تاریخچه ورود" موبایل" به ایران
اواخر سال ۱۳۷۲ نخستین محموله تجهیزات تلفن همراه وارد ایران شد.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، ، پس از ورود تجهیزات تلفن همراه در سال ۷۲ و نصب و تست شبکه در برخی از نقاط شهر تهران ثبت نام برای واگذاری سیم کارت آغاز شد اما هیچ کس از این ابزار ارتباطی استقبال نکرد.
کار به جایی رسید که شرکت پست آن زمان برای کارکنانی که اقدام به ثبت نام سیم کارت می کردند ۵ هزار تومان پاداش در نظر گرفت. این درحالی بود که رقم ثبت نام سیم کارت با گوشی ۶۰۰ هزار تومان بود.
شرکت مخابرات برای اینکه سیم کارت ها را بفروشد راه بازاریابی را انتخاب کرد.
گروه های هدف پزشکان، بازاریان و مسئولان دولتی بوندند. در مرحله بعد بین تمامی نمایندگان مجلس سیم کارت توزیع شده، وزیر وقت جزء اولین افرادی بود که سیم کارت دار شد و با موبایل خود مکالمه کرد اما هیچ مشخص نشد که اولین مکالمه توسط چه کسی انجام شد.
پس از روشن شدن آنتن های تلفن همراه در سال ۷۳ قیمت سیم کارت در بازار به ۲ میلیون تومان رسید.
سال ۱۳۷۴ دوباره ثبت نام کلید خورد. با آغاز ثبت نام صف هایی طولانی شکل گرفتند به طوریکه بعضی مواقع ۲۴ ساعت طول می کشید تا فرد متقاضی بتواند به باجه ثبت نام برسد.
با افزایش تعداد مشترکان، اداره تحقیقات و مطالعات اجتماعی در روابط عمومی شرکت مخابرات ایران با درج آگهی هایی در روزنامه های آن زمان اقدام به برگزاری کلاس آموزش آشنایی با نحوه استفاده از تلفن همراه کرد.
نخستین تیزر تلویزیونی برای موبایل" با تلفن همراه همیشه در دسترس باشید" بود. شعاری که با گذشت بیش از ۱۶ سال هنوز هم کاملاَ محقق نشده است.
ارسال نظر