فیس بوک برای جلب مشتری به فکر تقلید افتاد
فیس بوک در حال آزمایش ابزار خاصی است که جلوه های ویژه متنوعی را به عکس ها و ویدئوهای تهیه شده توسط دوربین گوشی می افزاید و آنها را جذاب تر می کند.
ابزار یاد شده شباهت زیادی به امکانات برنامه اسنپ چت دارد و تقلیدی از آن محسوب می شود.
این برنامه به نوعی یک ابزار واقعیت مجازی هم محسوب می شود و می تواند کاربران را در فضاهای مختلف تخیلی قرار دهد و امکانات محیطی مختلفی را نیز به فضای اطراف آنها اضافه کند که موجب جذابیت های بصری قابل توجه می شود.
افزودن ماسک های کارتونی به چهره کاربران، گرافیک های تنوع، فیلترهای تصویری، جلوه های ویژه هنری و ... از جمله امکانات این ابزار است. کاربران فیس بوک می توانند از بخش فیدخبری به این ابزار دسترسی یابند و عکس ها و ویدئوهایی تغییر یافته از طریق ابزار مذکور را به شیوه های مختلف به اشتراک بگذارند.
دسترسی آزمایشی به این امکانات از امروز در ایرلند آغاز شده و قرار است بعد از تکمیل بررسی ها دسترسی جهانی به آنها ممکن شود. آمار منتشر شده توسط خود فیس بوک نشان می دهد که به اشتراک گذاری مطالب اصیل و غیرکپی در این شبکه اجتماعی از سال 2014 تا 2015 حدود 21 درصد کاهش یافته و این روند نزولی از سال 2015 تا آوریل سال 2016 هم ادامه یافته و برابر با منفی 15 درصد بوده است.
فیس بوک امیدوار است با عرضه ابزاری از این دست کاربران را به فعالیت بیشتر در فیس بوک و به اشتراک گذاری متن و عکس و ویدئو در آن ترغیب کند.
ارسال نظر