گفتگو با گوینده برتر رادیو اربعین
گوینده و مجری رادیو گفت: به شخصه تجربه بسیار خوبی از برنامه های فصلی و مناسبتی داشتهام که بهترین آن به حضور در رادیو اربعین باز می گردد، در آن زمان به دلیل پیگیری مطالبات مردمی توانستم به عنوان گوینده برتر رادیو اربعین از سوی مردم انتخاب شوم.
فاطمه عباسی گوینده و مجری رادیو، درخصوص مشکلات گویندگی و اجرا در رادیو گفت: گویندگی در رادیو سختیهای فراوانی دارد، خارج از همه شعارها این کار باید با عشق انجام شود، البته من به عنوان یک شهروند معتقدم همه کارها اگر همراه با عشق و تعهد باشد در آخر اتفاق خوبی را به همراه دارد.
وی در همین راستا ادامه داد: در زمینه کار رادیو سختیها و فراز و فرودهای مختلفی وجود دارد که شاید شنونده از آنها بی خبر است، به عنوان مثال در در تلویزیون بیننده علاوه بر خود مجری، دکوری را پیش روی خود می بیند که خود به دریافت فضا و محتوا کمک می کند اما این اتفاق در رادیو نمیافتد.
مجری شبکه رادیو عدالت اجرای رادیویی را نیازمند توانایی و تبحر دانست و افزود: رادیو رسانه ای است که با خیال و تصور جامعه همراه بوده و هیچ دکوری در آن دیده نمی شود که مخاطب بتواند در اولین نگاه متوجه فضای برنامه شود، از طرفی هیچ تصویری هم در حین اجرا پخش نمی شود تا مخاطب با لحن برنامه رابطه برقرار کند، در رادیو هر چه هست یک میکروفون و مجری بوده که پشت میکروفون نشسته است، مجری رادیویی موظف است با همین صدا و میکروفون دنیایی را برای مخاطب به وجود آورد که قابل باور باشد.
وی ادامه داد: زمینه های فعالیت و برنامه های رادیویی بسیار گسترده است و ممکن است من به عنوان مجری، اجرای ورزشی، سیاسی، اجتماعی و حتی کمدی را تجربه کنم، بدون شک هر کدام از این اتفاقات نیازمند تغییرات بسیاری در اجرا هستند، در زمینه اجرای تک نفره نیازمند توانایی و گاهاً بداهه پردازی از سوی مجری هستیم اما در عرصه گفت و گو کار بسیار سختتر است.
این مجری رادیو داشتن اطلاعات کافی از سوی مجری رادیویی را لازمه کارش دانست و اذعان کرد: من به عنوان مجری در یک گفتوگوی رادیویی نمیتوانم دست خالی و بدون اطلاعات حاضر شوم، باید از قبل مطالبی را آماده کرده باشم، شاید در مدیوم تلویزیون هم این اتفاقات می افتد اما در رادیو تسلط من به موضوع در صدایم به خوبی مشخص خواهد شد و لازم است که نسبت به موضوع دانا باشم.
وی یکی دیگر از سختیهای کار در رادیو را اینگونه توصیف کرد: گوینده و مجری رادیو همواره باید انرژی صد در صد خود را در اجرا بگذارد، این درحالی است که شاید یک روز گوینده مریض بوده و یا مشکل شخصی داشته باشد، به عنوان مثال من زمانی که پدرم را از دست دادم، در اولین اجرا بعد از آن اتفاق تلخ در میانه های اجرا وضعیت روحی خوبی نداشتم اما به محض اینکه روی آنتن رفتم با انرژی بسیار بالایی حرف می زدم.
مجری برتر رادیو بیان کرد: من به عنوان مجری ویترین یک برنامه بوده و باید همواره با تمام قوا اجرا کنم، مردم مسئول انرژی پایین و یا صدای بی انرژی من نیستند، نه تنها من بلکه هر فردی که مجری رادیو می شود فارغ از تمام مشکلات شخصی در هنگام اجرا همه تمرکز خود را باید برای بهتر شنیده شدن اثر انجام دهد.
وی درباره روند انتخاب مجری برای برنامههای رادیویی اضافه کرد: به طور معمول برنامه اجراها، مدتی قبل دست هر مجری رسیده و وی میداند به طور دقیق در چه ساعت و روزی اجرا دارد، علاوه بر این فهرست تمامی میهمانان نیز به مجری اعلام میشود، به شخصه بعد از این فهرست تمامی اطلاعات کافی در مورد موضوع و میهمان برنامه را به دست می آورم تا بتوانم با تسط بر موضوع گفتوگو را پیش ببرم.
فاطمی درباره حضور در رادیو عدالت و برنامه "سلام هم وطن" افزود: به شخصه تجربه بسیار خوبی از برنامه های فصلی و مناسبتی داشتهام که بهترین آن به حضور در رادیو اربعین باز می گردد، در آن زمان به دلیل پیگیری مطالبات مردمی توانستم به عنوان گوینده برتر رادیو اربعین از سوی مردم انتخاب شوم، هرجا که پای پیگیری مطالبات مردمی باشد من آنجا حضور دارم و برنامه سلام هم وطن و رادیو عدالت دقیقاً بر همین منوال اتفاق افتاد و به نظرم برنامه موثری در پیگیری مطالبات جامعه خواهد بود.
مجری برنامه "سلام هم وطن" با اشاره به نقاط مثبت این برنامه خاطرنشان کرد: پای حرف مردم نشستن دغدغه من است، از نظر من مردم و جامعه نیازمند دریافت اطلاعات از مسائل حقوقی و قضایی هستند و برنامه سلام هموطن می تواند آگاهی بخشی درستی برای مردم به همراه داشته باشد.
ارسال نظر