به گزارش پارس به نقل از  ایرنا، برای بررسی روند فعالیت نمایشگاه کتاب تهران در هفتمین روز از فعالیت آن به مصلی رفتیم و با تعدادی از ناشران و غرفه داران به گفت وگو نشستیم.


 ناشران و غرفه دارانی که در این روز با ما به گفت و گو نشستند، استقبال مردم را نسبت به سال گذشته کمتر می دانند و معتقدند که از مجموع بازدید کنندگان درصد کمی برای خرید کتاب می آیند.

سعید کاظمی 32 ساله که اداره یکی از غرفه فرهنگی را برعهده دارد در خصوص استقبال مردم از نمایشگاه کتاب چنین می گوید: استقبال در مقایسه با سال 91 به نیم رسیده است؛ با بررسی چهار سال گذشته می توان فهمید که روند بازدید از نمایشگاه کتاب در سراشیبی قرار دارد.

خدر ولدی 66 ساله یکی دیگر از غرفه داران که با آثار شاعرانی چون پروین اعتصامی به نمایشگاه کتاب آمده است، معتقد است که گران شدن کاغذ و پایین آمدن قدرت خرید مهمترین دلیل کاهش استقبال مردم است، او توضیح می دهد: به عقیده من تمامی افرادی که در نمایشگاه کتاب حضور دارند کتاب نمی خرند.



**مردم به دنبال نیازهای اساسی

مینا جمالی 26 ساله که کتاب های آموزش آشپزی را در مصلی تهران عرضه می کند می گوید: با گران شدن کتاب ها مردم ترجیح می دهند بیشتر به سراغ کتاب هایی بروند که نیاز دارند، به همین دلیل خرید کتاب هایی همچون آشپزی را در اولویت های بعدی قرار می دهند.

علی جباری 47 ساله که کتاب های درسی را در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عرضه می کند اظهارمی دارد: فروشی که ما در نمایشگاه کتاب داریم به مراتب از روزهای عادی بیشتر است اما در حد نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیست، ما در مدت مشابه سال گذشته 70 درصد بیشتر از امسال فروش کردیم.



**چینش نامناسب غرفه ها

جبار آزادی یکی دیگر از عرضه کنندگان کتاب های فرهنگی در مصلی تهران چینش نا مناسب غرفه های نمایشگاه را دلایل سردرگمی بازدید کنندگان و کاهش فروش محصولات می داند و می گوید: غرفه های نمایشگاه کتاب متمرکز نیست، به عنوان مثال غرفه های مذهبی در تمامی راهرو ها وجود دارد و فرد باید کل نمایشگاه را برای پیدا کردن کتاب مورد نظر خود بگردد.

هر روزه حجم عظیمی از مردم سراسر کشور برای خرید