قزلآلا صادراتی شد
![lead](/images/topnews-text-icon.png)
برای نخستینبار، محموله ۲۰ تنی قزلآلا برای صادرات به کشورهای منطقه آماده میشود.
به گزارش پارس به نقل از باشگاه خبرنگاران؛رئیس سازمان شیلات کشور با اعلام این مطلب گفت: در فصل گرم و تابستان که میزان مصرف آبزیان کاهش پیدا می کند، اولویت این سازمان صادرات است.
غلامرضا رازقی افزود: در برنامه جدید، صادرات ماهی قزل آلا در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در گذشته ماهیان گرم آبی، خاویار و میگو صادر می شد، اما صادرات ماهی قزل آلا وجود نداشته است و به عنوان حرکتی جدید در دولت تدبیر و امید اجرایی می شود.
رازقی ادامه داد: اولین محموله صادراتی ماهی قزل آلا در حجمی معادل ۲۰ تن آماده صادرات به کشورهای منطقه است.
کسری کاهش مصرف با صادرات
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: صادرات می تواند کاهش قیمت ناشی از خوراک نهاده های مورد نیاز را جبران کند و علاوه بر آن، در فصل گرما که میزان مصرف کاهش پیدا می کند، می تواند ارزش افزوده برای تولیدکنندگان به وجود آورد.
وی یادآور شد: میزان تولید ماهی قزل آلا در کشور بیش از ۱۰۰ هزار تن برآورد شده است، بنابراین امکان صادرات آن دور از ذهن نیست.
رازقی در پایان تأکید کرد: در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن، رشد تولید آبزیان ۱۹ درصد بوده و امسال نیز پیش بینی می شود میزان مناسبی تولید داشته باشیم.
ارسال نظر