مهلت راهاندازی سامانه فروشگاهی تا پایان ماه
گروههای شغلی ۱۰گانه ملزم به استفاده از سامانه فروشگاهی باید تا پایان اردیبهشت نسبت به راهاندازی این سیستم و اعلام آن به ادارات امور مالیاتی اقدام کنند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سازمان امور مالیاتی کشور دستورالعمل نحوه ارسال اطلاعات توسط مودیان ملزم به استفاده از سامانه فروشگاهی را اعلام کرد.
بر اساس این دستورالعمل، سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر (عمده فروشی، خرده فروشی، طلاسازی، جواهر سازی) ، فروشندگان آهن آلات (عمده فروشی و خرده فروشی) ، فروشندگان لوازم صوتی و تصویری (عمده فروشی و نمایندگی) ، فروشندگان انواع رایانه و قطعات سخت افزاری (عمده فروشی و نمایندگی) ، فروشندگان ماشین های اداری و لوازم و قطعات و تجهیزات مربوط به آنها (عمده فروشی و نمایندگی) ، فروشندگان لوازم خانگی شامل برقی، گازی و نفتی (عمده فروشی و نمایندگی) هتل و هتل آپارتمان (هتل سه ستاره و بالاتر) ، تالارهای پذیرایی، رستوران و رستوران سنتی، مشاوران املاک و مستغلات و داروخانه ها ملزم به نگهداری و ارسال فایل الکترونیکی اطلاعات به سازمان امور مالیاتی هستند.
همچنین، فروشندگان لوازم صوتی و تصویری (خرده فروشی) ، فروشندگان انواع رایانه و قطعات سخت افزاری (خرده فروشی) ، فروشندگان ماشین های اداری و لوازم و قطعات و تجهیزات مربوط به آنها (خرده فروشی) ، فروشندگان لوازم خانگی شامل برقی، گازی و نفتی (خرده فروشی) ، هتل پایین تر از سه ستاره، چلوکبابی و اغذیه فروشی ملزم به نگهداری خلاصه وضعیت درآمد، هزینه با توجه به اطلاعات سامانه فروشگاهی هستند.
گروههای فوق حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه امسال فرصت دارند نسبت به راه اندازی و نصب سامانه فروشگاهی اقدام کرده و مراتب نصب و شروع استفاده از این تجهیزات را حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه امسال مطابق فرم شماره ۱ به ادارات امور مالیاتی اعلام و رسید آن را دریافت کنند.
ارسال نظر