به گزارش پارس،به نقل از تسنیمآقایار حسینی ز، اظهار داشت: مجری متروی اهواز که در سال 1385 کار را تحویل گرفت و قرار بود آن را 5 ساله به اتمام برساند اما این طرح اکنون تنها 27 درصد پیشرفت دارد.

وی افزود: کارگران متروی اهواز در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات خود تاکنون بیش از 11 نوبت اعتصاب کرده‌اند و این اعتراض‌ها در سال‌های گذشته نیز اتفاق افتاده است.

دبیر اجرایی خانه کارگر خوزستان گفت: اختلاف پیمانکار قطار شهری اهواز با سازمان قطار شهری و استانداری از سال گذشته تاکنون ادامه دارد و این اختلاف بر نحوه هزینه‌کرد اعتبار و تعداد کارگران و پیشرفت طرح است به طوری که مسئولان استانی، پیمانکار را تهدید به خلع ید کردند.

وی عنوان کرد: پیمانکار برای گرفتن پول و اعتبار بیشتر به وسیله اخراج غیرقانونی 300 کارگر قطار شهری اهواز می‌خواهد به مسئولان استان خوزستان فشار وارد کند.

حسینی اظهار داشت: کارگران حق دارند برای مطالبات صنفی خود تجمع کنند و این تجمع‌ها با اعتراضات سیاسی متفاوت است و باید مسئولان استانی این امر را به خوبی درک کنند.

وی افزود: کارگران قراردادی یک طرح باید تا اتمام کار باقی بمانند و بر اساس اطلاعات موجود  متروی اهواز هنوز به پایان نرسیده است، بنابراین اخراج این کارگران خلاف قانون است.

دبیر اجرایی خانه کارگر خوزستان گفت: متأسفانه اخراج کارگران در سکوت مسئولان استان و شهرستان اتفاق افتاده است و باید مسئولان خوزستان نسبت به این امر بی‌تفاوت نباشند.