به گزارش پارس به نقل از مهر ، امین دلیری امروز در نشستی خبری به مناسبت هفته دولت در وزارت اقتصاد، درباره تعداد خودروهای لوکس و با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی که در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی دپو شده است، گفت: براساس مصوبه مجلس، دیگر سازمان نمی‌تواند این خودروها را در مزایده به فروش برساند و بر این اساس در حال حاضر تعداد زیادی از این خودروها در انبارهای سازمان موجود است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه در حال حاضر مجموعا نزدیک به ۱۳۴ دستگاه خودرو لوکس در انبارهای سازمان وجود دارد، تصریح کرد: ارزش چند دستگاه از این خودروها به ۴ میلیارد تومان هم می‌رسد و ارزش میانگین آنها یک میلیارد تومان است.

وی درباره اینکه چه تصمیمی برای این خودروها اتخاذ خواهد شد، تصریح کرد: این خودروها باید به کشورهای سازنده مرجوع شوند اما ما یک پیشنهاد برای مهندسی معکوس داریم به این معنا که این خودروها در بخش‌هایی مانند ارتش، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و یا خودروی تشریفات استفاده شود. در عین حال، برای جلوگیری از واردات این خودروها، لازم است تعرفه واردات آنها افزایش یابد.

دلیری در مورد وضعیت شناسایی اموال امیر منصور آریا بیان کرد: این فرد ۴۰ رقم اموال غیرمنقول و ۲۷.۱۱ درصد سهم از کارخانه فولاد خوزستان را در اختیار داشت و هنوز درباره این طرح از دادستانی نتیجه ای به سازمان اعلام نشده است.

وی ادامه داد: ارزش ۴۰ سند شناسایی شده از اموال غیرمنقول طبق برآورد کارشناسی اولیه حدود ۲ هزار و ۲۳۹ میلیارد ریال و ارزش سهم ۲۷.۱۱ درصدی از کارخانه فولاد خوزستان ۵ هزار میلیارد ریال است که این میزان در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال گذشته ۱۴۴ میلیارد ریال از اموال منصور آریا تعیین تکلیف شده و به فروش رسیده و تا پایان مرداد ماه امسال نیز ۷۵۶ میلیارد ریال دیگر از اموال وی نیز به فروش رفته است، افزود: بقیه اموال غیر منقول این فرد تا پایان امسال تعیین تکلیف می شود و تا به حال ۵ یا ۶ بار به مزایده گذاشته‌ایم که از آن استقبال نشده است.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با تاکید بر اینکه کارخانه فولاد خوزستان جزء اولویت‌های این سازمان در مورد اموال آریا است، گفت: سعی می‌کنیم آن را هم به فروش برسانیم و با بانک ملی که بیشترین سهم را در این کارخانه داشته است، وارد مذاکراتی شده‌ایم.

وی درباره اموال بابک زنجانی خاطرنشان کرد: هنوز از سوی دادستانی و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی اموال جدیدی از این فرد به سازمان اعلام نشده است اما تخمین زده می‌شود که این اموال حدود ۵ هزار میلیارد ریال باشند که در آینده نزدیک در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار می‌گیرد ولی هنوز حکم بابک زنجانی قطعی نشده است.

دلیری تصریح کرد: آمارهای غیر رسمی از میزان کالاهای قاچاق در کشور نشان می‌دهد ۲۴ میلیارد دلار کالای قاچاقی در ایران وجود دارد که درصد کمی از آن کشف می‌شود.