لاریجانی: کشور را باید با مالیات اداره کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کشور را باید با مالیات اداره کرد.
به گزارش پارس به نقل از فارس، لاریجانی با بیان اینکه همایش فرصتهای سرمایهگذاری نباید حالت دکوری پیدا کند، گفت: دستاندرکاران به صورت جدی فضا را فراهم کنند تا مشکلات کارآفرینان بیان و رفع شود.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه در آن بخش که نیاز به کمک مجلس است ما ورود پیدا میکنیم، ادامه داد: تنظیم مقررات یکی از مواردی است که یک جا و برای همیشه باید خلق شود.
وی با بیان اینکه باید توجه خاص به بخش تولیدی شود، تصریح کرد: دولت لایحهای را به مجلس ارائه کرده که برخی از مواد قانونی آن به خروج برای کمک از رکود کمک میکند و این لایحه را در دست بررسی داریم.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به صورت جدی با مجلس ارتباط دارد، اظهار داشت: امروز این آمادگی جدی در سطح ملی وجود دارد که به تولید توجه کنیم.
این مسئول با اشاره به اینکه استفاده از اقتصاد در ادوار مختلف توجه به تولید بوده که گاهی شرایط و گاهی هم سلایق باعث کم توجهی به تولید شده است، گفت: زمانی هم نیمچه نگاه سوسیالیستی به تولید وجود داشت که البته با مشکلاتی هم همراه بود.
لاریجانی با اشاره به اینکه امروز شرایط متفاوتی داریم و از آن دورهها عبور کردهایم، ادامه داد: امروز سیاستهای کلی کشور در بخشهای مختلف توسط رهبری تهیه و ابلاغ شده است.
وی با بیان اینکه قانون اصل 44 در مجلس تدوین و ابلاغ شد اما به خوبی اجرا نشد و با روح قانون فاصله زیادی داشت، تصریح کرد: بخش زیادی از خصوصیسازی از روح قانون تجاوز کرد که باید مورد اصلاح قرار گیرد اما اصل موضوع که سمتگیری به سوی اقتصاد مردمی و فعالیت بخش خصوصی مورد حمایت است.
لاریجانی با بیان اینکه در مجلس چندین قانون برای تسهیل فضای کسب و کار تدوین شده است، ادامه داد: تالار گفتوگو از این قوانین است و توجه ویژه به زنده و پویا بودن بخش خصوصی دارد.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی در همه زمینهها باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: باید قبول کنیم اقتصاد کشور در بخش خصوصی تمرکز کرده و از بخش دولتی خارج شود.
این مسئول یادآور شد: مردمی شدن تولید و اقتصاد رقابت را به وجود میآورد که باعث آبادانی و تولید میشود و مسیر کشور هم به این سمت خواهد بود و از این ظرفیتها استفاده میکنیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه نیروی انسانی متخصص ظرفیت مهمی برای تولید در کشور است، خاطرنشان کرد: اگر متناسب با تخصصها سرمایهگذاری نکنیم اتلاف منابع صورت گرفته که الان هم در برخی موارد این گونه است.
وی با اشاره به اینکه تولید را باید به صورت متوازن گسترش دهیم، یادآور شد: اقتصاد مقاومتی تأکید بر استفاده از سرمایه متخصص کشور دارد.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه آینده ایران باید به سمت تولید بیشتر برود، یادآور شد: در سیستم بانکی کشور باید مساعدتها به سمت تولید باشد و این مسئله در دولت و مجلس به صورت جدی مطرح است.
وی با بیان اینکه منابع صندوق توسعه ملی متعلق به بخش خصوصی است و نباید در بخشهای دولتی مورد استفاده قرار گیرد، گفت: دستاندازیهایی در این زمینه صورت گرفته که در حال پیگیری است.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه بانکها شرایط سهلتری به وجود بیاورند و به بخش خصوصی و تولید کشور کمک کنند، ادامه داد: بانکها باید خود را موظف به کمک به بخشهای تولیدی کنند نه اینکه به محض مشاهده معوقات این واحدها را زمینگیر کرده و پروندهسازی کنند.
وی با بیان اینکه اگر فردی به نام تولیدکننده از تسهیلات بهره برد، اما مورد سوءاستفاده قرار داد باید پیگیری شود، اظهار داشت: تولیدکنندگان واقعی هم باید این افراد را طرد کنند.
لاریجانی یادآور شد: برخی از این مسائل را قوه قضاییه و مجریه باید با کمک هم حل کنند.
وی با اشاره به جلسه اخیر بین دولت و مجلس و بیان این مسئله که در این نشست به مسئله پرداخته شد، خاطرنشان کرد: در معوقاتی که مربوط به تولید کنندگان واقعی است، استانداران وارد شده و مزایایی را ایجاد کنند و سوءاستفاده کنندگان را تفکیک کرده و به دستگاه قضا معرفی کنند.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری در مازندران باید در محلهای مزیتدار صورت گیرد، ادامه داد: کشاورزی و دامداری به شیوههای مدرن از بخشهای مزیتدار مازندران است که البته اقداماتی هم صورت گرفته است.
این مسئول با اشاره به اینکه مازندران مرکز ثقل برای تولید مواد غذایی و به ویژه برنج است، گفت: این مسئله باید مورد صیانت قرار گرفته و به افزایش محصولات و ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی هم کمک کنیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه بخشی از سرمایهگذاری در مازندران مربوط به نفت، گاز و پتروشیمی است، ادامه داد: مازندران از وضعیت آبی خوبی برخوردار است و باید از صنایع آب برق مثل نفت، گاز و پتروشیمی استفاده کند.
وی با بیان اینکه این صنایع را در کویر ایجاد کردهایم و امروز با مشکل کمآبی مواجه هستیم، یادآور شد: دریا از مزیتهای مازندران است و این صنایع باید در مازندران سرمایهگذاری شود.
رئیس مجلس با بیان اینکه نباید بترسیم که محیط زیست مورد آسیب قرار میگیرد، خاطرنشان کرد: دول مترقی به ظاهر سبز با قوانین خاصی که ایجاد کردهاند مانع از این آلودگیها شده است.
وی با اشاره به اینکه زنجیره مدرن بودن را باید در نظر بگیریم، ادامه داد: نمیتوان فقط تنها بخشهایی از این مدرن بودن را در نظر گرفت.
لاریجانی با اشاره به اینکه مازندران به دلیل شرایط طبیعی مورد توجه همه ایرانیان است، تصریح کرد: آنقدر بدبین نیستم که این شرایط از نظر هویتی برای مردم مازندران کاستی به وجود بیاورد.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه گاهی عملکردها به گونهای که تصور بر کاستی میرود، ادامه داد: گردشگری مزیت خوب برای مازندران است اما نباید ظرفیت تولید را از بین ببرد بلکه گردشگری باید مکمل تولید باشد.
این مسئول با اشاره به اینکه از زمینههای پررنگ این است که زمینهای برنج مازندران به ویلا تبدیل میشود، خاطرنشان کرد: تولید برنج کشور به اندازه نیاز ما نیست و هنوز وارد کننده هستیم و مگر زمین برای ویلاسازی وجود ندارد که زمینهای برنج مازندران تبدیل به ویرانی شود.
وی با بیان اینکه کوهپایههای خوش منظرهای داریم که باید تسطیح و قطعهبندی شده و مورد استفاده قرار گیرد، افزود: ورود افراد به مازندران نباید اولویت اساسی استان را از بین ببرد.
وی با تأکید بر صیانت از جنگل گفت: بخشهایی که مزیت ملی برای کشور دارد باید مورد صیانت قرار گیرد.
رئیس مجلس ادامه داد: گردشگری آدابی دارد که همه آداب آن باید رعایت شود.
وی با بیان اینکه از مشکلات مازندران زباله است که سیمای استان را خراب میکند و در آینده بقیه مازندران را هم تحتالشعاع قرار میدهد، یادآور شد: مسئله زبالهها باید در اسرع وقت حل کنیم.
وی گفت: زباله چیز کم ارزشی نیست و حتی ارزش افزوده هم دارد.
لاریجانی با اشاره به اینکه خط راهآهن قزاقستان به ایران در حال راهاندازی است، متذکر شد: این خط ترانزیتی مسیر خوبی برای ایران خواهد بود.
رئیس مجلس با اشاره به اینکه روستا باید چرخه اقتصادی مطلوب داشته باشد تا خالی از سکنه نشود، ادامه داد: روستاها احتیاج به نگاه دقیقتری دارند و توسعه روستاها باید متولی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: باید در سطح کشور ارادهای به وجود بیاید که روستاها را نجات دهد.
لاریجانی با بیان اینکه کشور را باید با مالیات اداره کرد اما ابتدا باید وضعیت تولید را بهبود دهیم، یادآور شد: در شرایطی که کشور در حال رکود قرار دارد باید رکود را از بین ببریم و سپس مالیات را افزایش دهیم.
لاریجانی متذکر شد: سختگیری در مالیات در شرایطی که در رکود قرار داریم تصمیمگیری نادرستی است.
آنوقت پول نفت را کجا خرج میکنید؟ آیا با شرایط کنونی میشه مطمئن بود مالیات با مساوات اخذ میشه؟ ابتدا باید فساد اداری ریشه کن بشه و اون هم که محاله
از این بیشتر نمیتونیم مالیات بدیم پدر مارو در آوردین! اونهایی که از مالیات فرار میکنند باید بدن
در کتابهای تاریخ میخواندیم که فلان شاه ظالم از مردم باج و خراج میگرفت !!!!!!!!
سلام.اقای لاریجایی صندوق توسعه ملی متعلق به بخش دولتی است .که دولت مکلف است درخصوص ایجادکارخانه های تولیدی جدیدساخته شود.تا اشتغال بهداشت ودرمان مسکن وغیره ازدرامدهای ملی برای مردم جامعه استفاده شود .نه اینکه مللیاتها را بالا ببرید.تااکثرمردم درفقرمالی قراردهید.مالیات بیشتر میخواهید بگیرید بایدازسران دولت ومجلس واقازاده ها گرفته شود.تافقرو بیکاری درجامعه ریشه شکن شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟