماع ساده تر خواهد بود اما اگر افراد درجه دو و درجه چند جریان اصلاح طلبی به عنون کاندیدا مطرح باشند رسیدن به اجماع در این جریان بسیار سخت خواهد شد و شاید جریان اصلاحات نتواند به کاندیدای واحد برسد.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط سیاسی کشور تا هفته آینده پیش بینی می شود که آرایش نیروهای سیاسی کشور مشخص شود که در این صورت با سراحت بیشتری می توان درباره فضای سیاسی و انتخاباتی کشور اظهار نظر کرد.
ارسال نظر