به گزارش پارس به نقل از ایرنا درحالی که ‘ژان-کلود یونکر’ رییس کمیسیون اروپا قرار است در این هفته سقف پذیرش پناه جویان از سوی اعضاء اتحادیه اروپا را مشخص سازد، روزنامه ساندی تایمز به نقل از یک منبع آگاه انگلیسی اعلام کرد: انگلیس آماده است تا پانزده هزار پناه جو را بپذیرد.

این روزنامه همچنین به نقل از برخی مقامات ارشد انگلیسی افزود: نخست وزیر انگلیس درصدد است تا در جریان مواجهه با بحران پناه جویان اقداماتی را ازجمله، شناسایی قاچاقچیان انسان و انجام عملیات نظامی علیه آن ها، تخصیص بودجه برای کمک به حل بحران پناه جویان و نیز متقاعد ساختن نمایندگان پارلمان انگلیس برای شرکت در عملیات هوایی علیه گروه داعش در سوریه، صورت دهد. 

ساندی تایمز همچنین به نقل از 'جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس نوشت: ما باید باندهای تبهکاری که تجارت انسان می کنند، جان آن ها را به خطر می اندازند و آن ها را می کشند را شکست دهیم. ما باید مشکل را که همان تروریست های داعش هستند را از ریشه حل کنیم.

وی همچنین روز یکشنبه در گفت وگو با شبکه تلویزیونی 'بی بی سی وان ' در خصوص سیاست های انگلیس در قبال بحران پناه جویان گفت: ما در کوتاه مدت پذیرای پناه جویان بیشتری خواهیم بود، اما نه به گونه ای که افراد را ترغیب کند تا از طریق کشتی های خطرناک سفر کنند.

وی بابیان اینکه این مساله نباید بهانه ای برای آن هایی باشد که خواهان زندگی بهتر در اروپا هستند، گفت: ما باید تلاش کنیم و آن ها را از این سفر خطرناک، برای رسیدن به زندگی بهتر منصرف کنیم.

آزیورن به رغم اینکه سخنی از شمار پناه جویانی که قرار است انگلیس پذیرا باشد به میان نیاورد اما خاطرنشان ساخت که کشورش درصدد تا از اعتبار کمک رسانی خارجی، برای اسکان پناه جویان در سال اول اقامتشان در انگلیس استفاده کند.

وی گفت: این اعتبار می تواند هزینه های سال اول این پناه جویان و برای پوشش هزینه های اسکان آن ها توسط شهرداری های محلی را تأمین کند. 

در همین حال 'جاستین گرینینگ'، وزیر توسعه بین الملل انگلیس نیز گفت که دولت انگلیس درصدد است تا با صرفه جویی در بودجه جاری اش ، اعتبار مازادش را ‘صرف مقابله با چالش های بین المللی، همچون آنچه در مرزهای اروپا رخ می دهد’ کند. 

بر اساس قوانین مهاجرتی انگلیس، در حال حاضر تنها به افرادی اجازه پناهندگی داده می شود که برای نجات جانشان و یا فرار از شکنجه از موطنشان گریخته اند.

بااین حال تغییر رویکرد اخیر دولت انگلیس، نگرانی هایی را میان منتقدین و برخی جریانات راست گرای انگلیسی برانگیخته است، به گونه ای که آن ها مدعی هستند تسهیل ورود پناه جویان به انگلیس سبب خواهد شد تا برخی عوامل تروریستی داعش تحت پوشش پناه جو به انگلیس آمده و به گسترش دامنه فعالیت هایشان اهتمام ورزند.

'نایجل فاراژ'، رهبر حزب ضد مهاجر و ضد اروپایی ' یوکیپ' در گفت وگو با شبکه رادیویی 'ال بی سی' گفت: اینکه ما شاهد تصاویر هولناکی از زنان و بچه هایی هستیم که سفرهای خطرناک را به جان می خرند تا به اروپا سفر کنند، ازاین روی است که ما به دنیا پیام می دهیم که همه می توانند بیایند. 

وی مدعی شد که 95 درصد از پناه جویان، برای بهبود وضعیت زندگی شان سفر می کنند و تصریح کرد که انگلیس نباید از طریق افزایش پذیرش شمار پناه جویان، آن ها را به این سفر تشویق کند. 

به گفته منابع انگلیسی دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس قرار است روز دوشنبه، جزئیات کامل برنامه دولتش را در خصوص سیاست های کشورش در مواجهه با بحران پناه جویان تشریح کند.

دیوید کامرون که به دلیل مخالفتش با طرح سهمیه بندی مهاجران به شدت تحت فشار افکارعمومی و سیاستمداران داخلی و اروپایی قرار دارد، روز جمعه گذشته گفت دولتتش موافق با پذیرش هزاران پناه جوی سوری دیگر است.

نخست وزیر انگلیس در همین حال گفت که 'این هزاران نفر بیشتر، نه از میان کسانی که به اروپا آمده اند بلکه از میان سوری هایی که در کمپ های سازمان ملل در مرزهای سوریه بسر می برند، انتخاب خواهند شد.'