به گزارش پارس به نقل از ایسنا، در جلسه دیروز عصر هیات نمایندگان اتاق تهران که قرار بود با حضور وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت برگزار شود تفریغ بودجه اتاق بازرگانی تهران مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست پس از ارائه گزارشی از تفریغ بودجه اعضای هیات نمایندگان به آن رای داده و مصوب شد.

سپس جمعی از اعضای اتاق به ارائه دیدگاه های خود در زمینه های مختلف پرداختند.

در ابتدا فاطمه مقیمی یکی از اعضای هیات نمایندگان خطاب به رییس اتاق تهران گفت: بهتر بود گزارش تفریغ بودجه را از چند روز قبل برای مطالعه و بررسی در اختیار هیات نمایندگان قرار می گرفت.

آل اسحاق نیز در پاسخ به وی گفت: چون در سال گذشته اعتراضی نسبت به تفریغ بودجه نبود ما به همان سیاق قبل آن را در جلسه هیات نمایندگان مطرح کردیم.

آل اسحاق: تورم شامل حال ساختمان ها شده است
به گزارش ایسنا، در حالی که مجموع درآمدهای اتاق بازرگانی تهران ۲۸ میلیارد تومان و هزینه های آن ۲۴ میلیارد تومان بوده است از مجموع هزینه ها ۱۴ میلیارد تومان صرف خرید ساختمان جدید با متراژ ۲۸۴ هزار متر شده است.

در حالی که مبلغ خرید ساختمان جدید زمزمه هایی را در بین اعضای هیات نمایندگان ایجاد کرد رییس اتاق تهران بیان کرد: تورم شامل حال ساختمان ها نیز شده است.

در ادامه این نشست مجیدرضا حریری عضو هیات نمایندگان اتاق تهران مطالبی را در رابطه با شرایطی که دولت یازدهم در آینده قرار خواهد گرفت و همچنین مواردی را درباره ادامه فعالیت نهاوندیان در سمت ریاست اتاق ایران پس از انتصاب وی به عنوان مسوول دفتر رییس جمهور مطرح کرد.

وی با تاکید بر این که باید شرایطی را که دولت یازدهم قرار گرفته است شفاف سازی کرد تا از ایجاد انتظارات بیجا در میان مردم و بخش خصوصی جلوگیری شود گفت: دولت یازدهم وعده کرده که قرار است در طی ۱۰۰ روز یک تراز وضعیت مملکت ارائه دهد که به نظر طولانی می آید و باید با صرف زمان کوتاه تری اعلام شود که در چه شرایطی قرار گرفته است.

حریری ادامه داد: در پایان دولت دهم آمارهایی توسط رییس دولت دهم ارائه شد که به هیچ وجه با واقعیت ها و آمارهای مراکز آماری متفاوت همخوانی نداشت از این رو ما نمی دانیم دولت جدید در چه شرایطی دولت را تحویل گرفته و از این رو نمی توانیم در آینده عملکرد دولت یازدهم را نیز مورد بررسی قرار دهیم.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران افزود: مشکلاتی که در آینده دولت یازدهم را احاطه می کند ممکن است نارضایتی هایی در بین مردم بوجود آورد و رییس جمهور مجبور باشد برای پاسخگویی به نارضایتی های کوتاه مدت از انجام برنامه های بلند مدت توسعه خودداری کند.

وی با تاکید بر این که اگر مردم حقایق را بدانند انتظار خود را با آن تطبیق می دهند خاطرنشان کرد: در حال حاضر یکی از انتظارات ما این است که دولت یازدهم به صراحت اعلام کرد که چه برنامه ای در ارتباط با یارانه های نقدی دارد. از سوی دیگر مبارزه با فساد که در برنامه روحانی مطرح شده است باید به صورت ریشه ای مدنظر قرار گیرد.

حریری با طرح این سوال که قراردادهای ۱۰ میلیاردی که در پایان دولت دهم منعقد شده است چیست؟ اظهار کرد: اتاق بازرگانی آن قدر سرش گرم مشاوره دادن بود که نسبت به هیچ کدام از این موارد موضعی نگرفت حتی ما شاهد سکوت اتاق نسبت به مسائل مهمی نظر واگذاری شرکت نمایشگاه های بین المللی به صدا و سیما بودیم.

شان اتاق کجاست
این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران ادامه داد: با این فرض که دولت روحانی بهترین دولت است و حتی نهاوندیان بهترین رییس اتاق بازرگانی هم بوده است مانع از این نمی شود که این موضوع را فراموش کرد که شخصیت اتاق و دولت دو جایگاه مجزا از یکدیگر است.

وی تصریح کرد: باید یک فاصله معنادار بین تشکل ها و دولت وجود داشته باشد اگر اتاق با دولت ترکیب شود معجونی بوجود می آید که کاربرد آن نامشخص خواهد بود.

در شان اتاق نیست که یک دولتی رییس آن باشد
حریری با تاکید بر این که در شان اتاق نیست که یک فرد دولتی رییس آن باشد، اظهار کرد: اگر قبلا این اتفاق رخ می داد همه فعالان اقتصادی حاضر در اتاق بازرگانی کهیر می زدند نمی دانم چرا الان همه ساکت هستند.

در ادامه این نشست نجفی منش دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق تهران نسبت به اظهارات حریری بیان کرد: ما همیشه عادت داریم مخالفت کنیم که این رییس اتاق ایران رییس دفتر رییس جمهور باشد اتفاق میمونی است.

پورفلاح نیز در این زمینه بیان کرد: در مورد اظهارات حریری در مورد سکوت بخش خصوصی در مقابل واگذاری نمایشگاه ها باید بگویم که ما هم نسبت به این تصمیم غیر اقتصادی اعتراضاتی را وارد کردیم.

وی ادامه داد: در مورد نهاوندیان هم انتظار دارم با توجه به نقش نهاوندیان در جایگاه اتاق بازرگانی عجله نکنیم و تا وقتی که نتوانسته ایم براساس خرد جمعی نه موضع گیری های فردی جانشینی برای او انتخاب کنیم نسبت به رفتن وی از اتاق موضع گیری نکنیم.

حضور نهاوندیان در اتاق ایران به صلاح بخش خصوصی نیست
محسن حاجی بابا با تاکید بر این که حضور نهاوندیان در اتاق ایران مطلوب نیست خاطرنشان کرد: حضور وی همزمان در دو سمت دولتی و خصوصی این شائبه را بوجود می آورد که اتاق زیر چتر دولت رفته است.

به گزارش ایسنا، قرار بود در جلسه دیروز هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران نعمت زاده وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در این اتاق حضور داشته باشد ولی این اتفاق نیفتاد.