دام کلاهبرداران اینترنتی برای زکات فطره
به گزارش پارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا سرهنگ یزدان نیکنام رئیس پلیس فتا استان البرز ضمن هشدار به شهروندان در رویارویی با افراد کلاهبردار از آنها خواست تا مراقب کلاهبرداران سایبری باشند چرا که افراد کلاهبردار از طریق این فضا در کمین افراد ناآگاه هستند تا بتوانند با راه اندازی سایتها و صفحات جعلی به نیت شوم خود برسند.
وی تصریح کرد: هموطنانی که قصد دارند مبلغ زکات فطریه یا کفاره روزه خود را از طریق فضای مجازی یا تلفن بانک پرداخت کنند، میتوانند از طریق شرکتها و موسسات دارای مجوز در سطح کشور که از طریق رسانههای جمعی اقدام به اعلام شماره حساب میکنند، پرداخت نمایند و از واریز فطریه یا کفاره روزه خود به حسابهای نامعتبر و شخصی افراد خودداری کنند.
نیکنام افزود: شهروندانی که تمایل دارند از طریق تلفنبانک، اینترنت بانک و سایتهای معتبر کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی در سراسر کشور اقدام به پرداخت فطریه یا کفاره روز خود نمایند دقت داشته باشند تا در دام سایت های جعلی موسوم به فیشینگ گرفتار نشوند و هنگام پرداخت موارد ایمنی چون آدرس سایت و وجود گواهینامه sslرا نادیده نگیرند.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه کاربران در هنگام پرداخت الکترونیکی مشخصات حساب اعم از شماره حساب و رمز حساب را باید وارد کنند، این امر سبب می شود عده ای سودجو با طراحی صفحاتی مشابه سایت اصلی که در اصطلاح به آن 'فیشینگ' گفته می شود، اقدام به سرقت اطلاعات کاربران کنند.
سرهنگ نیکنام گفت: در این روش سرقت اینترنتی، اطلاعات کاربر بجای ثبت در سرور اصلی به رایانه فرد کلاهبردار منتقل می شود.
رئیس پلیس فتا استان البرز خاطر نشان کرد: یکی از بهترین روشهایی که می توان صفحات جعلی را از صفحات اصلی تشخیص داد و در دام کلاهبرداران نیفتاد این است که کاربران یکبار مشخصات حساب خود را در درگاه بانکی اشتباه وارد نمایند، این بدان معناست که اگر سایت جعلی باشد هیچگونه پیامی نسبت به اطلاعات غلط شما نخواهد داد و هرگونه اطلاعات غلط یا درست را ثبت خواهد کرد، درحالی که اگر صفحه اصلی باشد در صورت درج اطلاعات غلط مانند رمز عبور و... فورا پیغام خطا خواهد داد./فارس
ارسال نظر