رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:
الگوی اقتصاد مقاومتی قلعه گنج در کهگیلویه و بویراحمد اجرا میشود
مدل الگوی اقتصاد مقاومتی موفق شهرستان قلعه گنج استان کرمان در شهرستان لنده استان کهگیلویه و بویراحمد اجرایی می شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه ،معاونان ،مدیران کل ستادی و مدیران اداری شهرستان لنده امروز (پنجشنبه )از نزدیک با طرحهای اقتصاد مقاومتی موفق در قلعه گنج استان کرمان بازدید کردند .
فرماندار قلعه گنج در نشست توجیهی که در سالن کنفرانس ساختمان اداری بنیاد مستضعفان برگزار شد، طرح های اجرا شده توسط دولت و بنیاد مستضعفان در شهرستان قلعه گنج را تشریح کرد و گفت: امروزه مردم شهرستان قلعه گنج از قبل اجرای طرحهای اقتصاد مقاومتی که موجب آبادانی و اشتغال پایدار در منطقه شده است خرسند هستند.
عطا ناوکی به ایجاد امنیت پایدار در منطقه اشاره و اظهار داشت :در سایه این امنیت در شهرستان قلعه گنج نرخ بیکاری از 27 درصد به هفت درصد رسیده است.
همچنین در ادامه این نشست، مدیران ادارات قلعه گنج از خدمات ارائه شده با مشارکت دولت و بنیاد علوی در حوزه کاری و اداری خود توضیحاتی ارائه کردند.
مجری ملی طرح اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج نیز گفت: وقتی برای اولین بار وارد این شهرستان شدیم، سعی کردیم با استفاده از ظرفیت های بومی و محلی با کمک بهترین مشاورها و با همت و پشتکار خود مردم آنهارا به توانمندی برسانیم.
مسعود حیدروند با شاره به طرح های اقتصاد مقاومتی که توسط بنیاد مستضعفان کشور و دولت در قلعه گنج اجرا شده اظهار داشت: تمام این طرحها بر اساس نیاز مردم، توسط خود مردم و سرمایه گذاران اجرا شده و استقبال مردم در این زمینه خوب بود.
**بررسی مو به موی طرح های اقتصاد مقاومتی قلعه گنج
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز ضمن ابراز خرسندی از حضور در قلعه گنج خطاب به مدیران خود گفت: ما بمنظور برگزاری یک تور سیاحتی به اینجا نیامده ایم بلکه قرار است طرح هایی که در این شهرستان اجرا شده را مو به مو مورد بررسی قرار داده و از بهترین طرح های اجرا شده و موفق نمونه برداری کنیم.
علی محمد احمدی ضمن معرفی شهرستان لنده گفت: شهرستان لنده یک منطقه کاملا کوهستانی است که طی مدت یک هفته 200 میلیمتر بارندگی داشته است.
وی ادامه داد: امیدواریم با رایزنی و الگو برداری از طرح های قلعه گنج، ما نیز بتوانیم یک شهرستان آباد دیگری مثل قلعه گنج را در کشور شاهد باشیم.
شهرستان قلعه گنج از سال 93 طی تفاهم نامه ای با بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان شهر نمونه اقتصاد مقاومتی معرفی شده است.
مرکز شهرستان قلعه گنج در 420 کیلومتری جنوب کرمان واقع است.
استان کهگیلویه وبویراحمد دارای هشت شهرستان، 17 شهر، یکهزار و 676 روستای دارای سکنه با جمعیتی افزون بر 713 هزار نفر در جنوب غربی ایران واقع شده است.
انتهای پیام/
ارسال نظر