yjyG6bUctAH3

به گزارش پارس ، اختر نیاز روز شنبه به مناسبت روز شهید در گفت و گو با ایرنا، افزود: سال 1383 خانمی آمد و با من صحبت کرد و اتفاقات زندگی مرا بعد از رفتن محمد جعفر به جبهه پرسید و رفت، بعد از 10 سال دیدم همه دلدادگی هایم را به فیلم تبدیل کرده است ولی هیچ نامی از من و فرزند دلبندم در آن نیست.

وی با اشاره به اینکه هیچ سخنی از بیجار و رفقای دوست داشتنی پسر شهیدم، اسارت و سختی آنها در این فیلم نیست، اظهار کرد: حتی رنگ و بویی از زندگی من در آن نیست، کارهایی که آن خانم در نقش مادر شهید در فیلم انجام می دهد با رفتار و زندگی من فاصله زیادی داشت اما اعتراضی نکردم.

خانم نیاز که بسیار متاثر بود، ادامه داد: همه اینها را قبول کردم و به احترام زحمات کسانی که فیلمی را برای شهدا ساخته بودند که حال و هوای مادران شهید را داشت حتی گله کوچکی هم نکردم و هنگام تماشای فیلم نیز از آنان تشکر نمودم.

مادر شهید محمد جعفر رضایی، ادامه داد: حالا شنیده ام که آنان به دیدار رهبر عزیزمان رفته اند که این موضوع من را خیلی متاثر کرد و دلم گرفت که چرا یک تعارف ساده هم به من نکردند و تماسی هم نگرفتند.

وی با بیان اینکه در تمام وجودم احساس سنگینی می کنم، درد فراق محمد جعفر با فراق دیدار رهبری دیگر برایم قابل تحمل نیست، افزود: نمی توانم خودم را قانع کنم، دلم نمی آید که گذشت کنم و شاید هم حلالشان نکنم.

مادر شهید محمد جعفر رضایی دیدار با رهبر معظم انقلاب را یک آرزوی قلبی و آرامبخش برای خود می داند و می گوید: لابد سعادت نداشته ام.

وی با آرزوی طول عمر و سلامتی برای رهبر انقلاب و دعای خیر از درگاه خداوند متعال برای ایشان اظهار کرد: از کم لطفی خانم آبیار خیلی دلگیر هستم، حق مهمان نوازی این نبود، حداقل به پاس یک روز مهمانی در منزل من، برای دیدار با آقا یک روز مرا مهمان خود می کرد.

خانم نیاز گفت: محمد جعفر سفارش خوبی داشت، لابد می دانست، که گفت مادر بعد از من صبور باش.

محسن رضایی، برادر شهید محمد جعفر که معلم آموزش و پرورش است گفت: کم لطفی زیادی در فیلم نسبت به مادرم و برادرم شد، با استانداری، بنیاد شهید و مدیر شبکه سوم سیما تماس گرفتم و مراجعات زیادی داشتم اما کسی به در دلمان توجهی نکرد.

وی ادامه داد: اکنون که شنیدم تهیه کنندگان فیلم به دیدار رهبر معظم انقلاب شرفیاب شده اند و از یک تعارف خشک و خالی هم به مادرم که در فراق محمد جعفر به اندازه کوه نقاره کوب (کوهی بزرگ در بیجار) در دلش سنگینی احساس می کند، خودداری کرده اند، اصلا برایم باورکردنی نیست.

رضایی با بغض در گلو گفت: محروم شدن از دیدار رهبر قابل گذشت نیست و باورم نمی شود که آنها از تماس با مادرم که سرمایه اصلی فیلم بود نیز خوداری کردند.

رضایی در پایان خطاب به خانم آبیار و کسانی که مقدمات این دیدار را فراهم کردند و مادرش را فراموش نمودند، گفت: دل مادرم وقتی این خبر را شنید، خیلی شکست و شاید از خبر شهادت برادرم برای او سنگین تر بود.

وی ادامه داد: دیدم اشک از چشمانش بار دیگر جاری شد و با دست لرزان آنها را پاک کرد و گفت که لابد من سعادت نداشته ام، دلم سنگینی می کند.

شهید محمد جعفر رضایی درسال 1361وقتی دانش آموز سال دوم دبیرستان آیت الله طالقانی بیجار بود، همراه 12نفر دیگر از همکلاسی های خود به استان یزد می رود تا به جبهه های جنوب کشور اعزام شوند. بعد از طی دوره آموزشی و شرکت در یکی از عملیات ها، وی جاوید الاثر می شود.

قسمتهایی از پیکر مطهرش بعد از 15 سال از شهادتش، تحویل مادرش داده می شود و سپس در گلزار شهدای بیجار به جمع دیگر دوستان شهیدش می پیوندد.

فیلم شیار 143 با اقتباس از رمان 'چشم سوم' نوشته نرگس ابیار داستان زنی به نام الفت را روایت می کند که در انتظار پسر خود خبر خوشی دریافت کرده و به ان دل می بندد تا اینکه ...

خانواده شهید رضایی معتقدند فیلم شیار 143 به کارگردانی بر گرفته از زندگی واقعی ˈ اختر نیازیˈ مادر گرانقدر شهید ˈمحمد جعفر رضاییˈ است.

شهرستان بیجار حدود 450 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

بیجار در شرق استان کردستان واقع شده است.