به نوشته هافینگتون پست، در بحبوحه خونریزی و هرج و مرج نشات گرفته از حملات نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، جبهه ضدایرانی طبق معمول به جدیت تلاش می کند که به واسطه برخی ادعاها، بخشی از مسوولیت این وضعیت را متوجه ایران کند.

براساس این گزارش، برخی از تحلیلگران جبهه یاد شده مدعی هستند که تحولات منطقه از جمله درگیری فلسطینیان و رژیم صهیونیستی در دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران ریشه دارد. ˈاما این قبیل ادعاها، تلاش هایی عمدی برای دور کردن توجه اذهان از اقدامات اسراییل است که ریشه اصلی درگیری ها محسوب می شود، اقداماتی که شامل اشغال کرانه باختری و قدس شرقی از اکتبر 1967، محاصره غزه از سال 2007، مصادره زمین های فلسطینیان برای ساخت شهرک ها و سرقت منابع طبیعی آنان است.ˈ

نویسنده مقاله در رد ادعاهای جبهه ضد ایرانی یاداور شد که رژیم صهیونیستی نخستین شهرک صهیونیستی نشین در کرانه باختری را در سال 1967 و به واقع زمانی برپا کرد که نظام جمهوری اسلامی در ایران حاکم نبود.

وی همچنین خاطرنشان کرد که جرج بوش و بیل کلینتون روسای جمهوری پیشین آمریکا، بارها پیشنهادهایی را از جانب دولت های وقت ایران که می توانست از جمله به حل و فصل مساله فلسطین کمک کند، رد کردند.

هافینگتون پست مصونیت کامل رژیم اشغالگر قدس در برابر پیامدهای ارتکاب جنایات جنگی را از دیگر عوامل موثر در ناآرامی های منطقه دانست و اضافه کرد:

ˈحمایت کورکورانه آمریکا از اسراییل به این مصونیت کمک بسیار زیادی کرده است. به جای مقصر جلوه دادن ایران، باید مصونیت اسراییل در برابر قوانین بین المللی که تمسک به واکنش های نظامی و همچنین تداوم خصومت ورزی آن را ممکن می کند، پایان یابد.ˈ

این رسانه آمریکا با اشاره به این که موارد متعددی از نقض جدی قوانین توسط اسراییل وجود دارد، افزود:

ˈدادگاه جنایت جنگی دیکتاتور پیشین شیلی هنوز در اذهان باقی مانده است. اکنون زمان آن رسیده است که اسراییل نیز برای اقداماتش پاسخ دهد، هر چند بازخواست مقامات اسراییلی براساس قوانین بین المللی، به خاطر حمایت های بی قید و شرط آمریکا از آن آسان نخواهد بود.ˈ

نویسنده با اذعان به اهمیت برقراری صلح پایدار در منطقه، در عین حال تاکید کرد که رژیم صهیونیستی علاقه ای به صلح ندارد و صرفا خواستار آرامشی است که در سایه آن بتواند سیاست های توسعه طلبانه اش را ادامه دهد.

وی بر این اساس افزود: ˈزمان آن فرا رسیده است که از مقصر دانستن ایران دست برداریم و به ریشه اصلی مشکل بپردازیمˈ.