8 هزار بانو برای ورود به فضای کسب و کار آموزش میبینند
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، در راستای اجرای طرح های توانمندسازی بانوان، بیش از هشت هزار بانوی ایرانی آموزش های لازم را برای ورود به فضای کسب و کار فرا می گیرند.
سوسن رادفر در گفت و گوی خبری افزود: به همین منظور سال گذشته در مراکز استانها، حدود 50 مورد دوره های آموزش « توانمندسازی زنان از طریق فناوری اطلاعات» و «خانواده و فضای مجازی» ارائه و در مرحله دوم طرح در شهرستانها و روستاها، این دوره ها آموزش داده شد.
وی تاکید کرد: در مناطق شهری و روستایی این دوره های آموزشی در هفت تا هشت مرحله به اجرا گذاشته می شود تا بانوان علاقهمند بتوانند از این فرصت برای ورود به فضای کسب و کار استفاده کنند.
رادفر استقبال بانوان روستایی از این طرح را بسیار موفقیت آمیز دانست و اظهار داشت: محتوای دوره در مرکز استان، شهرستان و روستا متفاوت است، به همین منظور اکنون این دوره ها در حال اجراست و قرار است تا پایان امسال در 270 نقطه از کشور این آموزش ها اجرا شود.
وی با بیان اینکه در این طرح در هر استان 9 دوره آموزشی برگزار می شود، تصریح کرد: در روستاها محتوای دوره با رویکرد کارآفرینی و توانمندسازی زنان است که یک زن روستایی بتواند از طریق پیام رسان های داخلی، محصولات تولیدی خود را بازاریابی کرده و برای آن تبلیغات داشته باشد.
رادفر خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های محوری وزارت ارتباطات برای ارائه آموزش های توانمندسازی بانوان، با رویکرد بومی سازی است تا بانوان بتوانند محصولات را در روستای خود وارد چرخه فروش حوزه روستایی کنند.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در سطح شهرستانها نیز با همکاری انجمن زنان کارآفرین به گونه ای برنامه ریزی شده است که مخاطبان از تمام گروه های مختلف برای حضور در این دوره های آموزشی حضور داشته باشند، حتی برنامه ها به شیوه ای است که دوره ها در شرکتهای مختلف کارآفرینی و حوزه های کسب و کار بانوان هم آموزش داده می شود.
وی تصریح کرد: آشنایی بیشتر خانواده ها با فرصت های مناسب فضای مجازی برای کودکان و جلوگیری از تهدیدها و چالشها از محورهای این آموزشهاست که امیدواریم علاوه بر ارائه آموزش های مناسب، زمینه های لازم برای استفاده مناسب از فضای مجازی نیز فراهم شود.
رادفر ادامه داد: امیدواریم با این آموزش ها خانواده ها به سمتی بروند که از فیلترینگ به عنوان تنها راهکار برای کنترل فرزندان خود استفاده نکنند بلکه با در اختیار گذاشتن صحیح فضای مجازی و اینترنت از فرصت های مناسب فضای مجازی استفاده کنند.
مشاور امور بانوان و خانواده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به طور میانگین، هر دوره در هر کلاس 35 نفر حضور دارند که بر اساس اطلاعات و برنامه ریزی های انجام شده، اکنون 70 درصد طرح تمام شده است و 30 درصد باقیمانده آن نیز تا پایان امسال قرار است به اتمام برسد.
وی اظهار داشت: امیدواریم به اهداف این طرح برای توانمندسازی زنان برای ورود به بازار کسب و کار، خوداشتغالی و رونق کسب و کارهای کوچک برسیم.
رادفر تصریح کرد: اکنون حدود 30 درصد کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را بانوان تشکیل می دهند که این موضوع هم می تواند در توانمندسازی بانوان در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات موثر باشد.
بر اساس آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، اکنون حدود ٧٢ درصد بانوان از تلفن همراه استفاده می کنند و ٤٨ درصد از کاربران اینترنت نیز بانوان هستند.
انتهای پیام/
ارسال نظر