اقتصاد مقاومتی با" تفکر تکنوکراتی" محقق نمیشود
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است که با برخی مردان فعلی اقتصادی دولت اقتصاد مقاومتی محقق نمیشود چراکه تفکرات آنها منبعث از تفکرات تکنوکراسی دولت سازندگی است.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، سیدمحمد بیاتیان نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیام نوروزی رهبر انقلاب درباره علل محقق نشدن حماسه اقتصادی، گفت: برای آسیب شناسی این مسئله قصد دارم به سال های قبل برگردم که مقام معظم رهبری فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی را ابلاغ کردند.
وی ادامه داد: در آن دوره یکسری جلسات دوره ای و میهمانی بین سران قوا برگزار شد و اتفاق خاصی هم نیفتاد. در هر دولتی نیز می بینیم که یک رانت بزرگ اتفاق می افتد و قوه قضائیه هم برخوردی ناقص می کند، یعنی از همان فرمان مبارزه با مفاسد اقتصادی تا نام گذاری سال ها شعاری برخورد می شود
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه اگر می خواهیم اقتصاد مقاومتی را همانطور که رهبری انقلاب ابلاغ کردند، اجرایی کنیم باید در بسیاری از زمینه ها و قوانین از جمله قوانین مالیات، اقتصادی و تولیدی بازنگری کنیم، اظهار داشت: اقتصاد ما اقتصاد بیمار و رانتی است که براساس رانت و واردات و سود عده ای کم شکل گرفته بنابراین در این اقتصاد نمی توان اقتصاد مقاومتی را اجرایی کرد.
بیاتیان تاکید کرد: ما باید پایه ها را درست کنیم تا اساس محکمی بچینیم تا بر اساس آن اقتصاد مقاومتی را بنا کنیم چراکه راه نجات این کشور در حالت فعلی اقتصاد مقاومتی است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: معتقدم با مردان فعلی اقتصادی دولت چه آنهایی که در بخش تولید و چه در بخش اقتصاد هستند، نمی توانیم به جایی برسیم، چراکه تفکرات آنها منبعث از تفکرات تکنوکراتی دولت سازندگی است و همانچنان سیاست ها را دنبال می کنند و نگاه شان به خارج از کشور است.
نماینده مردم بیجار ادامه داد: دولتمردان اقتصادی قصد دارند از مدل های غربی کپی برداری کنند درحالیکه باید مدل اقتصادی جدیدی را با تکیه بر اقتصاد درون زا و برون نگر بنا کنیم و روی پای خود بایستیم تا دیگر کشورها از این مدل کپی برداری کنند و بنده معتقدم با این مردان اقتصادی چنین سیاستی اجرا نمی شود.
بیاتیان همچنین تاکید کرد: مجلس باید با اقتصاد مقاومتی محکن مواجهه ورصد کرده و دولت را ملزم به اجرای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی کند و هر کجا نیاز به قانون جدید بود، مجلس با قید فوریت آنها را در دستور کار قرار دهد تا از مواردی که مجلس را به روزمرگی دچار کرده دور شویم و به سمتی برویم که گره های تحقق اقتصاد مقاومتی را باز کنیم و راه تحقق آن باز شود و در ادامه آن را به کل جامعه تسری دهیم یعنی نه اینکه فقط بنشینیم و شعار بدهیم و مردم از چیزی خبر نداشته باشند.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی باید حتی به سطوح مدارس هم برسد تا بچه های ما اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک راه چاره در ذهن داشته باشند، گفت: نباید اینطور باشد که وکیلی و وزیری قانون را تصویب کرده و بخشنامه ها را ابلاغ کنند اما در پایین دست یک مدیر و کارمند این قانون و بخشنامه را کنار بگذارد و کار خود را بکند.
این نماینده مجلس در پایان تصریح کرد: زمانی در اجرای اقتصاد مقاومتی موفق می شویم که برای این عرصه گفتمان سازی کرده باشیم.
ارسال نظر