به گزارش پارس ، مرضیه گُرد معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس غیردولتی، توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده در گفت‌وگو با فارس و در پاسخ به این پرسش که «چه مقدار از وام داوطلبان ثبت‌‌نام در مدارس غیردولتی محقق شد؟»، اظهار داشت: این تفاهم‌نامه سازمان مدارس غیردولتی با بانک فقط به این معنا بود که شرایطی فراهم شود که اگر مؤسسانی علاقه‌مند هستند که حساب‌ها و سرمایه شخصی خود را در آن بانک مستقر کنند بتوانند از تسهیلات قرض‌الحسنه استفاده کنند و نگاه ما این بود که خانواده‌ها و معلمان آن مدارس نیز بهره‌مند شوند.

وی افزود: طبق آخرین اطلاعاتی که از بانک داشتیم در شهرستان‌های کوچک تقاضا برای دریافت این وام بیشتر بود و در تعدادی شهرستان، این موضوع محقق شد، اما استقبال قاعدتاً زیاد نبود زیرا این خانواده‌ها اکثراً به شکل اقساط، پرداخت شهریه را با مدیر مدرسه توافق می‌کردند.

گُرد در خصوص اینکه این موضوع در شهرهای بزرگ محقق نمی‌شود، خاطرنشان کرد: نگاه ما در خصوص این وام به شهرهای بزرگ نبود و تلاش بر این بود که داوطلبان ثبت‌نام در مدارس غیردولتی بتوانند دو سوم شهریه مصوب را وام دریافت کنند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی، توسعه مشارکت‌های مردمی و خانواده تأکید کرد: در مجموع استقبال خوبی از موضوع وام پرداختی بابت ثبت‌نام در مدارس غیردولتی انجام نشد.

وی با اشاره به تغییر مدیریت در بانک طرف قرارداد و انجام جلسه‌ای با مدیریت جدید، اظهار کرد: انجام این موضوع یک تفاهم‌نامه و اختیار است و به نفع ما هم هست که فرهنگ قرض‌الحسنه را بین دانش‌آموزان و مردم ترویج کنیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با فارس گفت: باید ارزیابی کنیم و اگر استقبال از این وام وجود داشت، باز هم با بانک مذاکره می‌کنیم.