برخورد با حقوقهای نجومی مطالبه عموم مردم است
رئیس هیئت مدیره دیدبان شفافیت و عدالت با بیان اینکه بررسی فیش های حقوقی یک مطالبه عمومی است گفت: همه مردم پشت سر حکومت آمده اند تا با این افراد فاسد مبارزه کنند. ممکن است این فرصت طلایی از دست برود.
احمد توکلی اظهار داشت: اینکه بحث در مورد مطرح شدن فیش های نجومی را به جریان خاصی ارتباط دهیم، اقدامی بی جاست.
رئیس هیئت مدیره دیدبان شفافیت و عدالت افزود: در این زمان نباید به دنبال مقصر گشت بلکه باید آن را مهار کرد چرا که گشتن به دنبال مقصر، جلوی اصل کار را می گیرد.
توکلی بررسی فیش های حقوقی را یک مطالبه عمومی برشمرد و گفت: این یک مطالبه عمومی شده و همه مردم را پشت سر حکومت آورده تا با این افراد فاسد مبارزه کنند. ممکن است این فرصت طلایی از دست برود.
وی با ذکر این نکته که شورای حقوق و دستمزد از اول سال 92 تا اوایل امسال تشکیل نشده است، بیان داشت: در این مدت بخاطر عدم تشکیل این شورا، هرکسی هرکاری دلش خواست، انجام داده است.
توکلی با بیان اینکه رسانه ها به وظایف خودشان به خوبی در این زمینه عمل کرده اند، گفت: خبرنگاران با تحقیقاتشان دست به کشف هایی زده اند و این نکته مثبت و خوبی است.
در فرهنگ علوی، پست و منصب، صراط است؛ نه نردبان ترقی و ثروت. اسلام علی، امانت را ضدّ خیانت می داند و «خیانت را در آتش»
در فرهنگ غدیر، بر مردم و رفتار مردمان، جاسوس نمی نهند، بلکه بر کارگزاران و حاکمان جاسوس می گزارند.
شبکه بازرسی مخفی و علنی حکومت علی، بر مردم نبود، بلکه بر خود حکومت و حاکمان بود.
در چند جای نهج البلاغه و دیگر کتب، نامه هایی می بینیم که امام (علیه السلام) برای عاملانش در شهرها و کشورهای مختلف می نویسد و از واژه «عین: جاسوس» یا «عیون: جاسوسان» استفاده می کند. جاسوسانم برایم خبر آورده اندکه تو (ای والی و ای حاکم) چنین و چنان کرده ای[2]!