با اشاره به فعالیت شرکت ها کاغذی درکشور افزود: درحال حاضر بیش از 2 هزار و 600 شرکت در قالب شرکت های صوری و غیروافعی شناسایی و در سامانه های نظام مالیاتی به ثبت رسیده این درحالیست که بیش از هزار شرکت دیگر درحال راست آزمایی هستند.

وی ادامه داد: باتوجه به راست آزمایی دراین شرکت ها، چنانچه ثابت شود این شرکت ها اقدام به فعالیت های غیرواقعی می کنند در سامانه های سازمان مالیاتی به ثبت می رسد و این شرکت ها درنظام مالیاتی از اعتبار لازم برخوردار نخواهد بود.
ریاحی درادامه تصریح کرد: مودیان مالیاتی مراقب فعالیت غیرقانونی شرکت های کاغذی که با هدف سودجویی، اقدام به کدفروشی و صدور فاکتورهای جعلی می کنند، باشند.
مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: متاسفانه این شرکت ها به سمت و سوی خرید و فروش فاکتورها و اسناد و موارد غیرقانونی حرکت می کنند که این امر می تواند هم در نظام بانکی و همچنین نظام مالیاتی، مشکلاتی را رقم زند.
ریاحی در ادامه با بیان اینکه سازمان نظام مالیاتی در راستای برخورد با این شرکت ها اقداماتی را انجام داده، عنوان کرد: این سازمان سامانه هایی را طراحی کرده تا فاکتورهایی که این شرکت ها به داخل این سامانه ها ارسال می کنند را بررسی کرده و اقدام به شناسایی این شرکت ها کند.
وی درپاسخ به این پرسش که فعالیت شرکت های کاغذی جرم به حساب می آید و چه ارگانی مسئولیت آن را برعهده دار است یادآورشد: به لحاظ اینکه این شرکت ها بعضا به جعل فاکتور و همچنین بدون اجازه صاحبان شرکت های اصلی، اقدام به جعل مهر آن شرکت ها می کنند،مجرم محسوب می شوند و تحت پیگرد قضایی قرار می گیرند.
 مدیرکل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: جعل اسناد پیگرد قضایی دارد و چنانچه دراین ارتباط سودی حاصل شود  به عنوان تحصیل از طریق نامشروع، قابلیت تعقیب دارد.