به گزارش پارس به نقل از تسنیم، یکی از اصلی ترین شعارهای انتخاباتی حجت‌الاسلام حسن روحانی قبل از ماراتن سیاسی 92 احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی بود که با وجود گذشت بیش از یک سال از پیروزی روحانی در انتخابات و تشکیل دولت یازدهم هنوز خبری از این سازمان نیست.

البته این درحالی است که در روزهای نخست آغاز به کار فعالیت دولت یازدهم مردان کابینه روحانی از دستور وی برای احیای این سازمان خبر می دادند حتی در یک برنامه زنده تلویزیونی محمدباقر نوبخت که هم اکنون عنوان معاون برنامه ریزی رئیس جمهور و سخنگوی دولت را دارد اعلام کرد که دولت ظرف 100 روز سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را احیا خواهد کرد.

سازمان مدیریت و برنامه ریزی از ادغام دو سازمان به عناوین، سازمان امور اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه مطابق مصوبه 16 اسفند 1378 شورای عالی اداری تأسیس و در 17 تیر 1379 نمودار تشکیلاتی آن تصویب و به اجرا در آمد. پس از انحلال این سازمان در سال 1386 به دستور احمدی نژاد٬ معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی تاسیس و بخشی از وظایف آن را به عهده گرفت.

از آنجایی انحلال سازمان مدیریت انتقادات بسیاری به همراه داشت و در روزهای داغ انتخابات 92 یکی از شعارهای اصلی نامزدهای ریاست جمهوری نیز حول همین موضوع بود حسن روحانی در برنامه های انتخاباتی خود تأکید داشت که "احیای سازمان مدیریت وبرنامه ریزی جزو برنامه های من و از تصمیمات هفته اول دولت تدبیر و امید است که باید عمل شود حتی معتقدم رئیس این سازمان باید معاون اول رئیس جمهور باشد تا با قدرت عقب ماندگی ها را جبران کند و کار را به پیش ببرد".

با انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور ایران، وی در نخستین نشست خبری خود نیز اعلام کرد که سازمان را احیا می‌کند و در روز 28 خرداد 92(سه روز پس از انتخاب روحانی به عنوان ریاست جمهوری)، مجلس شورای اسلامی ایران یک فوریت برای تشکیل سازمان مدیریت تصویب نمود.

محمدباقر نوبخت شامگاه شنبه، 26 مرداد ماه 92، با حضور در برنامه تلویزیونی «نگاه یک» از احیای مجدد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سخن به میان آورد و گفت که با این اقدام، «کابینه دولت یازدهم بر اساس نظرات و دیدگاه‌های کارشناسان اقتصادی و صنعتی اهتمام خود را برای اجرای برنامه‌های اقتصادی و توسعه صنعتی کشور به کار می‌بندد».

محمدباقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی حسن روحانی در مورد احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی نیز گفته بود"تشکیل این سازمان از اولویت‌های در نظر گرفته شده است و در 100 روز پس از تشکیل دولت تدبیر و امید اجرایی می‌شود. با احیای مجدد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دیگر برنامه‌ها و طرح‌های عمرانی و اقتصادی کشور براساس ارادهٔ شخصی رییس‌جمهور تهیه و تنظیم نخواهد شد بلکه کابینه دولت یازدهم براساس نظرات و دیدگاه‌های کارشناسان اقتصادی و صنعتی اهتمام خود را برای اجرای برنامه‌های اقتصادی و توسعهٔ صنعتی کشور به کار می‌بندد که به ایجاد انضباط اقتصادی خواهد انجامید".

به گزارش تسنیم، بعد از آنکه مجلس نیز به صورت رسمی برای احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی گام برداشت طرحی در بهارستان به امضای نمایندگان در تاریخ چهارشنبه 20 آذر رسید تا تشکیل مجدد این سازمان به فاصله شش ماه پس از تبدیل این طرح به قانون انجام شود البته بهارستانی ها نام سازمان جدید را هم به "سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بهره وری" تغییر دادند.

هر چند پارلمان هم وارد ماجرای احیای سازمان مدیریت شد و مصوباتی را هم در این زمینه داشت اما از تاریخی که نوبخت رسماً اعلام کرد دولت بنا دارد ظرف 100 روز نخست فعالیت خود سازمان مدیریت را احیا کند تا کنون بیش از 350 روز می گذرد ولی هنوز خبری از تصمیم دولت برای احیای این سازمان نیست.