قیمتهای عجیب وغریب محصولات کشاورزی بعدازتولید

رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی با اشاره به قیمتهای عجیب و غریب محصولات کشاورزی بعد از تولید، گفت…
به گزارش پارس، رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی با اشاره به قیمت های عجیب و غریب محصولات کشاورزی بعد از تولید، گفت: تولیدکننده هیچ سودی از افزایش قیمت ها نمی برد، چراکه این اتفاق پس از چرخه تولید می افتد.
موسی رهنمایی در گفت وگو با اقتصاد پرس، اظهار داشت: در حال حاضر کشاورزان با رشد عجیب و غریب قیمت ها و هزینه های در حوزه گندم، شیر، عسل و محصولات باغبانی روبه رو شده اند و این موضوع رشد قیمت ها را در پی داشته است.
وی افزود: ما برای این که کالاها را با نرخ مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم، به هیچ وجه نباید به تولیدکنندگان فشار وارد کنیم. تولیدکننده باید تحت حمایت قرار گیرد تا مصرف کنندگان هم با مشکل روبه رو نشوند.
به گفته وی، قیمت تولیدات کشاورزی در هنگام تولید منطقی و مناسب است، اما زمانی که از این چرخه خارج می شود و باید به دست مصرف کننده برسند، نرخ های عجیب و غریبی پیدا می کنند که برای این موضوع باید فکری شود.
رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی با تاکید بر این که نظام صنفی، حق و حقوق کشاورزان را پیگیری خواهد کرد، گفت: بارها توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام شده که ارز مرجع گندم و گوشت حذف نشده است، به همین دلیل باید تلاش کنیم تا حوزه تولیدات کشاورزی تقویت شود.
رهنمایی متذکر شد: هم اکنون گاوداران در شرایط مناسبی قرار ندارند. در زمان کاهش قیمت ۲۰۰ تومانی فروش شیرخام، قرار بود که علوفه دولتی در میان دامداران توزیع کنند، اما توزیعی که صورت می گرفت، فقط ۳۰ درصد نیاز آنها را می پوشاند و دامداران به ناچار باید بقیه نیاز خود را با نرخ آزاد تهیه می کردند.
رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت به هیچ یک از وعده ها خود در رابطه را توزیع علوفه ارزان در میان دامداران عمل نکرد. این در حالی است که گاوداران همواره به علوفه های خشبی و کنستانتره نیازمند هستند و بر همین اساس، باید چاره ای برای حل مشکل دامداران اندیشید.
ارسال نظر