دستگاههای فرهنگی با تشکیل جبهه واحد در جهت ارتقای فرهنگ دینی اقدام کنند
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: دستگاههای فرهنگی با تشکیل جبهه واحد در جهت ارتقای فرهنگ دینی اقدام کنند.
به گزارش پارس به نقل از تسنیم، حجت الاسلام احمد سالک کاشانی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه جدی دولت به موضوع فرهنگ، گفت: فرمایشات مقام معظم رهبری اتمام حجت به مسولین و ملت ایران است. همواره فرمایشات ایشان بزرگترین راهبرد برای برون رفت از وضع نابسامان فرهنگی به سوی فرهنگ دینی و حاکم کردن دین در جامعه است که باید از سوی همه دستگاه ها و مردم به آن توجه جدی شود.
وی افزود: دولت همانگونه که برای صنعت، معدن، علم و مسائل دیگر همخوانی پیدا کرده تا بتواند موضوعات مختلف را پیش ببرد، در مسئله فرهنگ نیز باید چنین عزم راسخی را داشته باشد. البته سران سه قوه و به خصوص دولت باید این عزم جدی را داشته باشند. دولت همانطور که برای صنعت، اقتصاد و کشاورزی و سایر موارد دیگر منبع پولی اختصاص می دهد، برای فرهنگ نیز باید به طریق اولی منابع بودجه ای را اختصاص دهد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مقوله فرهنگ اقتصاد مقاومتی را رشد می دهد و صنعت را به حرکت در می آورد، اظهارداشت: فرهنگ، کشاورزی ما را ارتقا می دهد و سبب رشد تولید ملی برای برون رفت از وضع تحریم اقتصادی و سایر فشارهای بین المللی شده و ما را نجات می دهد. تعلیمات و آموزه های فرهنگ دینی این کارها را می کند.
حجت الاسلام سالک در ادامه تصریح کرد: فرهنگ با فمینیسم، اباهه گری، تساهل و تسامح مقابله می کند و قاطعیت خودش را در اجرایی کردن قوانین الهی نشان می دهد. این ضرورت کار است که باید به آن توجه شود.
وی ادامه داد: اگر وزارت ارشاد کنترل جدی بر روی اندیشه های" فمینیستی" و یا" لیبرالیستی" نداشته باشد، به طور طبیعی سبک زندگی غربی را در جامعه حاکم و جامعه را از سبک زندگی دینی جدا می کند. بنابراین این مسئله بسیار حیاتی است.
**با نگاه باز و" لیبرابی" نمی توان با موضوع فرهنگ برخورد کرد
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه دستگاه های ذیربط اعم از دولتی و غیردولتی و نهادهایی که به طور مستقیم مخاطب مسائل فرهنگی هستند و حتی مجلس و کمیسیون فرهنگی مجلس باید به طور ضروری به اقدامات جدی برای رفع نگرانی مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ اقدام کنند، گفت: این کار نیازمند تشکیل یک جبهه عظیم و واحد دستگاه ها با سیاست همپوشانی در دو جهت تعمیق در معارف دین و ارتقای فهم سیاسی توأم با بصیرت است تا از این طریق بستر حاکم کردن دین در جامعه محیا پیدا شده و مرزبندی ها با هجمه سنگین بین الملی روشن و روشن تر شود.
حجت الاسلام سالک افزود: باید با قلم ها، گفتمان ها و سخنرانی های غیر مربوط برخورد منطقی و اخلاقی داشت، اما در عین حال اگر نپذیرفتند، باید برخورد قضایی صورت گیرد. روزنامه های آسمان، بهار، قانون و بعد هم سخنان افرادی مانند رضوی فقیه در همدان نیش هایی است که به قلب اسلام ناب می خورد و باید با آن ها برخورد جدی انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به عملکرد دولت در زمینه توجه به فرهنگ اشاره و تصریح کرد: دولت علاقه مند است که اقداماتی را در حوزه فرهنگ انجام دهد، اما با نگاه باز و" لیبرابی" نمی توان با این موضوع برخورد کرد. این به معنای این نیست که آزادی از جامعه سلب شود؛ آزادی باید در چارچوب دین مطرح شود. ما نمی توانیم شاهد بی بند و باری و آسیب های فرهنگی و اجتماعی نظیر مواد مخدر و مشروبات الکلی و مطبوعات مسموم در جامعه باشیم. باید دقت کافی صورت گیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دولت باید عزم جدی برای اجرای مسائل قانونی داشته باشد، به قانون عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال، قانون عفاف و حجاب برای ۲۶ دستگاه تعریف شده و این دستگاه ها در این زمینه مسئولیت دارند، اما ما هنوز شاهد بی بند و باری در دستگاه های دولتی هستیم که این معنایش این است که این قانون اجرا نمی شود.
حجت الاسلام سالک خاطر نشان کرد: مسئولان نهادهای فرهنگی کشور باید به مقوله فرهنگ دینی باور داشته و در این زمینه مسئولیت پذیر باشند.
ارسال نظر