به گزارش پارس به نقل از تسنیمبیات ظهر امروز در همایش مجمع بسیجیان واقع در کانون بسیج شهرستان اراک با اشاره به افزایش طلاق در جامعه اظهار داشت: بحث طلاق در جامعه کنونی در حال افزایش است دولت و مسئولان باید در جهت کاهش این معضل در جامعه تلاش کنند.

وی افزود: هدف این کارگروه بررسی راهکارهای تحکیم بنیان خانواده است بخشی از امنیت و آرامش جامعه در گرو آرامش خانواده است بروز مسائل اجتماعی و فرهنگی موجب شده است خانواده آسیب ببیند و به جامعه نیز آسیب برساند بنابراین حل مشکلات این حوزه بسیار ضروری است.

رئیس کارگروه زنان بسیج تصریح کرد: سازمان‌هایی از جمله فرماندهی اراک، سازمان بسیج، سازمان‌های تربیتی و آموزشی، سازمان صدا و سیما و رسانه‌ها و قوه قضاییه با بکارگیری ضابطین می‌توانند در این زمینه به خود و جامعه کمک کنند.

بیات خاطرنشان کرد: تغییر الگو خانواده، پرتوقعی جوانان و عشق‌های خیابانی از جمله عواملی است که آمار طلاق را افزایش می‌دهد در این زمینه باید مراکز مشاوره به طور جدی‌تری کار کنند و زوج‌های جوان باید 10_15 جلسه مشاوره قبل از ازدواج داشته باشند تا با آگاهی کامل وارد زندگی زناشویی شوند و از مشکلات بعدی نیز جلوگیری شود.

وی ادامه داد: به گزارش سلامت نیوز ابتدا باید علت ساختاری طلاق مورد توجه قرار بگیرد و سپس برای این عوامل و مشکلات چاره‌جویی شود این عوامل شامل عوامل فرهنگی، رسانه‌ای، بحران هویتی و مسائل مادی است.

رئیس کارگروه زنان بسیج بیان کرد:هدف از تشکیل خانواده تامین نیازهای مادی، معنوی و عاطفی انسان است بنابراین ضروری است که تمام برنامه‌ریزی‌ها در جهت تعالی خانواده باشد.

وی اضافه کرد: بروز آسیبهای نو می‌تواند زمینه ساز آسیب‌های اجتماعی و روانی باشد آسیب‌های نو در ارتباط با فناوری‌های جدید است همانند ماهواره، اینترنت و تلفن همراه یکی دیگر از آسیب‌های نو که به سرعت در میان جوانان در حال ترویج است شبکه‌های دوست یابی است که این شبک‌ها تاثیرسویی بر کانون خانواده دارد.

بیات با اشاره تاثیر بسزای اینترنت بر خانواده گفت: استفاده مداوم از اینترنت عوارضی چون احساس تنهایی، اضطراب، گوشه‌گیری و ناآرامی ذهنی، کاهش عزت نفس را به دنبال دارد و از سوی دیگر نیز باعث کاهش صمیمیت افراد خانواده می‌شود.

وی اضافه کرد: خانواده موفق روش زندگی خود را براساس گفته‌های دین تعیین می‌کند، الگو مصرف آن بر اساس مفاهیم دین است، دانش و بینش خود را براساس جهان‌بینی اسلامی تنظیم می‌کند و تمایلات خود را براساس الگوهای اسلامی و دینی کنترل می‌کند.

رئیس کارگروه زنان بسیج ادامه داد: از سال 74 تا سال 85 بیش از 150 هزار طلاق در کشور ما رخ داده است در سال ر91 روزانه 381 طلاق صورت گرفته در سال 92 نیز این آمار افزایش داشته و به 158 هزار و 753 طلاق در کشور رخ داده است با این اوصاف آمار طلاق در ایران در حال افزایش است.

وی افزود: حدود سنی طلاق‌ها امروزه در رده سنی 25 تا30 سال است و در این زمینه 70 درصد از متقاضیان طلاق بانوان بوده اند که دلیل تقاضا خود را عدم وفاداری همسران ذکر کرده اند در این زمینه نیاز است که دفاتر ازدواج قبل از ثبت ازدواج گواهی روان‌شناختی از زوجین مطالبه کنند.