اردشیر امیرارجمند به ۱۶ سال حبس محکوم شد
به دنبال تشکیل و ارسال پرونده متهمان فتنه ۸۸ به دادسرای انقلاب، حکم غیابی برای یکی از متهمان فراری توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی صادر شد.
به گزارش پارس، حجتالاسلام اژهای در شصت و پنجمین نشست خبری در خصوص فتنه ۸۸ گفت: ۷ نفر از متهمان فتنه ۸۸ غیابی محاکمه شدند. وی تصریح کرد: با توجه به صدور حکم و تأیید آن این احکام به اجرای احکام دادسرا رفته است. سخنگوی قوه قضائیه گفت: افرادی که محکومیتشان قطعی است از ۳ سال تا ۱۱ سال قطعی شده و اسامی را وقتی به اجرای احکام رفت معرفی میکنیم.
در همین زمینه، خبرنگار مشرق در پیگیری به عمل آمده درباره متهمان فتنه ۸۸، از محکومیت "اردشیر امیر ارجمند" مطلع شد.
بر اساس اخبار به دست آمده، حکم غیابی متهم فتنه ۸۸ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی "ماشاءالله احمدزاده" صادر شده است.
بر اساس این حکم، اردشیر امیرارجمند بر اساس سه عنوان اتهامی زیر به حبس محکوم شده است.
۱- ۱۰ سال حبس تعزیری به اتهام تأسیس و سازماندهی گروهک غیرقانونی و ضد امنیتی شورای هماهنگی راه سبز امید
۲- ۵ سال حبس به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور
۳- یکسال حبس به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام
اردشير امیر ارجمند، مشاور ميرحسين موسوی بوده است. او برادر مسعود امير ارجمند رئيس سازمان اطلاعاتي منافقين مستقر در پاريس است.
ارجمند بعد از بازداشت در ایران و اعتراف به جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی موساد و همکاری با سازمان مجاهدین خلق ایران در جریان شورش های خیابانی، به عنوان مرخصی از زندان خارج شده بود که به فرانسه گریخت و از این کشور پناهندگی گرفت و اکنون رئیس شورای موسوم به هماهنگی راه سبز امید و نماینده و مشاور ارشد موسوی در خارج از کشور است.
در سند ویکی لیس به نقل از یکی از دیپلمات های آمریکایی مورد اشاره آمده است: "در تاریخ ۲۰ ژانویه با دکتر امیررجمند مشاور حقوقی رهبر مخالفان (میر حسین موسوی) که پس از بازداشت از ایران فرار کرده است ملاقات کردیم.
اردشیر غیر قانونی به ترکیه وارد شده است ولی اقامت فرانسوی معتبر دارد. از دولت آمریکا درخواست کرد که با تضمین امنیت وی را به یکی از دو کشور فرانسه یا آمریکا ببرد. ما به ایشان توضیح دادیم که دولت آمریکا قادر به کمکی نیست که ناقض قوانین آمریکا یا ترکیه باشد.
دیپلمات های آمریکایی در این دیدار از مشاور ارشد موسوی درباره نوع حمایت های آمریکا سوال می کنند و وی در پاسخ میگوید: «از مبارزه داخلی ما کنار بایستید» و «طرف جنبش را به صورت واضح نگیرید» چون این بهانه به دست رژیم میدهد".
جالبه
کسی با این اتهامات مرخصی می رود اما عده ای با جرایم غیرسیاسی و غیر قابل مقایسه حتی برای نیاز درمانی به بیمارستان نمی توانند بروند.
1- اینکه دکتر امیرارجمند استاد پیشین و رییس کرسی حقوق بشر دانشگاه شهید بهشتی باید چگونه مورد محاکمه و ماخذه قرار گیرد یا اصولا شایسته تشویق باشد مورد بحث من نیست.
2- اینکه امیر ارجمند را قبلا در جمعی دیده بودم که بعنوان عضو افتخاری عزتمند جمعیتی غیر دولتی در صدد پیگیری احقاق حقوق جانبازان معظم شیمیایی و کشور عزیزمان در عرصه های بین المللی بودند نیز مانع از تقبیح امروز من از حضور ایشان تحت هر عنوانی در کشوری دیگر نمی شود.
3- قصد بررسی و کنکاش در صحت و سلامت روند شکل گیری و برگزاری دادگاهی منتهی به انشاء آرایی از این دست را نیز ندارم دادگاهی که همچنان در برابر اتهاماتی بسیار دقیق و مشابه دیگر مانند آنچه باید بر دادستان سابق تهران می گذشت علی رغم حضور شاکیان خصوصی خاموش است.
4- علاقمندم در این ذیل مطلب مذکور بعنوان یکی از مجروحین اقدامات تروریستی نفاق در سال 1360 به این سوال توجه دهم که چه ضرورتی باعث گردید بخش قابل توجهی از مطلب فوق الذکر به سابقه برادر نامبرده بعنوان یکی از اعضای مرکزی فرقه تروریستی و جنایت پیشه منافقین اشاره گردد. آیا اردشیر امیر ارجمند باید با سوابق برادرش مورد بررسی قرار گیرند؟ آیا فضاسازی مربوط به سولبق سیاه برادرش می تواند برای تهیج افکار عمومی در پذیرش اتهام یا جرم اردشیر مورد استفاده تبلیغی قرار گیرد؟ آیا اخلاقا می توانیم مجرمی را با ذکر حتی با جرایم قبلی خودش مورد سرزنشی بیش از حکم شرع و قانون قرار دهیم؟ آیا بالغ بر سی سال دوری و تبری جستن ادرشیر از انتخابهای ضاله برادرش در کنار اصرار بر محکومیت امروزش همچنان و در جای خود نباید مورد ستایش و تقدیر قرار گیرد؟
5- بلا تشبیه بلا تشبیه آیا ما مسلمانان حتی به اندازه آنی تصور کردیم که باید پیامبر مکرم اسلام بدلیل اصرار بر شرک بخشی از اقوامش مورد سرزنش قرار گیرد؟ آیا خدای ناکرده هرگز آنی تصور کردیم که باید امام نازنینمان را برای برخی اشتباهات یکی از نوادگانش ملامت کنیم؟ آیا هرگز حتی به اندازه آنی در گذشته و امروز شاهد سوال از سرانجام اعضای خانواده خائنی که در طول دوران دفاع مقدس میهمان صدام بودندو به بلند گوی تبلیغی عراق علیه ایران تبدیل شدند دیده ایم؟ ایا هرگز حتی مخالفین و چوب خوردگان یکی از اعضای پر سابقه شورای نگهبان در خصوص فرزند و عروسشان که از اعضای مرکزی فرقه ضاله نفاق بودند و در یکی از خانه های تیمی نفاق(تهران 1361) به درک واصل شدند سوال کرده است. آیا موافق و مخالف تا کنون کسی نسبت به عضو سابق شورای نگهبان در مورد فرزندش که در گذشته به جرایم مالی و امروز بدلیل اصرار به اصلاح طلب خوانده شدنش اکنون نیز هر از گاه به زندان فراخوانده می شود نیشخند زده و شماتتش کرده است؟ آیا عالم فرهیخته و نازنینی که اخیرا و با افسوس تمامی اقشار و دیدگاههای مختلف سیاسی ندای حق را لبیک گفت هرگز به اندازه آنی بدلیل اعدام دو فرزند منافقش مورد ملامت قرار گرفت؟ آیا نوحی نبی سلام الله علیه به زشتی رفتار فرزندش مورد مواخذه باریتعالی بود یا باید بار سنگین نبوت را به سرانجام می رساند؟
6- بعنوان عضوی کوچک از کاروان شیرمردان ایستاده و آسیب دیده از مقابله با الحاد فرقه نفاق و نوجوانی رسانده به جوانی دوران دفاع مقدس عرض می کنم در قضاوت دیگران حتی از نوع دشمنانمان باید که به سیره نبوی و ائمه اطهار سلام الله علیه توسل جسته و جز به انصاف عمل نکیم انصاف قطعا از شروط لازم مسلمانی و شیعه علی علیه السلام بودن است دکتر اردشیر امیر ارجمند بهانه بود تا عرض کنم ضروری است در شرایط عجیب جهان امروزمان که باید به دست لشکر الحادی شیطان ما مسلمانان و شیعیان به شرک متهم می شویم و جان و مال و ناموسمان را حلال می دانند تأکید کنم دکتر ارجمند باید به جرایمی که بدانها متهم شد بشکلی عادلانه محاکمه و مجازات گردد اما در عین حال هیچ کس و هیچ مدعی مسلمانی مجاز نیست به ایراد هر اتهام دیگری علیه متهم اقدام کند. عزیزان باور بفرمایید انصاف مهمترین مقدمه تحقق عدالت و جوامع سالم و اسلامی است.
واقعابايدبه همچين دولتي دست مريزادگفت كه ازعهده يك زنداني هم برنمي اينديعني چطورميشه يك زنداني سياسي ويك خائن به مملكت به اين راحتي فرار كنه براي جامعه ايراني باداشتن چنين مسئولاني كه ازپس يك زنداني برنميادمتاسفم.چي ميكشه رهبرعزيزم ازدست بي كفايتي بعضي ازمسئولين.