عدم تخصیص دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی دولتی نرخ ارز را افزایش داد
دبیرکل جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار گفت: اولین نکته این است که باید ثبات اقتصادی در کشور حاکم شود، در حالی که در چهار ماه اول امسال دستورالعملها مرتب تغییر کردند که این برای اقتصاد همچون سم مهلکی است.
احمد کریمی اصفهانی در نخستین نشست هماندیشی روحانیت با اصناف بازار تهران در مسجد امام خمینی بازار تهران گفت: اولین نکته این است که باید ثبات اقتصادی در کشور حاکم شود، در حالی که در چهار ماه اول امسال دستورالعملها مرتب تغییر کردند که این برای اقتصاد همچون سم مهلکی است.
وی افزود: بنگاههای تولیدی بدون داشتن مواد اولیه نمیتوانند برای تولید معجزه کنند و اگر دولت میخواهد بیکاری ایجاد نشود، مواد اولیه آنها را فراهم کند.
دبیرکل جامعه انجمنهای اسلامی اصناف و بازار همچنین با اشاره به بیان مشکلات مالیاتی از سوی فعالان صنفی، گفت: گاهی وزارت امور اقتصاد و دارایی در زمینه مالیات، کارهایی میکند مانند این است که جرقهای روشن میکند که باعث انفجار مشکلات در بازار میشود.
وی افزود: سازمان مالیاتی با مجموعه اصناف توافق کرده که مالیات بر درآمد اصناف برای عملکرد سال ۹۶ نسبت به ۹۵ پنج درصد رشد کند و هیچ کس خارج از این توافق عمل نکند.
کریمی اصفهانی همچنین در مورد مسئله ارزی گفت: الان سرشاخهها را دستگیر میکنند، اما به این مسئله توجه نمیشود که دولت قول داده بود، برای واردات کالاهای مهم، ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی اختصاص دهد که این مسئله اتفاق نیفتاد و باعث شد قیمت دلار به ۱۳ تا ۱۴ هزار تومان برسد که این نتیجه عدم صداقت گفتار برخی مسئولان است.
وی همچنین در مورد صادرات گفت: دولت گفته است ارز حاصل از صادرات ظرف دو ماه برگردد، اما در صادرات فرش دستباف این تعهد دو ماهه اشتباه است و عملا پول این صادرات بیشتر از دو ماه طول میکشد.
وی همچنین مسئله دیگر را عدم ترخیص کالا از گمرکات ذکر کرد و گفت: اگر ترخیص کالا زودتر انجام نشود، هزینه سنگینی بر نظام و انقلاب تحمیل نمیشد.
وی در مورد یکی از مشکلات بازاریان گفت: بازاریان خواستار این هستند که در محدوده ۱۱۲ هکتاری بازار تهران یک کلانتری مستقل ایجاد شود، چون هیچ منطقه اقتصادی در تهران نیست که روزانه حدود یک و نیم میلیون نفر در آن رفت و آمد کنند، بنابراین نیاز به امنیت و خدمات بهداشتی، درمانی و آمبولانس در این محدوده و حتی سرویس بهداشتی احساس میشود.
به گزارش فارس، تعدادی از نمایندگان، اصناف مختلف نیز در این جلسه مشکلات صنفی خود را بیان کردند.
یزدانی عضو هیأت مدیره اتحادیه طلا گفت: یکسری مسائل در بازار وجود دارد که باید با همکاری همه بخشها از این پیچ تاریخی گذر کنیم، ۱۳۷ اتحادیه در تهران وجود دارد که هرکدام مشکلاتی دارند که به ضعف مدیریت در کشور برمیگردد.
وی افزود: اولین چیز در دین ما این است که دروغگو دشمن خداست، اما گاهی برخی مسئولان به راحتی دروغ میگویند، اشتغال و صادرات در صنف طلا وجود دارد و با توجه به اینکه مردم به دلیل مشکلات معیشتی نمیتوانند به اندازه کافی طلا خریداری کنند، نیاز به صادرات طلا وجود دارد.
وی گفت: هر موقع وضعیت قرمز میشود، از اصناف کمک میگیرند، ما دنبال این نیستیم که مالیات ندهیم و اگر روزی نظام اسلامی در خطر بیفتد، کل دارایی خود را میدهیم، اما روش اجرای مالیات بر ارزش افزوده که از اصل طلا گرفته میشود، کارشناسی نیست.
یزدانی افزود: ما میگوییم اگر ارزش طلا ۱۰۰ واحد و اجرت آن ۱۰ واحد است، باید از همان ۱۰ واحد اجرت و کارمزد مالیات ارزش افزوده گرفته شود، نه اینکه از اصل طلا نیز مالیات اخذ شود.
این عضو هیأت مدیره اتحادیه طلا گفت: ۹۰ هزار نفر در صنف طلا کار میکنند، اما مشکلاتی مانند بانک، گمرک وجود دارد و تاکنون چنین جلسه هماندیشی که مسئولان حرف ما را بشنوند، نداشتهایم.
وی تأکید کرد: نمایندگان دولت باید مشکلات صنفی را حل کنند که به روزی نرسد که هیچگونه محبتی بین ما و دولت وجود نداشته باشد.
انتهای پیام/
ارسال نظر