به گزارش پارس به نقل از تسنیم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم حرم کریمه اهل‌بیت(س)، غضب را از جمله گناهان کلیدی برشمرد و اظهار کرد: در حال غضب اقدام به کاری نکنید چرا که انسان تجربه کرده تصمیماتی که در حال غضب گرفته اسباب شرمندگی است.

مرجع تقلید شیعیان غضب را چون شعله آتش دانست که همه‌چیز را می‌سوزاند و افزود: عصبانیت شدیدی که می‌دانیم سرچشمه گناه بوده مقدمه حرام است حتی اگر خوف این است که سبب گناه شود حرام است.

استاد برجسته حوزه علمیه با بیان اینکه بسیاری از مشکلات در جامعه سرچشمه آن غضب بوده و غضب ایستادن بر لبه پرتگاه است، تصریح کرد: یکی از نزدیک‌ترین حالات شیطان به انسان در هنگام غضب است.

وی با اشاره به کنگره ضدتکفیری که در قم برگزاری شد، گفت: از فواید این کنگره این است که جلوی بسیاری از خونریزی‌ها را می‌گیرد چون پی به منطق و عقلانیت شیعه می‌برند و معلوم می‌شود جایی برای خونریزی نیست.

آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان "این گونه اجلاس‌ها تا حد زیادی مانع خونریزی می‌شود حتی اگر جان یک نفر را نجات دهیم ارزشمند است" خاطرنشان کرد: برگزاری این چنین اجلاسیه‌هایی عداوت‌ها و دشمنی‌ها را کم و اتحادی بین مسلمانان مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه الآن جنگ‌ها را به درون کشورهای اسلامی کشانده‌اند، عنوان کرد: با این اتحاد کشورهای اسلامی مجبور به باج‌دهی نیستند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر "برقراری اتحاد بین جوامع اسلامی کارد دشمنان را مقابل ما کند می‌کند و این از آثار این کنگره است" گفت: علاوه بر نشست‌های عمومی، نشست‌های خصوصی هم در حاشیه کنگره داشتیم که به بسیاری از سؤالات پاسخ داده شد.

مرجع تقلید شیعیان گفت: بسیاری از علمای اسلامی پیشنهاد کردند مرکز ثابتی برای علمای اسلامی تشکیل دهیم و طرفدار مرکز ثابتی برای علمای اسلامی هستند و آن را پیگیری می‌کنند و هرچه در این راستا هزینه شود ارزش دارد چرا که با هدف نجات جان مسلمانان است.

استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه داعش هم سیاسی و هم عقیدتی است، خاطرنشان کرد: سرچشمه این مسئله خوارج بوده و سلسله عقاید است که سیاست از این اعتقادات انحرافی به‌نفع خود بهره‌برداری می‌کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اعلام "فتنه داعش ‌سیاسی، نظامی و عقیدتی است که باید از همه جهات با آن مقابله کنیم" خاطرنشان کرد: دشمنان از این ابعاد بهره می‌برند، علمایی که آمده بودند بر این باور بودند که باید ریشه‌های عقیدتی را سوزاند تا استکبار نتواند از آن سوءاستفاده کند.