اخذ ویزای کانادا

سالیانه تعداد زیادی از ایرانیان به دلیل موقعیت مناسبی که کشور کانادا دارد وارد این کشور می‌شوند. اولین قدم در جهت سفر به کانادا دریافت ویزا می‌باشد. از سختی‌های دریافت ویزای کانادا تغییرات قوانین اخذ ویزای این کشور است که بر روی تصمیمات سفارت کانادا تاثیرگذار می‌باشد. آشنایی با چگونگی پذیرش سیستم سفارت‌خانه‌ها و آگاهی از قوانین و شرایط کنونی سفارت کانادا برای اخذ ویزا بسیار حائز اهمیت است. روش‌های متعددی برای اخذ ویزا وجود دارد، یکی از مدارک لازم که تا حد زیادی صدور ویزا را تضمین می‌کند، داشتن دعوت‌نامه معتبر می‌باشد. ویزایی که صادر می‌شود قابلیت یکبار ورود به کشور کانادا را دارد که در صورت نیاز به ورود و خروج مکرر، میبایست تقاضای ویزای مولتی یا چندبار ورود را بدهید. توجه داشته‌باشید که کسانی که برای مصاحبه دعوت می‌شوند شانس بالایی برای دریافت ویزای کانادا دارند.

ویزای مولتی کانادا

ویزای تک ورودی یا سینگل تنها اجازه‌ی یکبار ورود به کانادا را به متقاضی می‌دهد و ویزای چندبار ورود یا مولتی اجازه چند بار ورود را به فرد می‌دهد. متقاضی دریافت ویزای کانادا نیازی به انتخاب نوع ویزای مولتی و سینگل ندارد، به صورت کلی همه متقاضی ویزای مولتیپل تلقی می‌شوند. سفارت خانه درخواست‌ها را بررسی می‌کند و براساس وضعیت فرد ویزا را صادر می‌کند. پس ممکن است واجد شرایط ویزای مولتی کانادا باشید، در غیر این صورت ویزای سینگل کانادا به شما تعلق می‌گیرد. هر دوی این ویزاها براساس هدف شخص از سفر و باتوجه به شرایطی که متقاضی دارا می‌باشد، براساس صلاحدید افسر کنسولگری کانادا دارای مدت زمانی برای اعتبار ویزا خواهد بود. مزایای ویزای مولتی کانادا نسبت به ویزای سینگل کانادا در این است که متقاضی با داشتن ویزای مولتیپل کانادا در مدت زمان تعیین شده توسط سفارتخانه، اجازه چندبار ورود و خروج در کشور کانادا را دارد. برای کسانی که مجبور به رفت و آمدهای بیشتری در این کشور هستند، بهتر است شرایط خود را برای ویزای مولتی کانادا بهتر کنند تا واجد شرایط دریافت این ویزا باشند.

 

ویزای شینگن

سفر به اروپا به دلیل پیشرفته بودن و جاذبه های گردشگری مختلفش طرفداران بسیاری دارد و گردشگران بسیاری را به خود جذب کرده است. برای ورود به کشور های اروپایی معمول ترین راه دریافت ویزای شنگن می باشد. در ابتدا بهتر است بدانید پیمان شینگن معاهده ای است که بین 26 کشور اروپایی به امضا رسید. از فواید پیمان شینگن این بود که از مشکلات مرزی بین این کشورها کاسته شود و ساکنین آن‌ها بتوانند بدون داشتن ویزا از مرزهای یکدیگر عبور کنند. ویزای شنگن برای شهروندان کشورهای غیر عضو اتحادیه شینگن که قصد ورود به مناطق شنگن را دارند اجباری است. با این حال استثنا‌هایی وجود دارد: مثلا برخی از کشور ها که عضو پیمان شنگن نیستند اما با این حال نیازی به ویزای شنگن برای ورود به این منطقه ندارند. این ویزا به متقاضیان اجازه می دهد تا به مدت حداکثر 90 روز در یک دوره 6 ماهه برای اهداف گردشگری یا کسب و کار در محدوده شینگن اقامت داشته باشند. بصورت کلی هیچ راه تضمینی برای اخذ ویزای شینگن اروپا وجود ندارد بلکه با استفاده از روند صحیح پر کردن فرم ها و همچنین کامل بودن مدارک می توان احتمال اخذ ویزا را تا حد زیادی افزایش داد برای این منظور انجام مشاوره و یا سپردن امور اخذ ویزای شینگن به یک آژانس معتبر می‌تواند از احتمال رد شدن ویزا تا حد بسیار زیادی بکاهد.

 

رفع ریجکتی ویزای شینگن

مهمترین دلیل ریجکت شدن ویزای شینگن نداشتن دلیل محکم و قانونی برای بازگشت به کشور خود است. در چنین مواقعی باید 6 ماه صبر کرده و مجددا برای دریافت ویزای شینگن اقدام نمایید. در صورتی که قبل از گذشت این مدت زمان فرآیند دریافت ویزا را شروع کنید، بدون هیچ دلیلی مجددا درخواست شما ریجکت می‌شود. از علل اصلی ریجکت شدن ویزای شینگن می‌توان به عدم ارائه مدارک معتبر جهت برگشت به کشور، نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران، داشتن ریجکتی در حوزه شینگن، داشتن سوء پیشینه، عدم ارائه مدرک ازدواج معتبر، گذرنامه نا معتبر و یا آسیب دیده، عدم ارائه هدف مشخص، نامه اشتغال به کار نا‌معتبر، عدم اثبات تمکن مالی در کشور مقصد، بیمه نامه نامعتبر، ارائه مدارک جعلی، وضعیت تاریخ ویزای شینگن و نامشخص بودن محل اسکان اشاره کرد. همچنین با آگاهی از دلایل رد شدن درخواست می‌توانید روند مناسب جهت رفع ریجکتی ویزای شینگن را طی کرده و اتلاف زمان و هزینه مجدد را کاهش دهید.