اختصاصی پارس؛
لزوم کشف وافشای ''شبکه مخفی'' بدنام ساز انقلاب اسلامی /چه زمانی براین جریان نورتابانده می شود؟
شاید دهها سال بعد،بانوشتن تاریخ مکتوم این دوران درباره نقش برخی نهان زیست های سیاسی،پشت صحنه ووابستگی و...این شبکه مخفی مخوف مشخص شود.
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- حسین قاسمی-سالهاست که اتفاقات ناگواری در قالب برخی تجمعات رخ می نماید که شایسته توجه نخبگان و صاحبان مسوولیت است.
●●17بهمن ماه 1384- اشغال سفارت دانمارک
به دنبال انتشارکاریکاتورهای موهن ازپیامبراسلام دریک نشریه دانمارکی وبرگزاری تجمعات اعتراضی نسبت به این اقدام موهن،بخشی از افراد حاضردرتجمع ،وارد سفارتخانه دانمارک درتهران شدند و اقدام به تخریب بخش هایی ازسفارت نمودند.
خبرگزاری مهر ورود و تخریب سفارت دانمارک را اینگونه توصیف کرده است:
''دانشجویان در حال به آتش کشیدن ساختمان های این سفارتخانه هستند و سعی دارند اسناد این سفارتخانه را نیز به صورت سالم از آن خارج کنند.
هیچ فرد خارجی در سفارتخانه دیده نمی شود و خون برخی دانشجویان که ضرب وشتم شده اند در داخل حیاط سفارتخانه به وضوح قابل رویت است.
جمعی از دانشجویان ضمن رد شدن از حفاظ های امنیتی وارد بخش غذاخوری سفارت شدند و این قسمت در آتش خشم دانشجویان شعله ور شد. ''
ده روز پس ازاین اقدام، حجت الاسلام رحمانی رئیس سازمان عقیدتی - سیاسی ناجا،واکنش نشان داد:
''ایسنا: رئیس سازمان عقیدتی - سیاسی نیروی انتظامی گفت: علی رغم اهانت کشورهای اروپایی به نبی مکرم اسلام، نیرویانتظامی از اینکه به سفارتخانههای این کشورها صدمهای وارد شود، ممانعت میکند.
وی ادامه داد: افرادی که در تهران به سفارتخانه دانمارک حمله کردند در واقع عناصری از کشورهای غربی در داخل کشورمان بودهاند که برای جنجالسازی رسانههای غربی دست به این کار زدهاند.
حجت الاسلام رحمانی در عین حال با اشاره به اهانت صورتگرفته از سوی برخی نشریات غربی نسبت به ساحت مقدس پیامبر(ص) اظهار داشت: خوشبختانه امام جمعه تهران در این زمینه تاکید کردند که کسی به سفارتخانهها حمله نکند، بویژه نسبت به کشور دانمارک چرا که بر اساس برخی اطلاعاتی که ما بدست آوردیم خود آنها زمینه را برای این کار فراهم کردهاند تا جنجال به پا شود.''
درپی این حمله،دولت جمهوری اسلامی ضمن عذرخواهی،موافقت خودرا با جبران خسارت ناشی از این حملات اعلام کرد.
درحالی که دولت دانمارک به خاطر کاریکاتورهای موهن درجهان اسلام درموضع ضعف قرار داشت،این حمله توجهات را ازاهانت به رسول اکرم،به سمت حمله به سفارت دانمارک معطوف کرد.ودرنهایت مارا مجبور به عذرخواهی ازدولت دانمارک نمود.
چه کسی یا کسانی درانحراف نگاهها از توهین به پیامبراعظم نقش داشتند؟
امرین و گردانندگان این حمله چه کسانی بودند ؟ با افرادی که بنابه گفته این مقام ناجا،عامل غربی ها بودندچه برخوردی شد؟چرا درباره انها اطلاع رسانی نشد؟
●●8اذرماه 1390-اشغال سفارت انگلیس
شماری ازمعترضین باحمله و ورود به سفارت انگلیس درتهران اقدام به تخریب اموال موجود درسفارتخانه کردند.
احمدی مقدم فرمانده ناجا بعدهادرمصاحبه ای گفت:
'' به نظرم این موضوع دامی بود که آنها گستراندند. ... البته معتقدم عده ای افراطی این اقدام را کردند چرا که وقتی خودمان در خاکمان جا می دهیم باید از آنها حمایت کرده و امنیت شان را تامین کنیم. عده ای رفتند در باغ قلهک و پرچم را پائین کشیدند که این کار بسیار زشت بود.
وقتی برای دستگیری آنها وارد عمل می شدیم مورد هجوم جریانهای دانشجویی قرار می گرفتیم. در میدان فردوسی خواهران را جلو فرستاده بودند که ماموران با آنها برخورد نکنند.''
درادامه اقای احمدی مقدم درباره نظر رهبرمعظم انقلاب درباره این برخورد این اقدام در دیدار حضوری می گوید:
'' وقتی خدمت حضرت آقا رسیدم ایشان فرمودند کار بسیار غلطی بود و به ضرر ما شد.''
البته رهبرمعظم انقلاب دریکی از دیدارها نیزدراین باره فرمودند:
'' در قضیه اخیر اشغال آن سفارت خبیث، احساسات جوانان درست بود. ولی رفتنشان درست نبود.''
کدام جریانی دانشجوبان را به سمت اشغال سفارت انگلیس هدایت کرد؟اگر دام انگلیسی ها بوده،عاملان وامران وطنی انها چه کسی بوده اند؟
●●12دی ماه 1394- اشغال سفارت عربستان سعودی
پس از اعدام ایت الله شیخ النمرتوسط حکام ظالم سعود،تجمعات اعتراضی درمقابل برخی مکانهای دیپلماتیک عربستان درتهران برگزارشد.
درپی این تجمعات،شاهد هدایت بخشی از معترضین به درون سفارت عربستان وایجاد خسارت به ان هستیم.
بی بی سی (BBC) در این زمینه میگوید:
''عربستان توانست مسئله شیخ نمر را در منطقه به فراموشی بسپارد و حمله به سفارت این کشور در تهران را در رأس اخبار منطقه ای قرار دهد. فعلا دیپلماسی عربستان توانسته قوی تر از ایران عمل کند.''
حمله به سفارت عربستان علاوه بربه حاشیه بردن شهادت شیخ النمر،باعث ایجاد تنش در روابط جمهوری اسلامی بابرخی کشورهای منطقه نیزگردید.
سردار کاظمینی فرمانده سپاه حضرت محمد(ص) تهران درباره حمله به سفارت می گوید:
'' حمله و به آتش کشیدن سفارت عربستان در تهران کار بسیار غلط و اشتباهی بود و به هیچ روی نمیشود این کار زشت را توجیه کرد...
اطمینان داریم که این کارتوسط نیروهای مومن و حزب الهی صورت نگرفته و این اقدام کاملا سازماندهی شده بود.''
دراین حمله نیزدوباره شاهد هستیم که جریانی سازماندهی شده،برای نظام وانقلاب هزینه سازی می کند و باعث بدنامی انقلاب اسلامی می شود.
نتیجه گیری:
اینگونه اقدامات تصادف نیست،یک اتفاق نیست،بحث احساسات نیست.البته ازاحساسات نیروهای ارزشی سواستفاده می کنند ولی خودشان احساسی نیستند.دقیقا می دانند هزینه ان برای نظام و انقلاب چقدر است.
چه زمانی براین جریان نورتابانده می شود؟
این ''شبکه مخفی'' چه زمانی کشف و افشا خواهدشد؟ اگربا این ''شبکه مخفی'' برخورد نشود،هزینه های بیشتری برای نظام ایجاد خواهند کرد.شبکه ای که همیشه اقدامات انها خلاف نظر وسخنان رهبر معظم انقلاب بوده است ودهها مورد بحران سازی برای انقلاب داشته اند.
شاید دهها سال بعد،بانوشتن تاریخ مکتوم این دوران درباره نقش برخی نهان زیست های سیاسی،پشت صحنه ووابستگی و...این شبکه مخفی مخوف مشخص شود.
گردانندگان وبرنامه ریزان این اقدامات بدنام ساز انقلاب،انقلابی نیستند بلکه خودرا به شکل انقلابی ها دراورده اند.اینهاتظاهرمی کنند.
ارسال نظر