چالش های فراروی دولت جدید عراق؟
پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- دولت جدید عراق در شرایطی فعالیت خود را از روز گذشته با رای پارلمان آغاز کرد که به عقیده صاحب نظران چالش های امنیتی ، سیاسی و خدمات رسانی بسیاری در برابر کابینه حیدر العبادی قرار دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «پارس»، تمامی وزرای دولت عراق به ریاست حیدرالعبادی از پارلمان رای اعتماد گرفتند جز وزرای کشور و دفاع که میان نمایندگان مجلس، اختلاف نظر وجود داشت.
العبادی هنگام ارائه برنامه های دولت جدید بر مقابله با چالش های کنونی به ویژه مشکلات امنیتی و حمایت از عملیات نظامی در همه مناطق درگیربا گروههای تروریستی تا پیروزی کامل تاکید کرد.
پارلمان عراق هم چنین به نوری المالکی نخست وزیر سابق، ایاد علاوی و اسامه النجیفی به عنوان معاونان رئیس جمهوری رای اعتماد داد.
پارلمان علاوه بر رای اعتماد به ابراهیم الجعفری به عنوان وزیر امور خارجه و عادل عبدالمهدی به عنوان وزیر نفت، بها الاعرجی، هوشیار زیباری و صالح المطلک را به عنوان معاونان نخست وزیر پذیرفت.
"سالم صالح " نماینده ائتلاف ملی گفت: ما به هدفمان که تشکیل دولت جدید بود، دست یافتیم و این رخداد پیامی برای مردم همه جهان داشت مبنی بر اینکه مردم عراق زمانی که با بحرانی مواجه می شوند از برخی مواضع خود برای رسیدن به هدف عقب نشینی می کنند.
"مثنی امین " نماینده ائتلاف کردستان درباره وضعیت بودجه دولت و منطقه اقلیم کردستان عراق به خبرنگار شبکه العالم گفت: دولتی مانند عراق با حجم اقتصادی بالا و وامهای زیادی که دارد، با مشکلات ریشه ای فراوانی مواجه است و با کمک العبادی از این موانع عبور خواهیم کرد.
حیدر العبادی نخست وزیر و وزرای دولتش پس از اخذ رای اعتماد در برابر پارلمان عراق سوگند یاد کردند و هم اکنون شهروندان عراقی منتظر اقدام های امنیتی، سیاسی و خدمت رسانی این دولت هستند.
"وسام التمیمی " خبرنگار العالم دربغداد می گوید: بحرانهای سیاسی وامنیتی زیادی درانتظار راهکارهای دولت العبادی است، مردم عراق نیز شدیدا به دولت قدرتمندی که ثبات سیاسی و امنیتی را برقرار کند نیاز دارند و شهروندان نیز خوش بینانه منتظر تحقق اهداف دولت هستند.
العبادی پس از اخذ رای اعتماد یک هفته برای معرفی وزرای کشور و دفاع مهلت خواست و فعلا خودش مسئولیت این وزارتخانه های بدون وزیر را برعهده خواهد گرفت.
ارسال نظر