مجری برنامه خوان نیاز: مجریانی موفق ترند که اجرا محل درآمدشان نباشد
سید محمدرضا طباطبایی مجری برنامه سحرگاهی «خوان نیاز» شبکه دو درباره حال و هوای اجرای سحرگاهی و توانایی اجرای برنامههای تخصصی در میان مجریان صدا و سیما گفت: یکی از سیاستهای اصلی ما در این برنامه موضوعات خانوادگی است، زیرا زمان پخش برنامههای سحرگاهی بیشتر خانوادهها هستند، علاوه بر اینکه سیاست گذاری و شعار شبکه دو نیز خانواده است.
وی اظهار کرد: دین ما به دلیل اینکه یک برنامه جامع برای دنیا است و همه ابعاد زندگی انسانی و اجتماعی را در بر میگیرد ظرفیت بسیار عظیمی برای ارائه مباحث معارفی در آن وجود دارد. به همین دلیل ما در تیم اتاق فکر برنامه به دنبال این هستیم تا موضوعات روز و مبتلابه جامعه را شناسایی کنیم و در برنامه به آنها بپردازیم.
طباطبایی با بیان اینکه برنامه ما در فضای باز اجرا میشود و چالشهای مخصوص به خود را دارد، اظهار کرد: از ۱۲ شب عوامل برنامه در صحنه حضور پیدا میکنند تا ما در لحظات سحر بتوانیم به روی آنتن برویم. من هم عملا از ساعتها قبل درگیر پیش تولید برنامه میشوم و اعتقاد دارم برنامههای معارفی و مذهبی بیش از دیگر برنامهها نیاز به مطالعه و تحقیق دارد.
وی ادامه داد: بسیار از مهمانان ما وقتی در برنامه حاضر میشوند با اطلاعاتی درباره خودشان روبرو میشوند که اصلا فکرش را هم نمیکنند و این تلاش عوامل از آغاز برنامه را نشان میدهد. ورود به عرصه اعتقادی حتما باید با سواد دینی و وجاهت شخصیتی همراه باشد. سابقه مجری در برنامههای معارفی در ذهن مخاطب بسیار اثرگذار است و میتواند باعث درک و جذب مخاطب این دست از برنامهها باشد.
مجری برنامه سحرگاهی شبکه دو با اشاره به اینکه تکیه بر اصالتهای هر زبانی موجب ماندگاری آن میشود، عنوان کرد: مجریان صدا و سیما وظیفه سنگینی در پاسداشت از زبان فارسی دارند، اگر همهی مجریان به سراغ زبان و ادبیات اصیل فارسی و کلمات غنی و کهن فارسی بروند، این امر منجر میشود تا خودشان صاحب امضا شوند و ماندگاری بیشتری در این حوزه داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه هر مجری بخواهد واژه بی محتوای جدیدی را به زبان فارسی اضافه کند به زبان مادری خود خیانت کرده است، اضافه کرد: برخی از مجریان ما روزمرگیهای مردم در فضاهای اجتماعی را شاخص قرار میدهند اما اگر همه صاحبان رسانه از جمله مجریان به زبان اصیل فارسی رجوع کنند هم کلام دل نشین تری خواهند داشت و هم مانا خواهند بود.
مجری برنامه «خوان نیاز» در پایان گفت: به نظر من مجریانی که منبع اصلی درآمدشان از محل اجرا نیست میتوانند موفقتر عمل کنند. حوزه اجرا حوزه وسیع و گستردهای است که حتما نیاز به دانش و تخصص ویژه دارد. این موضوع هم زمانی امکان پذیر است که وقت کافی برای مطالعه برای مجریان وجود داشته باشد.
ارسال نظر