به گزارش پارس نیوز، 

حسین صالحی در این باره گفت: در ابتدای سال 96 این شرکت با حجم تلفات 16.04 درصدی روبرو بود که با اجرایی شدن آن در ابعاد مختلف، در پایان سال 96 به حدود 8.34 درصد رسید.
او در بیان بخشی از اقدامات انجام شده گفت: نصب لوازم اندازه گیری، ایجاد و قرائت به موقع کنتور مشترکین معاف از پرداخت هزینه برق مصرفی نظیر مساجد، حسینیه ها و ...، نصب، ایجاد و قرائت مستمر کنتورهای روشنایی معابر، نصب لوازم اندازه گیری پارک های فاقد انشعاب، بررسی وجمع آوری برق های غیر مجاز پارک های دارای انشعاب که از برق غیرمجاز کوچه ها و خیابان های اطراف استفاده می کنند، نصب لوازم اندازه‌گیری برای مصارف واقع در میدان ها مانند آب نماها، روشنایی و غیره، نصب لوازم اندازه گیری برای برج های روشنایی، نصب لوازم اندازه گیری زیرگذرها، تقاطع های غیر همسطح، پل های عابر پیاده و تونل های شهری، نصب لوازم اندازه گیری برای تابلو های تبلیغاتی بوده است.
صالحی همچنین از جمع آوری برق های غیر مجاز دستفروشان و اقدامات پیشگیرانه در این رابطه و برخورد قانونی با خودروهای بارفروشی که از برق غیرمجاز استفاده می کنند، به عنوان بخشی از فعالیت ها در راستای کاهش تلفات غیرفنی یاد کرد.
معاون فروش و خدمات مشترکین توزیع نیروی برق شیراز همچنین گفت: نصب بیش از 7000 کنتور فهام هوشمند برای مشترکین صنعتی و کشاورزی با هدف محاسبه دقیق و لحظه ای مصرف آنها، نصب 7800 کنتور فیدرهای روشنایی معابر، نصب بیش از 450 کنتور برای چراغ های راهنمایی و رانندگی و دوربین های نظارت تصویری، نصب لوازم اندازه گیری برای کیوسک های راهنمایی و رانندگی و عابر بانک ها، نصب لوازم اندازه‌گیری برای کیوسک های شهرداری شامل دکه های مطبوعاتی، کانکس‌های میوه فروشی و کانکس های نگهبانی نبش کوچه ها و ... از دیگر اقدامات اجرایی شده بوده است.
صالحی در ادامه خاطرنشان کرد: پیگیری و اطمینان از صحت اندازه گیری انرژی در لوازم اندازه گیری فیدرهای خروجی پست های فوق توزیع و برنامه ریزی برای نصب MOF در نقاط تبادل انرژی نیز از برنامه هایی بود که اجرای آن در دستور کار قرار گرفت.
او همچنین از بازدید، آزمایش و اصلاح لوازم اندازه‌گیری مشترکین معاف از پرداخت هزینه ی انرژی، بررسی به موقع گزارش های ماموران قرائت خصوصا اشکالات لوازم اندازه گیری، قرائت کنتورهای تجمیعی مربوط به مجتمع‌های مسکونی و تجاری و مقایسه با کنتورهای زیر مجموعه، کنترل مضاعف مصرف مشترکین و نصب کنتورهای مشترکین متخلف روی پایه با استفاده از تابلوی تجمیع خارج از دسترس مشترک، به عنوان بخش دیگری از اقدامات اجرایی شده یاد کرد.
صالحی گفت: علاوه بر اقدامات فوق، انتخاب و جایگزینی لوازم اندازه گیری متناسب با مصرف مشترک، نصب کنتورهای هوشمند فهام با اولویت مشترکین دیماندی و معیوب در نقاط با تراکم بار بالا، نصب کنتور تجمیعی در مجتمع های مسکونی و تجاری و خدماتی و ... نصب کنتور مرجع در نقاط آلوده به برق غیرمجاز، ایجاد سابقه انشعاب نصب شده در اسرع وقت و ثبت دقیق اطلاعات لوازم اندازه گیری مشترکین جدید (قدرت قراردادی، ضریب کنتور و ...) نیز با هدف کاهش تلفات در شبکه های توزیع برق شیراز انجام شده است.
او با اشاره به کنترل و اصلاح ضریب کنتورهای موجود (ترانسهای جریان و ولتاژ) با اطلاعات مندرج در سیستم جامع خدمات مشترکین به عنوان یکی از راهکارهای مد نظر برای کاهش تلفات انرژی، گفت: نصب لوازم اندازه گیری متقاضیان در اسرع وقت برای جلوگیری از سرقت انرژی، پیگیری قرائت و وصول بهای انرژِی مصرف مشترکین با بیش از سه دوره علی الحساب، قرائت صحیح و به موقع کنتور مشترکین و پیشگیری از انباشت کیلووات ساعت در کنتور و پیشگیری از صدور قبوض علی الحساب، نیز در راستای کاهش تلفات مد نظر بوده و اجرایی شده است.
معاون خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز گفت : در راستای متمرکزسازی برخورد قانونی با برق‌های غیرمجاز و کاهش تلفات سال گذشته با حضور مدیر عامل محترم شرکت توانیر نخستین مرکز اجرائیات جمع‌آوری و برخورد با برق‌های غیرمجاز کشور در توزیع برق شیراز راه اندازی شد که تاثیر مهم این اقدام، کاهش قابل توجه میزان تلفات غیرفنی انرژی برق در محدوده‌ی شرکت توزیع برق شیراز بوده است.
صالحی گفت: فرهنگ سازی استفاده مجاز از انرژی و رعایت الگوی مصرف، اهمیت موضوع کاهش تلفات وحساس نمودن تمامی همکاران، استفاده حداکثری از ظرفیت همکاران فنی و غیرفنی در پروژه های کاهش تلفات، تشویق همکارانی که با جدیت پیگیر موضوع کاهش تلفات هستند و برخورد جدی با متخلفان و استفاده کنندگان غیرمجاز از انرژی برق نیز در فهرست برنامه های اجرایی توزیع برق شیراز قرار داشته است.
معاون فروش و خدمات مشترکین توزیع نیروی برق شیراز، با بیان اینکه ارزیابی ها نشان از تاثیرگذاری اقدامات انجام شده است، گفت: کاهش 8 درصدی تلفات غیرفنی شبکه های توزیع برق، به معنای بازگشت 537 میلیارد ریال به بیت المال بوده و زمینه ساز ارتقاء سطح کیفی خدمات خواهد شد.