گزارش دیلی میل از شاهزادگان زندانی سعودی و آنهایی که در حبس کشته شدند
نشریه دیلی میل انگلیس در گزارشی از زندانی بودن چندین شاهزاده و عضو کلیدی خاندان سلطنتی عربستان تقریبا یک سال بعد از دستگیری آنها در راستای یک کودتای داخل کاخ پادشاهی و نگرانیها از احتمال مرگ آنها خبر داد.
روزنامه دیلی میل نوشت: در حالیکه همچنان جزئیات مربوط به ناپدید شدن و مرگ احتمالی جمال خاشقجی، خبرنگار عربستانی به دست یک جوخه ترور عربستانی جهان را در بهت فرو برده، گزارشها حاکی از آن است که دولت ریاض همچنان دستکم سه شاهزاده و یک تاجر میلیاردر را که در راستای کمپین مبارزه با فساد محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در سال گذشته دستگیر شدند، محبوس نگه داشته است.
دیلی میل در گزارش خود آورده است: این نگرانی وجود دارد که در مجموع این پنج تن شکنجه یا کشته شده باشند. سه منبع نزدیک به خاندان سلطنتی گفتند: به غیر از خاشقجی چهار نفر دیگر عبارتند از شاهزاده خالد بن طلال، شاهزاده ترکی بن عبدالله آل سعود و شاهزاده عبدالعزیز بن فهد به همراه تاجر میلیاردر محمدحسین العمودی.
ترکی بن عبدالعزیز آل سعود
خالد بن طلال عبدالعزیز بن فهد محمد حسین العمودی
شایعاتی مطرح شده دال بر اینکه شاهزاده عبدالعزیز در کما به سر برده و برخی نیز نسبت به احتمال مرگ شاهزاده ترکی اظهار نگرانی کردهاند. این افراد همراه با چند شاهزاده دیگر و صدها تن از مقامها در جریان یک کودتای دوفاکتو از سوی محمد بن سلمان ولیعهد عربستان در پایان سال گذشته میلادی دستگیر و محبوس شدند. هم العمودی و هم شاهزاده ترکی که پدرش ملک عبدالله حاکم قبلی عربستان بود ابتدا در هتل ریتز کارلتون شهر ریاض محبوس شدند.
این زندانیها بعدا به زندان بدنام الحائر منتقل شدند. رئیس دفتر شاهزاده ترکی که در هتل ریتزکارلتون بازداشت بود در حالیکه گفته شده بر روی جسدش نشانههای شکنجه شدید داشته، جان باخت. در عین حال شاهزاده خالد بن طلال هنوز زنده است اما به گفته دوستانش در زندان بوده و تنها اجازه دارد هفتهای یکبار به خانوادهاش تماس بگیرد.
شاهزاده خالد برادر یک شاهزاده دیگر بازداشت شده در این کمپین ضد فساد یعنی شاهزاده ولید بن طلال است که گفته شد با پرداخت چند میلیارد دلار آزاد شد.
منابع نزدیک به خاندان سلطنتی عربستان به دیلی میل گفتند که شاهزاده ولید در زندان الحائر آویزان نگه داشته شده و حین بازجویی مورد ضرب و شتم قرار گرفته است و اکنون آزاد شده اما اجازه ترک عربستان را ندارد. یک منبع نیز گفت: برخی بازداشتیها در هتل ریتزکارلتون مورد ضرب و شتم و شکنجه الکتریکی قرار گرفتند و حتی عدهای از آنها که در حال حاضر در زندان نیستند مجبور به همراه داشتن پابندهای مخصوص زندانیان هستند.
ارسال نظر