اعلام آمادگی ترامپ برای استفاده از ثروت خود در انتخابات
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا سهشنبه گفته چنانچه مجبور شد حاضر است از ثروت خودش برای تأمین هزینههای مربوط به تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا استفاده کند.
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهور آمریکا سهشنبه گفته چنانچه مجبور شد حاضر است از ثروت خودش برای تأمین هزینههای مربوط به تبلیغات انتخابات ریاستجمهوری آمریکا استفاده کند.
به نوشته خبرگزاری رویترز، دونالد ترامپ قبل از سوار شدن به هواپیما برای سفر به فلوریدا در جمع خبرنگاران مدعی شد که ستاد انتخاباتیاش منابع مالی خود را به ۲ تا ۳ برابر میزان سال ۲۰۱۷ رسانده است. او در ادامه گفت که اگر لازم باشد، حاضر است منابع مالی بیشتری برای تأمین هزینههای انتخاباتی خود اختصاص دهد.
ترامپ گفت: «اگر مجبور باشم این کار را انجام میدهم.»
اظهارات ترامپ در حالی مطرح شده که موسسه فوربس امروز سهشنبه در آخرین ارزیابی خود برای رتبهبندی ثروت ۴۰۰ ثروتمند آمریکایی رتبه ترامپ را ۷۷ پله پایین کشید.
بر همین اساس به خاطر رکود در فعالیتهای اقتصادی خانواده ترامپ در زمینه ساخت و ساز، هتلداری، اماکن تفریحی ثروت وی از ۳.۱ میلیارد دلار به ۲۰۱۵ میلیارد دلار کاهش یافته و عملا بخش زیادی از ثروتش به باد رفته است.
بنا به گزارش فوربس، رتبه ترامپ در میان ثروتمندان آمریکا از ۲۷۵ به ۳۵۲ سقوط کرده است.
این مؤسسه در گزارش خود آورده است جف بزوس، بنیانگذار و مالک بخشی از سهام فروش اینترنتی آمازون و برای سومین سال متوالی ثروتمندترین فرد آمریکا است.
در حالی که شیوع کرونا میلیونها نفر در سراسر آمریکا را شغل خود را از دست دادند مجموع ثروت ثروتمندان آمریکا نه تنها کاهش نیافته بلکه به ۳.۲ هزار میلیارد دلار رسیده است.
از طرف دیگر ترامپ مدتهاست از ارائه سوابق مالیاتیاش خودداری میکند و با دادستان منطقه منهتن نیویورک به شدت در یک کش و قوس است چرا که «سایروس ونس»، دادستان منهتن، خواستار ارائه جزئیات درآمدهای ترامپ طی ۸ سال گذشته شدند.
انتخابات ریاستجمهوری آمریکا قرار است روز ۳ نوامبر برگزار شود. در کمتر از دو ماه باقیمانده تا انتخابات ریاستجمهوری آمریکا شرکتهای نظرسنجی فعالانه نظر رایدهندگان را برای پیشبینی نتیجه انتخابات ثبت میکنند. از ابتدای سال میلادی جاری جو بایدن در اغلب نظرسنجیهای ملی از دونالد ترامپ پیش بوده و در برخی نظرسنجیها با اختلاف بیش از ۱۰ درصد وی را پشت سر گذاشته است.
گرچه نظرسنجیهای ملی در آمریکا راهنمای خوبی برای نشان دادن میزان محبوبیت یک نامزد انتخاباتی در سراسر این کشور هستند، اما لزوماً روش خوبی برای پیشبینی نتیجه انتخابات محسوب نمیشوند. نتیجه انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا موید این مطلب است و با وجود این که «هیلاری کلینتون» نامزد دموکراتها در نظرسنجیها در مقابل ترامپ جلو بود، نتیجه را به او واگذار کرد و از ورود دوباره به کاخ سفید اینبار به عنوان رئیسجمهور آمریکا بازبماند.
ارسال نظر