زمان توزیع فرم خوداظهاری دریافت یارانه
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها از ابتدای فروردینماه و یا اردیبهشتماه در ۲۰ روز باقیمانده به پایان سال، فرم خوداظهاری دریافت یارانه نقدی توزیع میشود و یارانه نقدی در فاز دوم تنها به افراد نیازمند داده میشود.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، علی طیب نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه نشست شورای گفت وگو در جمع خبرنگاران از شیب ملایم افزایش قیمت حامل های انرژی از ابتدای سال آینده خبر داد و گفت: با تشکیل کارگروهی تخصصی در حال برنامه ریزی برای قیمت حامل های انرژی و تعدیل آن هستیم.
او ادامه داد: قطعا در قیمت حامل های انرژی تجدیدنظر شده و افزایش قیمت ها ملایم بوده تا از هرگونه فشار بر اقتصاد کشور و مصرف کنندگان خودداری شود.
طیب نیا با بیان این که واقعی شدن قیمت ها به طور تدریجی در چند سال انجام می شود، خاطرنشان کرد: البته شیب افزایش قیمت حامل های انرژی مختلف متفاوت است و حامل های انرژی مرتبط با بخش تولید با شیب ملایم تری افزایش قیمت را شاهد هستند.
وزیر امور اقتصاد و دارایی هم چنین درباره اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه ها با تاکید بر این که فاز دوم از ابتدای فروردین ماه و یا ابتدای اردیبهشت ماه آغاز می شود، خاطرنشان کرد: براساس بودجه سال ۹۳، پرداخت یارانه تنها به افراد نیازمند انجام می شود و افراد متقاضی دریافت یارانه با فرم های خود اظهاری که در روزهای آینده توزیع می شود، اعلام می کنند که متقاضی دریافت یارانه هستند یا نه.
به گفته وی، ارائه فرم خوداظهاری در ۲۰ روز باقیمانده از سال جاری توزیع می شود و اگر متقاضیان فرم ها را صادقانه پر نکنند تا سه برابر جریمه می شوند.
طیب نیا درباره طرح وصول مطالبات بانکی بیان کرد: برخی که دارای بدهی معوقه به بانک ها هستند، دچار زیان شده اند به همین دلیل این افراد از آن جایی که به صورت غیرارادی دچار مشکل شده اند افراد خوش حساب در نظر گرفته می شوند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این که دولت با این افراد همراهی می کند، بیان کرد: این فعالان اقتصادی می توانند پس از بازسازی بنگاه های خود بدهی شان را به شبکه بانکی پرداخت کنند.
به گفته او، بخش دیگر از بدهکاران بانکی با وجود داشتن توان مالی، ترجیح می دهند که بدهی خود را به بانک ها پرداخت نکنند و دولت از تمام ابزارهای خود برای وصول این مطالبات استفاده می کند.
طیب نیا در ادامه با اشاره به این که بورس ایران در خاورمیانه شرایط خوبی در سال جاری داشته است، تصریح کرد: شاخص بورس از ابتدای سال ۹۲ حدود ۱۲۰ درصد افزایش یافته و این نشانگر این است که تولید در حال خروج از رکود و سودآوری بنگاه های اقتصادی است.
وی با بیان این که تغییرات در قیمت خوراک پتروشیمی ها در بورس گذراست، تصریح کرد: این التهابات موقت است همانطور که شاهد هستیم شاخص بورس مجددا از زیر ۸۰ هزار به بالای ۸۰ هزار ارتقا پیدا کرده است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر این که دولت به دنبال افزایش شاخص بورس نیست، گفت: به جای افزایش شاخص بورس، حجم بازار باید توسعه پیدا کرده تا بنگاه های مالی بتوانند تامین مالی بلند مدت خود را از طریق بازار اولیه در بورس انجام دهند.
ارسال نظر