افزایش 20 درصدی قیمت در ارتقای کیفیت نان در گیلان موثر است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان گفت: امیدواریم با افزایش 20 درصدی قیمت نان هم کیفیت محصول تولید شده به نحو مطلوبی ارتقا پیدا کند و هم مقداری از حجم مشکلات و دغدغههای فعالان این حوزه کاسته شود.
فرهاد دلقپوش امروز در گردهمایی رؤسای ادارات صنعت، معدن و تجارت و اتاقهای اصناف گیلان در این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر 102 هزار واحد صنفی مجاز که نقش بهسزایی در رونق اقتصادی گیلان دارند در این استان فعال هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با تأکید بر اینکه ظرفیتهای تولیدی باید توسط بازار به حوزه صادرات سوق داده شود افزود: برای حضور مؤثر در صحنهها و بازارهای خارجی باید تقویت اصناف و بازاریان به عنوان ابزاری جهت حرکت در مسیر رشد اقتصادی مدنظر قرار گیرد.
دلقپوش نقش فعال اصناف در حوزه صادرات کالاها و ایجاد فضای مثبت دوطرفه برای حل مشکلات جامعه را متذکر شد و تصریح کرد: ساماندهی سود و یا پیگیری مباحثی در حوزه قیمتگذاری کالاها در بازار بدون مشارکت و همدلی واحدهای صنفی در کشور تحقق پیدا نمیکند.
وی از فعالیت حدود 25 میلیون نفر در حوزه اصناف کشور سخن گفت و ابراز داشت: خانواده بزرگ اصناف کشور با توانمندی و ظرفیت بسیار بالایی که دارد وظیفه اداره چرخه اقتصادی جامعه را برعهده گرفتهاند و بدون پشتیبانی آنها حرکت در مسیر تولید، صنعت و تجارت امکانپذیر نیست.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان به افزایش 20 درصدی نان در استان اشاره کرد و بیان داشت: کیفیت پخت نان همواره یکی از مشکلات موجود در گیلان بوده است به همین علت سعی کردیم با اتخاذ تدابیری علاوه بر افزایش کیفیت نان به رفاه و معیشت نانوایان نیز رسیدگی شود.
دلقپوش با اشاره به اینکه از سال 93 هیچ تغییر قیمتی در نان تولید شده گیلان رخ نداده بود تصریح کرد: امیدواریم با افزایش 20 درصدی قیمت نان، هم کیفیت محصول تولید شده به نحو مطلوبی ارتقاء پیدا کند و هم مقداری از حجم مشکلات و دغدغههای فعالان این حوزه کاسته شود.
وی بازاریان و اصناف را مورد اعتماد مردم دانست و ضمن تأکید بر لزوم همکاری واحدهای صنفی جهت مشکلات موجود در بازار اظهار داشت: در شرایطی که در کشور با مشکلات و فشارهای اقتصادی مواجه هستیم واحدهای صنفی باید در حفظ ثبات و تعادل لازم در بازار مشارکت داشته باشند.
رئیس اتاق اصناف گیلان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه جامعه اصناف باید اختلافات خود را کنار بگذارد افزود: در این شرایط ویژه و حساس فعلی ایجاد و حفظ وحدت بین واحدهای صنفی باید مورد توجه قرار گیرد زیرا تنها با این شیوه میتوان به مشکلات و فشارها غلبه کرد.
جلالالدین محمد شکریه واحدهای صنفی و فعالان این حوزه را سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی نامید و خاطرنشان کرد: یکی از حوزههایی که در کشور مورد غفلت قرار گرفته بخش خدمات است در حالیکه سهم بهسزایی از درآمدزایی بازار جهان توسط واحدهای صنفی خدماتی رقم میخورد.
وی با تأکید بر اینکه هماکنون 60 درصد اشتغال کشور توسط واحدهای صنفی ایجاد و مدیریت میشود عنوان کرد: حوزه بزرگ اصناف کشور با تولید کالاهای اساسی و اشتغالزایی بسیاد زیاد از مسئولان انتظار دارند موانع تولید و قوانین مزاحم در عرصه اقتصاد هر چه سریعتر برطرف شود.
رئیس اتاق اصناف لاهیجان نیز در این مراسم با بیان اینکه در این شهرستان 7 هزار و 500 واحد صنفی فعال وجود دارد خاطرنشان کرد: این واحدهای تولیدی و صنعتی صنفی در قالب 26 اتحادیه مجزا به فعالیتهای گسترده خود در حوزه تولید انواع محصولات و خدمات میپردازند.
یوسف اکبریپور صدور سالانه بیش از هزار و 400 پروانه کسب توسط اتاق اصناف لاهیجان خبر داد و ابراز داشت: در حال حاضر و طبق آمارهای موجود 350 واحد صنفی فاقد پروانه کسب نیز در شهرستان لاهیجان مشغول فعالیت هستند که درصددیم مجوزهای لازمه را برای آنان صادر کنیم.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان لاهیجان نیز در این مراسم با بیان اینکه لاهیجان قطب صنعتی گیلان است عنوان کرد: 99 واحد صنعتی در شهرستان لاهیجان مشغول فعالیت هستند که عمدتاً در حوزههایی نظیر تولید کیک، کلوچه و چای محصولات خود را به بازار عرضه میکنند.
محمدعلی حسیننیا با اشاره به اینکه تاکنون حدود 8 هزار و 800 شغل توسط واحدهای صنفی لاهیجان ایجاد شده است اظهار داشت: امسال حدود هزار و 38 نفر در دورههای آموزشی اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان لاهیجان شرکت کردهاند و مهارتهای لازم را آموختهاند.
وی از برگزاری دو نمایشگاه تخصصی عرضه کالا در شهرستان لاهیجان سخن گفت و خاطرنشان کرد: امسال 11 هزار مورد بازرسی در سطح شهرستان لاهیجان انجام شد که در این بازرسیها 42 گشت مشترک عوامل نیروی انتظامی و بهداشت نیز مشارکت فعالی داشتند.
انتهای پیام/
ارسال نظر