پایگاه خبری تحلیلی پارس: همواره در طول ۳۵ سال گذشته در تمام مقاطع حساس و هرگاه که نظام نیازمند یاری مردم بوده است، جریان حزب الله و یا تعابیر دیگر آن نظیر اصولگرایان و… همواره در صف اول خدمت حاضر بوده اند. گاه در این سه دهه دولت های وقت و یا رسانه های سیاسی در جهت تخریب و یا تضعیف جریان حزب الله گام برداشته اند اما در میدان عمل بازهم همین جریان حزب الله در وسط میدان به همان دولت یاری رسانده است.

حضور گسترده توده حزب الله در هشت سال جنگ تحمیلی، کمک رسانی بسیج مردمی در همه حوادث نظیر زلزله و سیل و… ، تلاش گسترده متخصصین انقلابی در قالب بسیج و جهاد سازندگی و حتی برنامه های ریز و درشت دولت ها و نظام ثابت کرده است که توده حزب الله فارغ از جو سازی دولت ها در همه مقاطع تلاش خود را در پیشبرد اهداف نظام به کار برده است.

در روزهای اخیر کشور در طب ثبت نام و انصراف از دریافت یارانه نقدی قرار دارد. یارانه نقدی که قرار است فاز دوم هدفمندی یارانه هارا کلید بزند. هرچند که نوع اجرای این قانون در اختیار دولت های وقت قرار داشته است و کاستی های فراوانی در طول اجرای این طرح به چشم میخورد اما آنچه که مشهود است این طرح مورد توافق همه دولت ها و جریانات سیاسی بوده است و موفقیت و شکست آن فراتر از دولت هاست. اما به نظر می رسد که این بار توده حزب الله علاقه ای در جهت همکاری با این طرح ملی ندارد. اتفاقی که در طول ۳۵ سال اخیر کم سابقه است!

۱-      آمارهای دولت نشان می دهد که تا کنون قریب به ۱۰ درصد مردم موفق به ثبت نام در موعد مقرر نشده اند. که این گروه میتواند شامل افراد ثبت نام نکرده، افرادی که واجد شرایط دریافت یارانه نیستند و یا منصرفین از دریافت یارانه باشد. اگر نیمی از این عدد را مردم منصرف از دریافت یارانه لحاظ کنیم، یعنی ۵% از مردم در جهت اعتلا و پیشرفت کشور از سهم خود گذشته اند. اگر آمارهای رزمندگان در دوران جنگ هم بررسی شود، از یک کشور ۳۵ میلیون نفری در طول ۸ سال فقط ۱/۵ میلیون نفر راهی جبهه های جنگ شده اند. رقمی معادل ۴.۳% از جمعیت کشور که ما آنان را امروز حزب الله خطاب می کنیم. اگر به این مدل از مقایسه بسنده کنیم، در واقع همان امت حزب الله دیروز که از جان خود گذشتند امروز نیز حاضرند از سهم یارانه خود نیز بگذرند و مردم متعهد به انقلاب در این طرح نیز دولت و نظام را یاری کرده اند.

۲-      تا قبل از فتنه سال ۸۸ همه سلایق سیاسی در کشور با همه اختلافات سیاسی و عقیدتی در کنار یکدیگر زندگی مسالمت آمیز و حتی دوستانه ای داشتند. اما اقدام به براندازی از سوی عده ای خاص و تبدیل اختلافات سیاسی به منازعات سیاسی و دو قطبی کردن جامعه یکی از جدی ترین آسیب های فتنه سال ۸۸ است. آسیبی که تا قبل از انتخابات نیز وجود داشت ولی با حضور گسترده و حداکثری مردم در صندوق های رای ماهیت خود را تا حد زیادی از دست داد. اما به هر اندازه که دولت یازدهم مواضع غیراصولی اتخاذ کرد و به برخورد با رسانه های اصولگرا و ایراد برخی سخنان تحریک آمیز پرداخت، این زخم قدیمی دوباره تازه شد و امروز در خلال یک طرح ملی اقتصادی شاهد آن هستیم که برخی از افراد عدم موفقیت این طرح را شکست دولت یا حتی جریان مخالف اصولگرایی تلقی می کند!

۳-      تبلیغات توهین آمیز دولت در جهت انصراف مردم از یارانه ها و نیازمند خطاب کردن مردم متقاضی دریافت یارانه سبب شده است که همه مردم از جمله جریان متعهد و انقلابی جامعه واکنشی منفی به این تبلیغات نشان داده و با خواسته های دولت در این طرح همراهی نکند. توده های مردمی که در طول تاریخ خود آموخته اند زیر بار حرف زور یا توهین و جو سازی نروند و مصداق این مخالفت با تبلیغات را در حضور پرشور خود در راهپیمایی های گسترده ۲۲ بهمن و… به نمایش گذاشته بودند. حالا با عدم انصراف از یارانه اعتراض خود را نسبت به ادبیات زشت و زننده دولت در روزهای اخیر را به نمایش گذاشته اند.