به گزارش پارس به نقل از ایسنا، رامین سمیع زاده، مدیر نمایشگاه ضمن اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: چهارمین نمایشگاه نوزاد، کودک، نوجوان و مادران باردار تا جمعه هشتم شهریورماه هر روز از ساعت ۱۰ تا ۲۰ پذیرای حضور خانواده ها و علاقمندان خواهد بود.

وی توجه ویژه به سلامت روحی، روانی و فیزیکی نوزاد، کودک، نوجوان و مادران باردار را مهمترین هدف برپایی نمایشگاه عنوان کرد و گفت: پرورش و تقویت خلاقیت و نوآوری، بستر سازی برای دستیابی به چارچوب ها و استانداردهای کیفی، ایمنی و زیست محیطی برای لوازم، مبلمان، اسباب بازی ها و بطور کلی همه آن چیزهایی که این گروه با آن در ارتباط هستند از اولویت های اصلی این نمایشگاه هستند.

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون ایران با اشاره به کالاهای ارایه شده در نمایشگاه افزود: دراین نمایشگاه علاوه بر ارائه انواع محصولات مرتبط شامل لوازم و مبلمان اتاق کودک، سیسمونی کودک، پوشاک، اسباب بازی، لوازم التحریر و موارد مشابه، سمینارها و کارگاههای آموزشی به شکل رایگان نیز برگزار می شود.

سمیع زاده تصریح کرد: حضور روسا و همکاران بیمارستانهای فوق تخصصی کودکان مفید و صارم، و ارائه خدمات مشاوره به مادران باردار و نیز تست قند خون برای کودکان به شکل رایگان در مسیر نگرش سلامت محور نمایشگاه است.

به گفته وی حضور چهره های تلویزیونی محبوب کودکان در نمایشگاه، اجرای انواع برنامه های شاد و آموزنده از دیگر برنامه های این نمایشگاه است. از طرف دیگر بخش عمده ای از محصولات ارائه شده در این نمایشگاه علاوه بر تنوع و کیفیت بالا با تخفیفات پنج تا ۲۰ درصدی ارائه می شوند.

رعایت استاندارهای لازم اسباب بازی در چهارمین نمایشگاه کودک نوجوان

رییس بیمارستان مفید نیز در این مراسم گفت: اساس برگزاری این نمایشگاه رعایت استاندارهای لازم برای کودکان ومسائل علمی وتخصصی برای کودکان ونوجوانان است باید تمامی نکات را در این زمینه رعایت کند.

محسن روز رخ در این نمایشگاه با بیان اینکه اسباب بازی وسایر وسایل مربوط به نوزاد و نوجوان در صورتی که استاندارهای لازم را نداشته باشد برای کودک ایجاد حساسیت می کند، گفت: تمامی شرکت ها و غرفه داران حاضر در نمایشگاه باید به این نکات اساسی توجه کنند.

وی ادامه داد: اساس برگزاری این نمایشگاه رعایت استاندارهای لازم برای کودکان ومسائل علمی وتخصصی برای کودکان ونوجوانان است باید تمامی نکات را در این زمینه رعایت کند.

رز رخ در ادامه تصریح کرد: این نمایشگاه از شرکت های دعوت کرده که مواد و موارد بهداشتی را رعایت کرده تا مشکلاتی برای کودک و مادر ایجاد نشود.

رییس بیمارستان مفید خاطرنشان کرد: تا کنون سعی تلاش شده تاشرکت ها ی تولید کننده برای مادر و کودک مشکلاتی در زمینه بهداشتی ایجاد نشود.

حمایت از تولید کنندگان مبلمان افزایش ارز آوری را به دنبال دارد

رییس مرکز پ‍ ژوهش های مجلس نیز در این نمایشگاه اظهار کرد: با توجه به پشرفت های صورت گرفته در صنعت مبل و اشتغال زایی در آن باید از چنین ظرفیت های استفاده مفید کنیم.

کاظم جلالی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه تخصصی برای کودکان حرکت بسیار مطلوبی بوده است گفت: این اقدام و برگزاری چنین نمایشگاه هایی برای سلامیت کودکان و آینده سازان بسیار موثر است.

وی ادامه داد: با توجه به پشرفت های صورت گرفته در صنعت مبل و اشتغال زایی در آن باید از چنین ظرفیت های استفاده مفید کنیم.

جلالی در ادامه تصریح کرد: باید با اقدامات صورت گرفته برای صادرات این صنعت حمایت های لازم صورت گیرد.

رییس مرکز پژوهش های مجلس در ادامه اظهار داشت: این صنعت به سرعت به نتیجه می رسد بنابراین با حمایت های بیشتر می توان از این صنعت برای ارز آوری و اشتغال زایی بهره بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: با ارتقای این صنعت می توان کیفیت زندگی مردم و تولید کنندگان را افزایش دهیم.

جلالی یاد آور شد: گزارشات رسیده حاکی از افزایش استاندارهای اسباب باز ی و سرویس خواب کودکان بود.

ایجاد اشتغال زایی با حمایت از صنعت مبلمان کشور

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نیز در سخنانی گفت: حمایت جدی از تولید کنندگان این صنعت باعث افزایش اشتغال زایی و بهبود کیفیت کالاها می شود.

ابرهیم نکو با بیان اینکه برگزاری چنین نمایشگاههای برای کشور بسیار افتخار آمیز است، گفت: کالاهای موجود در این نمایگشاه و کیفیت آنها با کالاهای مشابه خارجی برابری می کند.

وی ادامه داد: حمایت جدی از تولید کنندگان این صنعت باعث افزایش اشتغال زایی و بهبود کیفیت کالاها می شود.

نکو در ادامه اظهار داشت: تقویت تولید داخل، افزایش صادارت وارزآوری برای از دیگر مزایایی این صنعت به شمار می رود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در ادامه گفت: حمایت از این صنعت موجب ایجاد رغبت برای تولید کنندگان در ارائه خدمات جدید می شود.

وی در خصوص استاندارهای اسباب بازی ها گفت: از لحاظ استاندار تمامی کالاهای موجود در این نمایشگاه برابر با استاندارهای موجود در دنیا هستند و تولید کنندگان سیر صعودی را در این مسیر طی می کند.

تخفیف ۵ تا ۲۰ درصدی در نمایشگاه

علی انصاری نیز در مراسم آغاز چهارمین نمایشگاه مبلمان کودک و نوجوان با اشاره به تخصصی شدن فعالیت ها و تنوع مشتریان اظهار داشت: همانطور که پزشک کودک و کتاب های ویژه کودکان داریم باید مبلمان ویژه کودک و نوجوان هم ارائه شود.

وی با اشاره به توسعه صنایع کوچک و زودبازده در کشورهایی نظیر ترکیه، مالزی و کره جنوبی افزود: صنعت مبلمان سهم ۱۰ درصدی در اشتغال و گردش مالی ۱۵ هزار میلیارد تومانی دارد لذا انتظار می رود تا دولت در حوزه گمرک، تغییر تعرفه ها و یکسان سازی نرخ ارز برای فعالان صنعت مبلمان تسهیلاتی در نظر گیرد.

رئیس شورای ملی مبلمان گفت: شاخص اصلی و اساسی در توسعه حمایت از تولید داخل، حمایت از صادرات غیر نفتی و رویکرد اتکا به اقتصاد مقاومتی بدون اتکا به نفت است که اگر این سه محور جدی گرفته شود می توان راه های برون رفت از وضعیت موجود و تحریم را یافت.

وی در حاشیه نمایشگاه نیز گفت: نمایشگاه های تخصصی علاوه بر اینکه محل ارائه توانمندی ها و پیشرفت های تولیدکنندگان است، فرصت مناسبی برای طیف های متعدد مصرف کنندگان و مشتریان خواهد بود.

انصاری با اشاره به برگزاری نمایشگاه های تخصصی در سال های اخیر گفت: به موازات تخصصی شدن همه فعالیت ها و فرایندها و نیز تنوع مشتریان و مخاطبان در دنیای امروز، ارائه محصولات که در قالب نمایشگاه ها تجلی می یابد، تخصصی شده است. به این معنی که مشتری یا مصرف کننده خاص بتواند با فراغت و فرصت به نمایشگاهی قدم بگذارد که ویژه اوست.

وی به چهارمین نمایشگاه تخصصی ویژه کودکان و نوجوانان که مخاطبانش علاوه بر فعالان و صاحب نظران، کودکان و نوجوانانند، اشاره کرد و گفت: در واقع صنعت مبلمان مانند سایر حرفه ها با مخاطبان خود رفتار کند، همانطور که ما انتشارات و کتابهای ویژه کودکان و پزشک متخصص کودک داریم، طبیعی است که تولیدکننده هوشمند و فروشنده دقیق ما نیز مبلمان ویژه کودک و نوجوان طراحی و ارائه کنند.

انصاری ابراز امیدواری کرد که در دولت جدید با تدبیر و ایجاد امید حماسه اقتصادی را به گونه ای اجرایی کند که بخش خصوصی نیز بهره مند شود ضمن آنکه یکی از پارامترهای اساسی توسعه برای کشورهای در حال توسعه، توجه به صنایع کوچک و زودبازده است که در میان این صنایع طی ۸ سال اخیر در تمام دنیا بیشترین رشد را صنعت مبلمان داشته است.

وی خاطر نشان کرد: کشورهایی مانند ترکیه، مالزی، کره جنوبی و حتی چین از محل درآمدهای حاصل از تولید و صادرات مبلمان و توسعه این صنعت، پیشرفت های ویژه ای داشته اند، ما نیز امیدواریم با توجه به سهم اشتغال حدود ۱۰درصدی و گردش مالی نزدیک ۱۵ هزار میلیارد تومانی این صنعت، دولت تسهیلاتی در حوزه های قانونی، گمرک، تغییر تعرفه ها و از همه مهمتر یکسان سازی و ثبات نرخ ارز انجام دهد تا فعالان این صنعت بتوانند همچنان به ارائه محصول با کیفیت بپردازند.

وی به توجه ویژه به اقتصاد بخش غیر دولتی و حضور بخش غیر دولتی در کلیت اقتصاد ملی تاکید کرد و گفت: هر چه این حضور پر رنگ تر باشد و دولت با واگذاری تصدی های غیر ضرور اهتمام خود را متوجه امور حاکمیتی کند، دستیابی به مرزهای توسعه پایدار آسانترمی شود.

انصاری درباره برنامه های کنفرانس بین المللی دکو، که در نیمه دوم سال برگزار می شود، نیز گفت: دیپلماسی اقتصادی، نقشه راه دیپلماسی سیاسی است، دکو، یک گردهمایی بین المللی اقتصادی، صنعتی و البته با رویکرد علمی است و دستاوردهای مؤثری طی پنج سال اخیر داشته است.

وی با بیان اینکه امسال علاوه بر فعالان صنعت چوب و مبلمان، فعالان سایر اصناف و صنایع مانند لوستر، کفپوش، روشنایی (نور) ، موکت، صوت و تصویر و همه اقلامی که در دکوراسیون منزل و حتی اداری تعریف می شود، در کنفرانس دکو حضور دارند، گفت: ما خوش بین و امیدواریم در دکو ۲۰۱۳ افق های جدیدی فرا روی مخاطبان و فعالان اصناف و صنایع مختلف در بخش غیر دولتی باز شود.

انصاری تفاوت صنعت مبلمان با سایر صنایع را زیاد دانست و گفت: صنعت مبلمان مرحله گذار از سنت به مدرنیسم را با دانش، تخصص، کار گروهی، نهادسازی، پیوند معنی دار با دانشگاه و اساتید پیموده است چراکه علت اصلی مشکل بخش غیردولتی را در یک کلام می توان در نگاه سنتی جستجو کرد.

وی ادامه داد: در دنیای امروز تولید تجاری، جای تولید کارگاهی را گرفته و تولید کننده نظر مصرف کننده و مشتری را بر اساس یافته های علمی اندازه گیری می کند، از آنجایی که طبق تحقیقات رابطه معنی داری بین بازار و دانشگاه وجود دارد، به این معنی که نظام آموزش عالی بر اساس تقاضای بازار، نیرو تربیت می کند و معضلی به نام بیکاری حداقل با شدتی که در کشورهای توسعه نیافته و در حال توسعه وجود دارد، ایجاد نمی شود.

وی با بیان اینکه صنعت بانکداری، قلب اقتصاد هر کشور است، گفت: گسترش ظرفیت تولید و هدایت نقدینگی به سمت حمایت از تولید و صادرات و رویکرد اقتصاد مقاومتی بدون اتکا به درآمدهای نفتی شاخص اساسی توسعه است که با توجه به تحریم های موجود، اگر ظرفیت ها گسترش یابد و از کارآفرینان حمایت واقعی بشود و تولید کننده و صادر کننده جدی گرفته شوند، می توان راه های برون رفت از وضعیت موجود را یافت.

وی در پایان خاطر نشان کرد در اواسط شهریورماه از پیش کسوتان صنف مبلمان از استاد جواد رجبی، خدمتگزار صنعت چوب و مبلمان به عنوان فردی موثر در این صنعت طی مراسمی تقدیر خواهد شد.