به گزارش پارس به نقل از ایسنا حجت الاسلام موسی احمدی افزود: به دلیل اعمال تحریم‌ها، شبکه بانکی کشور فشار مضاعفی را تحمل کرده است و در شرایط فعلی برای انطباق با تغییرات و روند جدید انتظار می‌رود در سریع‌ترین زمان ممکن خود را برای نقش آفرینی در پساتحریم مهیا کند.

وی اضافه کرد: تدوین بسته‌های حمایتی و سوق دادن منابع بانک‌ها برای حمایت از تولید داخلی عامل موثری در قوام اقتصاد کشور است و باعث می‌شود کارآفرینان با اعتماد به نفس بیشتر در عرصه فعالیت‌های اقتصادی حضور یابند که برآیند آن می‌تواند منجر به کاهش مشکلات در عرصه اقتصادی شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: به دلیل تنگناهای اقتصادی مناطق نابرخوردار دچار محرومیت مضاعفی شده‌اند و این امر درحالی اتفاق افتاده است که بسیاری از منابع و معادن کشور در این گونه مناطق استقرار دارند و شبکه بانکی کشور می‌تواند در راستای محرومیت‌زدایی با سرمایه‌گذاران در قطب‌های انرژی کشور همکاری بیشتری داشته باشد.

احمدی اضافه کرد: استفاده بهینه از منابع بانکی، ارتقای سطح خدمات، تسریع در تکمیل پروسه بانکداری الکترونیک، تلاش برای وصول مطالبات معوق و استفاده مطلوب از ظرفیت‌های موجود از جمله رسالت‌هایی است که انتظار می‌رود شبکه بانکی کشور که برخوردار از نیروهای شایسته است در تحقق آن گام‌های استوارتری بردارد.

این نماینده مجلس همچنین با تقدیر از تنظیم و ابلاغ بسته‌های حمایتی از سویبانک صادرات ایران تصریح کرد: رویکرد سازنده این بانک به ایفای رسالت‌های اجتماعی در کنار پرداختن به مسایل مهم و زیربنایی اقتصادی می‌تواند الگویی برای شبکه بانکی کشور باشد.