مقایسه مصرف برق کولر آبی و گازی
هزینه برق دو ماهه یک مشترک با مصرف ماهانه ۶۰۰ کیلووات ساعت، ۱۰ برابر هزینه برق یک مشترک با مصرف برق ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه است یعنی با افزایش سه برابری مصرف، هزینه برق ۱۰ برابر افزایش مییابد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: مصرف برق کولرهای گازی بیش از پنج برابر کولرهای آبی است و با توجه به قیمت تصاعدی برق، استفاده .مداوم از کولرهای گازی موجب افزایش قابلتوجه هزینه برق مصرفی میشود.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، سیدمحمد هاشمی اظهار داشت: سادهترین راه صرفهجویی برق، خاموش کردن تجهیزات اضافی است و خاموش کردن معادل یک لامپ ۱۰۰ وات لوازم برقی اضافه بهازای هر مشترک در کشور، فرصت تامین برق سه میلیون مشترک خانگی را فراهم میآورد.
وی افزود: معمولاً در منازل از چندین یخچال و فریزر که برخی از آنها غیرضروری است، استفاده میشود که بدون هیچ مشکلی میتوان برخی از این وسایل را از ۱۵ تیر تا ۱۵ مردادماه که اوج مصرف برق است٬ خاموش کرد و این کار نقش مهمی در تامین برق در ساعتهای پیک بار دارد. وی با بیان اینکه مصرف برق ماهانه یک یخچال تقریباً معادل یک کولر آبی است، اظهار داشت: با خاموش کردن یک یخجال در تابستان با وجود استفاده از کولر آبی در این فصل، بهای برق مشترکان با ماههای غیرگرم تفاوت چندانی نخواهد داشت.
وی با تاکید بر این که با توجه به موقعیت آب و هوایی تهران، کولرهای آبی میتواند گزینه مناسبی برای ایجاد هوای مطبوع باشد، هشدار داد: استفاده از کولرهای گازی هزینه برق مصرفی را بهشدت افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه براساس اطلاعات، مصرف ماهانه حدود ۶۶ درصد از مشترکان برق تهران کمتر از ۲۰۰ کیلووات ساعت و مصرف ۲۵ درصد از مشترکان بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلووات است، افزود: بر این اساس، معیار مناسب مصرف در تابستان حدود ۲۵۰ کیلووات ساعت در ماه است. وی تصریح کرد: تعرفههای برق برای مشترکان خانگی پلکانی است و با افزایش مصرف، بهای برق بهصورت تصاعدی افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: هزینه برق دو ماهه یک مشترک با مصرف ماهانه ۶۰۰ کیلووات ساعت ۱۰ برابر هزینه برق یک مشترک با مصرف برق ۲۰۰ کیلووات ساعت در ماه است یعنی با افزایش سه برابری مصرف، هزینه برق ۱۰ برابر افزایش مییابد.
ارسال نظر