به گزارش پارس به نقل از ایسنا، مهدی یوسف‌خانی، اظهار کرد: با توجه به کاهش ۹۰۰ تومانی قیمت مرغ در مقایسه با یک هفته قبل، مرغداران متضرر شده‌اند و امسال در ماه مبارک رمضان برعکس سال‌های قبل، تقاضا نه تنها افزایش نیافت بلکه کاهش هم داشته است.
 
وی با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از مرغ مورد نیاز تهران را استان مازندران تامین می‌کند، گفت:‌ یکی از تولیدکنندگان اصلی مرغ در کشور، استان مازندران است که سازمان دامپزشکی به دلایلی اجازه بارگیری به حدود ۸۰ درصد از مرغداران این استان را نمی‌دهد و همان ۲۰ درصدی از مرغداران که می‌توانند بارگیری کنند شرایط بسیار سخت و دشواری را برای آن ها در نظر گرفته و مجوزهای خاص خودشان را دارند.
 
یوسف‌خانی با بیان اینکه این موضوع ضربه سنگینی به تولیدکنندگان وارد می‌کند، عنوان کرد: قیمت مرغ زنده از کیلویی ۴۲۰۰ تومان به ۳۴۰۰ تومان کاهش یافته است و مرغ های بالای سه کیلوگرم در سالن های مرغداری باقی مانده‌اند. این در حالی است که این مرغ ها باید کشتار شوند ولی سازمان دامپزشکی همچنان به بهانه سلامت جامعه، از این امر خودداری می‌کند.
 
رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از مسوولان مربوطه خواستار رسیدگی به این موضوع شد چون تولیدکنندگان متضرر می شوند و نمی‌توانند فعالیت کنند.