وزير خارجه بحرين استاد تناقض گويي است
پایگاه اینترنتی بحرینی به بررسی تناقض گویی های وزیر خارجه این کشور پرداخت و وی را استاد تناقض گویی دانست.
به گزارش پارس به نقل از واحد مرکزی خبر، پایگاه اینترنتی منامه پست، در مطلبی تحت عنوان «خالد بن احمد آل خلیفه (وزیر خارجه بحرین) انباری از اظهارات ضد و نقیض است» به تاریخچه سیاسی وی و ورود به عرصه سیاسی اشاره کرد و افزود انتخاب وی به عنوان وزیر خارجه بحرین امتیاز دیگری برای خاندان خالد به شمار می رود که بخش های حساس حکومت آل خلیفه در بحرین را در دست خود گرفته اند.
اما وی در اظهارات خود با مشکلات زیادی مواجه شده است به گونه ای که بیش از دویست هزار نفر صفحه وی را در توئیتر دنبال می کنند و همین امر باعث شده است مطالبی که در آنجا منتشر می کند بیشتر از سخنان دیگر افراد خاندان خلیفه جنجال برانگیز باشد.
وزیر بحرینی از زمانی که با شرکت در تظاهرات پاریس پس از حوادث شارلی ابدو در صفحه توئیتر خود نوشت «امروز من فرانسوی هستم» به موضوع خوبی برای کاربران توئیتر در داخل و خارج تبدیل شده است. کاربران از مواضع ضد و نقیض وزیر و شرکت وی در تظاهرات ضد تروریسم متعجب شدند زیرا وی در حالی در این تظاهرات شرکت کرد که حکومت بحرین تروریسم را از زمان آغاز جنبش مردمی در بحرین در سال 2011 به صورت روزانه اجرا می کند. وی نه تنها این بار دچار تناقض گویی شد بلکه وی انباری از اظهارات ضد و نقیض است. وی در سال 2011 اعلام کرد سرکوب مردم در میدان اللؤلؤه برای کاستن از خسارات بود حال آن که بی بی سی در گزارشی به نقل از وی اعلام کرد آنچه اتفاق افتاد برنامه ریزی شده نبود. ولی حوادث شدت گرفت. وی همچنین درکنفرانس خبری پس از نشست وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس در منامه اعلام کرد پلیس دخالت کرد زیرا آنچه در میدان اللؤلؤه اتفاق افتاد اقدام علیه حکومت بود. وی از سوی دیگر دخالت نیروهای خارجی را در کمک به انتقال تظاهرکنندگان از میدان اللؤلؤه تکذیب کرد و افزود هیچگونه بحران اعتمادی بین دولت و ملت وجود ندارد حال آن که در مارس 2011 اعلام کرد برخی از نیروهای مخالف در لبنان و زیر نظر حزب الله آموزش دیده اند و جالب تر آن که برای این ادعای خود به سخنان سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان استناد کرد که پیوسته بر پایبندی مخالفان بحرینی به تحرکات مسالمت آمیز تاکید کرده است و تاکید می کند. این امور نشان دهنده تناقض گویی های وزیر بحرینی است.
اما اظهارات وی درباره ایران تناقض بیشتری را نشان می دهد و نمونه آن زمانی است که از اظهارات خود در گفتگو با روزنامه فایننشال تایمز انگلیس عقب نشینی کرد. وی در این سخنان فاش کرد کشورهای حوزه خلیج فارس در صدد تشکیل فرماندهی نظامی مشترکی برای مقابله با تهدیدات تکفیری ها و جمهوری اسلامی ایران هستند. پس از آن وزارت خارجه بحرین در دسامبر بیانیه ای منتشر و اعلام کرد وزیر نگفته است فرماندهی نظامی مشترک شورای همکاری خلیج فارس برای مبارزه با کشورهای منطقه است. در این بیانیه آمده بود چنین مسائلی در حیطه تخصص وزرای دفاع کشورهای شورای همکاری است.
به این ترتیب اظهارات وزیر بحرینی بر حسب جهت وزش باد در عربستان و حرکت امواج سیاست خارجی این کشور کوچک (بحرین) که در میان کشمکش ها قادر به حفظ حاکمیت خود به عنوان یک کشور مستقل نیست، در نوسان است.
ارسال نظر