رئيس کمیسیون اقتصادی پارلمان آلمان می‌گوید این خطر آلمان را تهدید می‌کند که شانس اقتصادی خود در ایران را از دست بدهد.


پتر رامزاوئر، رئیس کمیسیون اقتصادی پارلمان فدرال آلمان (بوندس تاگ) دولت این کشور را متهم کرد که برای گسترش مناسبات اقتصادی آلمان و ایران تلاش لازم را نمی‌کند.
به گزارش دویچه‌وله رامزاوئر عضو حزب سوسیال مسیحی حاکم بر ایالت بایرن است که در عین حال عضوی از ائتلاف دولت فدرال آلمان به ریاست آنگلا مرکل به شمار می‌رود. او تا سپتامبر گذشته که دولت ائتلاف بزرگ آلمان با شراکت سه حزب دمکرات مسیحی، سوسیال مسیحی و سوسیال دمکرات تشکیل شد خود وزیر راه و ترابری دولت فدرال بود ولی در دولت جدید عهده دار سمتی نیست.
ایالت بایرن قدرتمندترین ایالت اقتصادی آلمان و مقر شرکت‌هایی مانند زیمنس و بی‌ام و است و حزب محافظه‌کار حاکم بر آن معمولاً به مناسبات اقتصادی با همه کشورها، صرفنظر از نظام‌های سیاسی‌شان، توجه‌ای ویژه دارد.
رامزاوئر به روزنامه فرانکفورتر روندشاو آلمان گفته است:‌ «دولت آلمان مثل همیشه به سان «بچه‌های مؤدب» انضباطی آهنین را رعایت کرده و دست از پا خطا نمی‌کند، در حالی که دیگران در حال تمرین و دست گرمی برای گشایش مناسبات با ایران هستند.»
به گفته رئيس کمیسیون اقتصادی پارلمان آلمان، کشورهای دیگر خود را آماده می‌کنند که به محض کاهش تحریم‌ها علیه ایران بر بستر پیشرفت مذاکرات هسته‌ای، ارتباط خود با این کشور را گسترش دهند.
یادآور می‌شود سرویس جاسوسی آمریکا به مدت چند سال از مرکل صدر اعظم آلمان شنود می‌کرد اما پس از افشای ماجرا مقامات آمریکایی گفتند هر چند از این موضوع متاسفند اما عذرخواهی نمی‌کنند و نمی‌توانند برای آینده نیز قول بدهند.
در آن هنگام برخی مقامات آلمان از جمله وزیر خارجه اعلام کردند مرکل بسیار از این موضوع افسرده شده که تصور می‌کرد متحد نزدیک آمریکاست اما اکنون احساس می‌کند مورد اعتماد نیست.