به گزارش پارس به نقل از فردا؛ زمانی که دولت روحانی روی کار آمد، اصلاح طلبان سرخوش از اینکه بار دیگر می توانند به فضای سیاسی کشور بازگشته و قدرت را دست بگیرند، به خوشحالی و شادمانی پرداختند و این در شرایطی بود که حسن روحانی سعی داشت تا بتواند دولت خود را فراجناحی تشکیل دهد.

دولتی که هر چند آنچنان که باید و شاید فراجناحی نشد اما در جذب نیروهای معتدل تا حدوی موفق بود.

اما اصلاح طلبان افراطی امید زیادی برای بازگشت به قدرت با حسن روحانی داشتند، به تازگی از یک سو استراتژی تخریب دولت را انتخاب کرده اند و از سوی دیگر همان پروژه تخریب وجهه نظام را که از سال ۸۸ آغاز کرده بودند را بار دیگر در پیش گرفتند.

HhdW5BhtADO6

یکی از این لیبرال های افراطی، فیاض زاهد است که این روزها در ۲ جبهه فعالیت خود را آغاز کرده است.

زاهد مسئول دفتر سیاسی حزب همبستگی بود که به حزب اعتماد ملی پیوست و یکی از تحریک‌کنندگان کروبی به تندروی بود.

وی مدتی عضو تیم گرداننده روزنامه‌های اعتماد و اعتماد ملی بود و در بحبوحه فتنه ۸۸ بازداشت شد.

این عضو حزب اعتماد ملی و حزب همبستگی طی روزهای اخیر در گفتگویی که با یک سایت ضدانقلاب داشت، تسخیر سفارت آمریکا و اعدام سران رژیم طاغوت را تندروی زمان انقلاب و مستی توده‌ها توصیف کرد و مدعی شد: پس از انقلاب مستبدانی ظهور کردند که خود دچار نوعی استبدادزدگی بودند. اما خاطره خوبی از انقلاب ۵۷ نداریم. ما نه از انقلاب سال ۵۷ خاطره خوبی داریم و نه سن و سال ما دیگر اجازه انقلاب می‌دهد.

نکته جالب توجه اینجاست که این عضو حزب اعتماد ملی در جدیدترین اظهارات خود که در گفتگو با یک روزنامه اصلاح طلب صورت گرفت نیز حملات تند و تیزی به دولت روحانی داشت و عنوان کرد: "دولت احمدی‌نژاد يك هويت مشخص و تعريف شده داشت. دولت خاتمی و هاشمی هم دارای هويت و شناسنامه بودند. دولت آقای روحاني اما بی‌رنگ‌ترين و بدون شناسنامه‌ترين دولت بعد از انقلاب در زمينه داخلی بوده است. احمدی‌نژاد از بركناری وزيری كه يك ماه قبل كار خود را شروع كرده و افكارش با وی همخوانی نداشت هيچ گونه ابايی نداشت. آقای روحانی اما در يك سوءتفاهم قرار گرفته است."

در این باره همچنین گفتنی است که چند هفته پیش نیز عیسی سحرخیز مدیرکل مطبوعات داخلی در دولت اصلاحات در گفتگو با یک سایت ضد انقلاب گفته بود "اغلب اصلاح‌طلبان برخلاف اول انقلاب؛ دیگر علاقه‌ای به آقای خمینی ندارند و قائل به اصلاحات ساختاری و حذف ولایت فقیه هستند. ما در اول انقلاب اشتباه کردیم که با خوش‌بینی بسیار و اولیه به آیت‌الله خمینی، به ولایت فقیه هم باور داشتیم. من نگاه منتقدانه‌ای به ایشان دارم و فکر می‌کنم خیلی از کار‌ها خطا بود. "

حالا به نظر می رسد آنچه سبب شده اصلاح طلبان افراطی طی هفته های اخیر موجی از هجمه ها را نسبت به دولت روحانی آغاز کرده و از سوی دیگر نیز حملات تند و تیزی را نسبت به انقلاب و رهبر کبیر آن ترتیب دهند، کنار ماندن از قدرت است.

چرا که از یک طرف روحانی پس از حضور در جایگاه ریاست جمهوری به این افراد اجازه فعالیت آنچنانی نداد و از سوی دیگر نیز چنین تفکراتی در نظام جمهوری اسلامی همواره از سوی مردم مردود بوده است.

همین گوشه نشینی و دور ماندن از فضای سیاسی و قدرت نیز سبب شده که این روزها لیبرال های تندرو گستاخی های خود بر علیه ماهیت نظام، انقلاب و دولت را افزایش دهند.